Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

RakastanConcertaa,

Aikas eeppiset sivut :) Ja pointsit tolle takavuosien ammattikorkeakoulua vastaan taistelulle. Se on oikein. Haluaisin henk. koht. nähdä suomessa diktaattorin, joka laittas maan jokaisen koulun paskaks. Maan tasalle. Alottas viel jkl:n norssista, niin kyl menisin kadulle hurraamaan ja oisin valmis uhraamaan jokusen tipan vertakin asialle

Pollpotti,

Muammar Gaddafi:Nyt on pakko nostaa ylöspäin, jos ei nosteta niin tullaan sitten Muammarin käskystä ihan ite nostamaan!Perkele sanoi kaddis itekin... Ja vittu noista varmistuskirjaimista ei saa selvää ite Stalin, perskuta.

Occo,

Mites tuo Konstantin Päts?

UAQ,

Poikkeuslailla valtaan ja henkilökultti, sensuuri ja uroteot. Kyllä Kekkonen pitäisi tänne lisätä, hän oli ns. "heikko diktaattori".

Big Jim,

Haiskahti vähän kommarille, mutta sitten huomasin että myös kommareita on haukuttu. Haiskahtaa siis ainoastaa hipille. Mutta kirjoitettu ihan hauskasti. Kiitos siitä. Missä on Kekkonen, Bob Marley, M.Vanhanen tai Ari "Paska" Peltonen (jolla oli hetken oma valtionsa.)

Urho Kaleva Kekkonen,

Ehdotan, että Keskuskomitea suosittelee kaikille Puolueen jäsenille tätä korttipeliä: http://singlenesia.com/games/dictator/

moho,

huomenta hinurit, imekää silliä oon nimittäin kaikist paras diktaattori ja hallitsen medvedin sun muiden pellejen takana mailmaa!!!

Dictatorist,

Kyllä kyllä, hienot sivut on. Tulimpa taas vaihteeksi käyttäneeksi aikaa johonkin järkevään ja sivistin itseäni diktaattoritietoudella. Hienoa hienoa.

timo turmio,

heil!pohjois-amerikan osalta vois sanoa että george w bush voitais lisätä tyräki listaan.syitä vois olla esim.aiheettomat hyökkäykset afganistaniin ja irakiin.syksi luettiin aiemmin joukkotuhoaseet joita saddam piilotteleem,mutta kuitenkaan niitä ei löytyny.kuitenkin pohjois-korea lällätti olemassa evalla ydinaseella,mutta menikös bush sinne ei ei saatana menny.

Urho Kaleva Kekkonen,

Kansantoveri Vexi voitte itsekin lisätä listoille kaikki hirmuvaltiaat jotka tahdotte pörssissä nähdä. Huomatkaa punainen "Lisää diktaattori" -painike etusivun pörssikärkilistauksen alla.