Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Random,

Nii ja unohdin kysyä että onko arvoisa puhemies tehnyt pelit MHM 1997 - 2000...

Random,

Olipa muuten valaisevaa ja hauskaa luettavaa, koulussa kun ei oikein käsitellä näitä afrikan kannibaali -sekopää diktaattoreita. Ihmetyttää vain tuo Fidel Castron sijoitus...

Il Duce,

Tämä on surkea päivä maailmalle. Kuuban pitkäaikainen maanisä, Fidel Castro on päättänyt luopua presidenttiydestä, antaen näin mahdollisuuden demokratialle tuossa Karibian meren saarivaltiossa.

Onneksi Kuuban kansa valitsi viisaudessaan seuraavaksi johtajakseen nuoren uudistajasukupolven edustajan, Raul Castron.

Se onneton Lapa,

Kuinka kaikkitietäväinen Pekkiksemme on voinut unhoittaa, ah tuon niin kauniin, Pohjois-Korean hallitsijan, Kim Il-Sungin syntymäpäivät?

Il Duce,

Tarkoittaako tämä sitä, että Diktaattoripörssi 2.0 myöhästyy epämääräisen ajan? P.S. Hyvää uutta vuotta Puhemiehelle.

Kyllä, sitä se nimenomaan tarkoittaa. Olen valitettavan kiireinen sellaisten projektien parissa, jotka tuottavat kahisevaa. Kansainvälinen juutalaisbolshevikkien johtava riistokapitalismi on toisin sanoen kietonut minut korruptiosyleilyynsä.

vexi,

Pörsi-luettelojen sivujen alareunassa voisii olla samanlainen linkki luettelon muille sivuille, kuin sivun yläreunassakin. Näin suffaaja välttäisi kelaamasta sivua takaisin ylös ja jos ei kelaa, voi unohtaa, että esim top10:n lisäksi on muitakin alemmantason diktaattoreja omissa listoissaan... siisä tämä myös alaraunaan: Top 10 | Bubblin' Under | Purgatorio | Tyrankitilastot

Matti,

Pitäsköhän Noriega listata myös

Kalevi,

Kunnioituksenija pelonsekainen arvostukseni Puhemiestä kohtaan koki vakavan kolauksen hänen kritisoituaan Vanhasen pakkotyölakia 12.11.2007. Diktaattori joka vastustaa pakkotyötä on yhtä hyödyllinen kuin presidentti joka jakelee piparkakkuja kansalle, ellei sitten pipareissa ole aimoannos botuliinia joukossa. Hämmennys ja häpeä... Ja minä kun joskus uskoin edes DP:n olevan vankkumaton eriarvoisuuden, epätasa-arvon ja kovien arvojen kannattaja.

Herätysliike,

"hän on maailman suurimman ja parhaimman maan demokraattisesti valittu herra presidentti, joka johtaa Vapaan Maailman joukkoja oikeutetussa puolustuksen luonteisessa hyökkäyssodassamme idän villejä kansoja vastaan. Niin totta kuin hänen nimensä on George W. Bush, eivät barbaarit enää kauaa kiristä sivistynyttä Länttä öljyllään, luonnonvaroillaan ja halvalla työvoimallaan!" Kyllä se vaan niin on, että koko maailma menee päivä päivältä pahemmaksi. Missä raja kulkee? Diktaattorit ovat vain jäävuoren huippu maailman läpimädänneisyydessä, mutta joku niissäkin psykopaateissa aina kiehtoo enkä osaa selittää, mikä. Helkkarin hyvä sivusto. Tosin nykypäivänä jotkut ihmiset ovat vain niin käsittämättömän tyhmiä etteivät ymmärrä satiiria, ironiaa, mustaa huumoria eivätkä mitään muutakaan älyllistä loanheittoa puhumattakkaan kaiken asteisesta provosoinnista, joten tsemppiä sivuston tekijöille, jotta jaksavat kuunnella tosikkojen urputusta (jota aivan varmasti tulee). Ja pitäkää sivusto hengissä! Kehottaisin vielä harkitsemaan katolisen kirkon historian tutkimista. On nimittäin jokunen ihminen tapettu vuosien varrella Jumalan nimeen. Löytyisiköhän sieltä "diktaattoria"?

Il Duce,

Ja tänään on sitten Isä Aurinkoisen, kansakunnan isän syntymäpäivä...