Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Il Duce,

Mitä? Mitä? Vain 3:n viikon suruliputus? Kolme kuukautta sen olla pittää.

Ainakin kolme viikkoa. Ajattelin itse asiassa ensin jättää ajan määrittelemättä, mutta sitten totesin että Castron ulosliputus on tulossa kohta ja sille on jätettävä bufferia. Tämä vuosi on ollut sellainen, että eiköhän Fidel kuukahda viimeistään huomenna. Sen jälkeen suruliputamme koko vuoden 2007.

Trikimees,

Sinne meni Saddam! Vuosi 2006 sain synkän lopun! Tai ei! Nyt jännätään Fidelin puolesta! Olinko eka?

Ehdit ennen minuakin, tosin täpärästi, koska en jaksanut herätä yhdeksältä.

manslem,

Taitaa Sadu roikkua köyden jatkona ennen vuotta 2007. http://www.foxnews.com/story/0,2933,239783,00.html

Ahh,

Ui, oi, ai! Slobo,Alfredo,Augosto,Sapatmujat,

Valkovenäjäfani,

Oi suuri ja mahtava puuhemies! Annan ehdotuksen mahtaville sivuillesi ja listaa rakas Lukashenkomme listalle, jotta saadaan nykyaikaista diktaattoriverta euroopan edustajaksikin. Lukasenko, tuo upea mies, rakastaa jääkiekkoa ja osaa myös hienosti lopettaa turhat mielenosoitukset ja tietää myös opposition paikan. Kiitos joulupuk... ei kun puhemies

Pasi,

Löysin linkin kautta sivuille. Kiitän että sain yövuorossa ollessani tappaa aikaa ja lukea näitä juttuja maailman sekopäistä. Ihmismieli on sairas. Asialliset sivut kuitenkin ehdottomasti, pitää suositella tutuille.

emä kommari,

haha helv*tin mognoloidit mistä lähtien Hitler on ollut tyranni

Veikko,

Saddam hirtetään 30 päivän sisällä.

Näin on näppylät.

-,

Onko vuodenvaihteen kunniaksi tulossa muitakin kuin tämä Solano Lopez(oli muuten hieno teksti ja sananvalinnat)?

Kyllä! Ja kiitos kauniista sanoista.

Ekoterroristi,

Haa! Milloin al-Assadin perhe on astuva kuvaan?

Jossain vaiheessa.