Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

JH,

Olisgos mithän mahdollisuxia ehca saada vaicqa muinasten hirmuhallitsijoitha omille lisztoilensa?[lbr]Hwij häpejä, ellet jo tecemäsä ole, sillä costo onpi olewa suuri, ios liszta eij hiljaccoin ilmesty.

Kaunista kieltä, toisin kuin esimerkiksi Häirikön kielioppivammainen nykysuomi, mutta ei auta. Ei ole mahdollista, koska Diktaattoripörssi on modernin ajan diktaattoriranking. Mutta uusia tyrankeja on tulossa, päivänä muutamana.

HJ,

Heh, tämänlainen huumori puree kyllä minun perseestäni aimo palasen! On se kumma, kuinka jotkut ihmiset jaksavat keskittyä "epäolennaiseen", kuten tästä sivustosta valittamiseen. Onhan tämä sivusto tosin erittäinkin oleellinen osa elämääni, sen uudelleen löydettyäni (elämäni meinaan, näiden sivujen kautta). [lbr]Ulkoasukin on muuten paras mihin olen törmännyt! Ihan totta! Suuren kriitikon arvosanat siis:[lbr]Ulkoasu 10[lbr]Sisältö öö.. vaikka 9½

Kiva kuulla, että tykkäät. Kissa ja taiteilija kiitoksella elää, kuten sanotaan, ja kehut ovat paljon hauskempia kuin häiriköt tai natsit joita tänne tuntuu välillä eksyvän.

Aatu,

Mahtavaa !!!! Kun minusta tulee Maailmandiktaattori, näistä sivuista tehdään kaikille uusi Koraani.[lbr]

Hauska kuulla. Ja kun minä pääsen valtaan, sinusta ja kaikista muistakin jauhetaan koiranruokaa ja sianrehua. Paitsi jos olet onnekas, pääset ikuisiksi ajoiksi sisään pronssipatsaaseeni.

Skrewdriver,

Onko tämä kenties joku sionistien ja kansainvälisen juutalaisuuden pyörittämä sivusto. Tietosi eivät pidä paikkaansa ja miten ylipäätänsä määrittelet sanan "diktaattori"? Missä mielessä Hitler oli diktaattori? Hänhän vain yritti saada valtion toimimaan arjalaisille ominaisimmalla tavalla, yksinvaltiudella, tätä ennenhän hän oli voittanut demokraattiset vaalit. Eikös isoin, voittanut pulue saa muuttaa lakeja? Saatko kenties tukea Usan juutalaiselta hallitukselta ja heidän uskolliselta lakeijaltaan, George W. Bushilta? Muuten, sivuillasi on Todella paljon asioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Voisit hieman tarkistuttaa tietojasi.

Natseja. Inhoan natseja. En voi kuin toivoa, että tämä ja hieman taaempana oleva samankaltainen viesti ovat huonoja vitsejä.

Jore,

Erittäin hieno sivu...olis hienoo jos noita diktaattoreja olis täällä sivulla enemmänkin. Onko MHM-pelit nykyään ilmaisia vai vielläkö joutuu rekisteröimään ?

AmiGa-Mies,

Atari kuuluisi listalle. Kärsin kolleektiivisesti siitä vuosia. Aina kun workbenchini kaatui, itkin katkerasti ja kuuntelin naapurin ataristin elämöintiä seinän takaa. He olivat onnellisiä. Minä olin katkera, niin kovin katkera.... Itken itseni uneen puristaessani A500:stani ja hytkyn kunnes nukahdan. Atari oli niin paljon parempi. Nyt olen edelleen luuseri ja työtön. Atari on tuhonnut elämäni.

T-Punk,

Tahdon vain antaa kehuja todella hyvin toteutetuista sivuista, joten; [lbr]kehuja todella hyvistä sivuista.[lbr] Saako sivujen sisältöä käyttää koulun esitelmä/tutkielma/essee materiaalina?

Kiitän kehuista. Jos materiaalista on sinulle hyötyä, ole hyvä vain ja käytä.

joo...,

tuli vaan tossa mieleen kun luin näitä palautteita että kuinkahan demokraattiset noi vaalit jossa MVM valittiin oikeesti oli?? vai onkohan USA oikeesti sellanen käytäntö että se kenen ääniä lyödetään vähiten voittaa vaalit?? Uskomattoman hienot sivut...! Kiitos ja kummarrus että joku oikeesti viitti pitää tämmösiä sivuja yllä...

Kiitän kehuista... kyllähän näitä nyt jo ylläpitää, kun on puoli vuotta aamusta iltaan rakentanut niiden taakse järjestelmää. ;-) Ja kaipa vaalit, joissa MVM valittiin, loppujen lopuksi sangen demokraattiset ja vapaat olivat. Vaalitavaltaan vain hiukkasen pöhköt, sitä en kiistä.

Lauri Särkkä,

Kyllä mielestäni alkaa näyttää vahvasti siltä, että Amerikan keisari George Verinen kuuluisi listalle. Vaikkei hän maansa sisäisten asioiden hoidossa paini isojen poikien kanssa samassa sarjassa, niin raskaan sarjan kansainvälinen diktaattori hän kyllä on.

George W. Bush, myös Maailman Viisaimmaksi Mieheksi kutsumani, [i]ei kuulu eikä myöskään tule[/i] Diktaattoripörssiin. Ei, älkää tulkitko minua väärin. Mielestäni GWB, kristillinen fundamentalisti, on (ainakin lähes) yhtä iljettävä ilmentymä kuin talebaanit tai Sadun kaltaiset maalliset hirmuhallitsijat, mutta GWB on valittu Yhdyvaltain presidentiksi vapailla vaaleilla. Vasta kun (vink vink, George) MVM toteuttaa maassaan jonkinlaisen diktatorisen keikauksen á la Hitler ja Weimarin tasavalta, on hän tervetullut 'Pörssiin.

Anssi,

Saddamin kaataminen on alkanut,kaikkien möhläyksien äiti[lbr]ajatuksien aurinko Yhdysvaltojen presidentti Yrjö toinen[lbr]lähti ristiretkelle Irakiin kaatamaan ,förströmmin rankinlista ykköstä. Huhutaan että Saddam olisi jo kuollut,kuka on listalla toinen joka joutuu luopumaan johtajuudesta olsiko se Castro!!!!Yrjö toinen tuo vapauden valon, ja toveruuden ja yksilön vapauden,tätähän toivovat miljoonat Amerikkalaiset köyhät jotka tonkivat roskiksia haluavat, Coca-colaa maailman sorretuille...

Näin on tapahtunut. Tosin täytyy kyllä omasta puolestani todeta, että jos aivan pakko olisi valita, ottaisin ehkä mieluummin GWB:n maatani hallitsemaan kuin Sadun. Tulee vähän mieleen tilanne, jossa vasemmisto äänesti itkien Jacques Chiracia, kun toisena vaihtoehtona oli fasisti Le Pen. Niin minäkin olisin tehnyt, vaikka kumpikin vaihtoehto haisee kuin tuore höyryävä koiran läjä aamuisella keväthangella.