Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
White,

Kahden viikon kuluttua Valko-Venäjällä on presidentinvaalit. Peukut pystyyn Lukashenkalle!

RIP,

Suru-uutisia Diktaattorien Klubille: Burundin presidentti Pierre Nkurunziza on kuollut. Hän kuoli 55-vuotiaana sydänkohtaukseen, mutta huhuja liikkuu myös koronatartunnasta.

Summer,

Hyvää kesää kaikille jo etukäteen

Nabullione,

Kim Jong-unin huhutaan nyt olevan joko kuollut tai vegetatiivisessa tilassa sydänleikkauksensa jälkeen!

Hitlerin salarakas,

Jäseneksi ei voi liittyä, koska sivusto ei ole päivittänyt turvallisuusasetuksia. Ne jos voisi päivittää :(

JP,

Juan Perón?

Vierailija,

Loistava ponnistus tämä saitti. Brasiliasta ja Argentiinasta löytyisi varmasti "hyviä" tai ainakin hyvin pukeutuneita miehiä jo heti esilistalle, Vargas ja Videla esimerkiksi. Täytyy kuitenkin lisätä että erityisesti ne rakkaat johtajat joilla oli myös sana hallussaan tuntuvat läheisiltä. Kuten Somoza joka totesi ettei hän ehkä voittanut vaaleja, mutta ääntenlaskennan kuitenkin. Somoza löysi tuohon lausahdukseen inspiraation ehkä Isä Aurinkoiselta, joka kuten tunnettua oli hyvinkin joviaali ja monitaitoinen valtiomies.

Kiitos kehuista, mutta aika laiska ponnistus viime vuosina koska teknologinen velka.

Kiitos tyranneista. He ovat shortlistallani lisättäviksi, kunhan teen alustavan tutkimustyön.

Moi Moi Vaan,

Surullisia uutisia Keniasta: Daniel arap Moi on kuollut. Hän ehti 96 vuoden kunnioitettavaan ikään.

Komppaaja,

Olen samoilla linjoilla Ajattelijan kanssa. Tuohon diktaattori-harjoittelijoiden oukkoon voisi lisätä myös Unkarin pääministeri Viktor Orbánin sekä Puolan de facto-johtaja Jarosław Kaczyńskin.

Ajattelija,

Ehdottaisin, että pörssiin lisättäisiin "First North" tyyppinen luokka, johon diktaattori-harjoittelijat voidaan rankata. Esimerkiksi nykyinen yhdysvaltojen asevoimien ylipäällikkö olisi hyvä avaus.