Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
satiainen,

hyvä, että tässä voimakaassa vasemmistoympäristöstä läytyy vielä totuutta puhuviaki...castron kohalta tais puuttua maininnat sen \"puhdassieluisesesta\" kumppanista, eli che quevarasta, joka on melkeen yhtä kova ihmiskunnan tuholainen, ku itse castroki...kannataa lukia muute kommunismin musta kirja, jos aihe kiinnostaa...

Olen toki Kommunismin mustan kirjan lukenut, mutta mielestäni Fideliä koskeva osio ei ole kovin kummoinen... kokonaisuutena kyllä mainio kirja, ja on kirjahyllyssäni kunniapaikalla Buffyn, Kolmannen valtakunnan, Angelin, Stalinin hovin ja Babylon vitosen rinnalla.

Salainen,

Salvamies palaa vielä! Henkilöllisyyteni ehkä ei enää selviä mutta palaan silti! Niin totta kuin nimeni on....niin, niin. Sitä ollaan niin ovelia. Perkele. Salvoistani saan voimaa ja uhkun sivustonne nurin. Tai väännän köntsän ovesi eteen. T: Tiedät kyllä kuka

Voimaa salvasta (Kraft durch Salva) ? Ohimennen voin muuten mainita että kun viimeksi puhuit salvoistasi, kesti vartin ja minua pyydettiin ystävällisesti poistamaan postaus. Pahoitteluni asiaa koskien, nyt olemme rohkeampia! :)

TsarBomba,

Mitenkäs olisi oma Urho Kaleva Kekkosemme listoille myös, olihan hänelläkin aikoinaan varsin itsevaltaisia otteita käytössään ja poikkeuslailla jatkettiin jossain vaiheessa virkakauttakin...

Urkki ei kuitenkaan ollut sanan varsinaisessa merkityksessä pahis... Suomen selkänahkahan olisi kärsinyt jos Urkki ei olisi käyttänyt omavaltaisia otteita. Viva UKK!

Kurppa,

Miksei marsalkka Antonescua tai amiraali Horthyä löydy listoilta? Antonescu sentään järjesti ainakin 100000 juutalaisen joukkomurhan.

Pikkuhitlereitä, onko heitä? Jos aikaa ois, sitä hän Pörssille sois. Ehkä joskus.

Azure,

Entäpä Robert Mugabe, joka on toiminnallaan tuhonnut Zimbabwen lähes täysin?

Vanha kunnon Roopertti-setä. Yksi suosikeistani. Aloitti puolivillinä demokraaattina ja katsokaa mihin hän on päätynyt. Tsk, tsk - oi aikoja, oi tapoja! Mugabe on ehdottomasti listautumiskelpoinen kandidaatti. Antakaa aikaa niin hänetkin saamme pörssiin. Loma, tuo kaunis sana. Neljä viikkoa lomaa. Pörssin päivitys on edessä heinä-elokuun vaihteessa.

Vladimir Putin,

Tilaston mukaan Meidän rakas Isä Aurinkoinen on saanut enemmän ääniä kuin Saksan kova kilpailija Aatu. Olisikohan aika päivittää Josif ansaitsemalleen paikalle.

Kansan mielipide merkitsee minulle lähes yhtä paljon kuin Stalinille tai Hitlerille. Lisäksi Diktaattoripörssin vaalit ovat lähes yhtä rehelliset kuin missä tahansa pikku diktaatuurissa. Stalinilla enemmän ääniä kuin Hitlerillä? Ei pidä lainkaan paikkaansa. Olet nähnyt harhoja. Tilastot valehtelevat.

Jella <3,

kissa rulz kuunteleeko herra Slayeriä??? käytkö vielä mummolassa??????? eihän htitler ollut paha eihän????? pois se herrasmies listoilta >:l paavi johannes paavali 2 mielummin listoille se oli paha setä se :D

Lenin,

Toveri Stalin syntyi vuonna 1878 eikä suinkaan 1887! Luulisi sinunkin sen kunnon bolshevikkinä tietävän.

Toveri, aate on tärkein. Haluatko todellakin jäädä kinastelemaan kanssani pikkuporvarillisista yksityiskohdista vai haluatko kulkea vallankumouksen kanssa eteenpäin? Stalin syntyi silloin, Stalin syntyi tällöin. Semantiikkaa! Bah! Hänen perintönsä elää ja se on tärkeintä!

Mikko,

Äänestän George W. Bushia. Ekalla kerralla alle puolet äänistä, tokalla kerralla propagandalla peloteltu kansa. Afganistan, Irak, mikä seuraavaksi? Krediitit ovat vaikuttavat, listalle vaan!

Maailman viisain mies ei ole diktaattori. Eikä edes kovin paha, pahasti harhautunut ehkä mutta puolustaa omalla harhautuneella tavallaan yhtä kaikki merkittävää osaa niistä arvoista joita itse kukin meistä on tottunut pitämään hyveinä.

Juhani,

Niin meinasin ehdottaa sUomen johtoa vuodelta 1941, ajoivathan he suomen saksan liittolaisena sotaan NL:ää vastaan, mutta vapailla vaaleilla valittu joten D-indeksi ei täyty. Toisaalta esim. George W. Bushin toimissa on jotain maagista. Vaaleissa epäselvyyksiä, lähipiirin suosimista, sotia, kansalaisvapauksien rajoittamista, ihmisoikeusien loukkauksia (guantamo) ja hämärä \"Vapaus\" aate johon vedota! No tällästä tänään.