Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

acc,

Nämä sivut ovat taidokkaasti tehty. Osaat asiasi hyvin. Menestystä.

Hanx!

Taivaansusi,

Diktaattoripörssi on sankari, jota voi ehdoitta suositella kaikille aatteellisille. Hasta la victoria siempre! Der sieg wird unser sein!

Vielen Dank, herr Reichsführer.

Rumarko,

Laatu saitti. Taas tuli käytettyä kalliita firman tunteja sivuston selailuun. Sivistit tietämättömyyttäni diktaattoreista aikalailla, kiitos siitä. Ja älä pelkää , diktaattoripörssin mollaajat viedään tulevalla valtakaudellani Mäntyniemeen rakentamani jättimäisen saunan taakse, jossa heille annetaan se mikä heille kuuluukin... ;) M

Mitähän Pörssin kiusaajille saunan takana mahdetaan antaa? Kehuja? Kulttuuripalkinto? Reilu läimäys selälle? Se jää nähtäväksi, mutta odotan sitä innolla.

Agibix,

...ja muuten, unohtui se varsinainen viestikin : Paljon kehumasi entity engine näyttää lupaavalta, mutta eivät nuo tyränkitilastoissa olevat linkit tunnu ohjaavan kunnolla paikalleen. Ainakaan Necro$oft Intter_vep Exploiter 5:lla.

Kappas perkuletta, eivätpä muuten toimikaan täydellisesti. Testasin näemmä vain ykkössivulla majailevilla despooteilla. Täytyypi jossain vaiheessa korjailla, kiits!

Agibix,

Kyllä! Mikään ei ole mediasexympää kuin n0life-häiriköinti kirjoitusvirheen täyttämillä viesteillä! Forsströmmi, keräätkö huomiota sivustollesi olemalla itse tämä mysteerinen taliaivo?

Muuten hyvä ja likimain uskottava salaliittoteoria, mutta yksi asia mättää: rakastan kaunista kieltämme, enkä koskaan suostuisi raiskaamaan sitä edes tavoitellessani [ansaittua] huomiota kansallisessa mediassa.

The Real Salvamies,

Jaaha olet näköjään palannut verkkoon.Olet varmaankin tehnyt töitä sen eteen että reujaaminen jatkuu mutta kun lukee tuotoksiasi ei voi kun päätä pyöritellä,epäuskossa, joku vielä taitaa uskoa noihin,Mutta viihdettä(hän)olet alkanut tehdä, ei muuta painoarvoa taida olla.Palvelintilaa menee hukkaan...

Ah, vaihteeksi viesti vanhalta kunnon häiriköltä, jonka nimen lausuminen on Diktaattoripörssissä suurin ja elinikäisellä porttikiellolla rangaistava rikos. Häneltä saamani sähköposti ohjautuu suoraan roskakoriin, valitettavasti Entity Engine ei ole toistaiseksi niin edistynyt että voisin aukottomasti blokata häirikön Pörssistä. Tekisipä mieleni paitsi korjata kirjoitusasua myös poistaa postaus, sillä riittäähän pelkkä ajatus kyberterroristista aiheuttamaan lievän ahdistuskohtauksen, mutta antaapi olla. Niin alas en kuitenkaan vajoa, että enää kiusaajalle vastaisin.

The Real Salvamies,

Jaaha olet näköjään kommentoinut edellisistä kirjoitustani mmmm. Mutta asiaan hirmuhallitsija Stalin näyttää saanut jostain syystä suhteelisen negatiivisen vastaanoton sinun sivullasi Mitään positiivisia puoliahan et voi korostaa vai mitä.... Se että umpityhmänä pidetyn ja riistetyn kansan sivistäminen lähes yhdessä sukupolvessa on saavutus joka ei onnistunut edes Suomessa vai mitä... Eli puuauran varresta ydinpommiin sillä oli hirveä hinta mutta kannatti(ko) maksaa. No kuolihan siinä noin 60-100 miljoonaa ihmistä (toisin sodassa noin 25 miljoonaa 1920-1927 ikäluokista palasi sodasta noin 20-30% takaisin) eli kaikella on hintansa. Näytät jostain syystä karttelevan totuutta Stalinin juutalaisvastaisuudesta, hänen lähimmät vallankumoustoverit olivat juutalaisia. He kaikki olivat jo kuolleita kun eräs Itävaltalainen aloitti oman ristiretken ja jäi kiinni sanotaanko rysän päältä. Miksi olet jättänyt vaaleilla valittuja johtajia pois eikö se osoita mitään että on käskenyt pudottamaan atomipommin tuhoten kaksi kaupunkia ja tuhoten satojatuhansia ihmisiä ole pöyristytävää vai...

Mitähän tähänkin taas sanoisi... Ehkä on parempi, viranomaisten antamien lisälausuntojen pelossa, olla sanomatta mitään. Tähän nimenomaiseen asiaan täysin liittymättömän filosofisen toteamuksen, jopa runonpuolikkaan, voisin lausua: vaikka vanne päätä kiristää, rautakanki takapuolesta pilkistää, voi elämästä silti nauttia. Jos ei muuten, niin tekemällä itsestään idiootin. Onneksi, siltä varalta että runossa kuvailemiani besserwissereitä sattuisi joskus tulevaisuudessa Diktaattoripörssiin eksymään, postauksen voi poistaa. Nuff said.

Mikael Virtanen,

diktaattorit on tehneet myös paljon hyvää. onkohan esim. mao-sedän teiniseksiseikkalut ihan varmasti totta, vaiko länsimainen propagandaa lallalaaa.

Diktaattorein maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Bokassa söi pikkulapsia. Ceausescun labradorinnoutaja, sotilasarvoltaan eversti, matkusti läpi Bukarestin omassa autosaattueessaan. Macias Nguema tuhosi kaikki veneet jottei kukaan pääsisi karkuun. Adolf Hitler tappoi miljoonia juutalaisia kaasulla ja ilman kaasua. Mikä näistä, ja ylipäätään historiaan totuuksina kirjatuista väitteistä, on totta? Vain ne, jotka ovat nähneet, voivat todella tietää, minä tyydyn arvailemaan.

The Real Salvamies,

On säälittävää että joku viitsii pitää tämmöisiä sivustoja yllä Mikä on vaikutin?Onko se poliittinen vai puhtaasti ideloginen. Ei kaikki ole mustaa tai valkoista ei ole absoluuttista pahaa eikä hyvää Kumma kyllä ei ole juttua Mannerheimista tai Lenin sedästä ovatko kyseiset liian läheisiä? Taidat olla jotenkin johdateltavissa oleva . Säälittävää...

Totta. Olen säälittävä. Möyrin omassa säälittävyydessäni. Mutta toisin kuin monilla muilla pimeydessä vaeltavilla, minulla on ollut onni saada elämänohjeita kaltaiseltasi työtä tekevältä ja veroja maksavalta kelpo kansalaiselta, joka ei, toisin kuin minä - veltto surkimus - vietä päiviänsä rappiossa ja siveettömyydessä. Pitäisikö sinun mielestäsi Diktaattoripörssissä olla juttua juhlitusta sotasankaristamme Mannerheimista, tai Suomelle itsenäisyyden ojentaneesta Leninistä? Tunnustatko ehkä punaväriä, vai ehkä sittenkin sinimustaa?

Petteri,

Rankkauspöydälle kannattas ottaa kyllä ilman muuta Jehovan todistajat. Heillä on ollut hassuja vetoja kautta aikain, lähinnä selittelyitä miksi maailmanloppu ei taaskaan tullut kuten sovittiin ja miksi veren luovutus on perkeleestä, jne. Hupaisaa sakkia.

Huvittavaa kieltämättä, kuten organisoitu uskonto kaiken kaikkiaankin näin agnostikon näkökulmasta, mutta Diktaattoripörssiin kuuluvaksi en menisi Jehovan todistajia kutsumaan. Lahkona liian pieni ja auttamatta liian vaaraton.