Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
vinski the bard,

Kenraali Suharto ansaitsi paikkansa ainakin minun osakesalkussani.

weysrkwrys,

Hyvä kirjahan tuo Mao-kirja on, mutta henkilökohtaisesti en kyllä ottaisi sitä täysin luotettavana lähteenä, ensinnäkin kirjassa on muutamia melko typeriä asiavirheitä (mm. Maon III vaimosta käytetään nimeä Guiyuan, mutta oikea nimi oli He Zhizhen...), toisekseen kirjan poleemisuus johtaa toistuviin ylilyönteihin jotka syövät uskottavuutta. Mao muuten nousi valtaan vuonna 1949, kuten siinä kirjassakin sanotaan.

Propaganda on toiminut...,

Luen par'aikaa suhteellisen tuoretta ja kaikkien aikojen perinpohjaisinta Maosta kertovaa elämäkertaa. Olen vasta vuodessa 1945 jolloin hän virallisesti nousi valtaan, mutta jo siihen mennessä hänen tappamiensa ihmisten määrä lasketaan miljoonissa. Suuri osa uhreista kuuluivat jopa Maon omaan armeijaan, jota hän lähetti toivottomiin taisteluihin ihan vain sen takia ettei hänen joukkonsa taistelisi verivihollisen Chiang Kai-Shekin rinnalla. Mao poikkeaa siinä mielessä muista diktaattoreista että hänellä ei ollut minkäänlaista ideologiaa vaan hänen motivaationsa oli puhtaasti vallanhimo ja sadismi. Lisäksi hän oli tiettävästi "täysijärkinen" (vaikka empatiakyky häneltä puuttui täysin), päinvastoin kuin monet muut listatut. Hän antoi niin vaimojensa kuin lastensakin kuolla kun olisi helposti pystynyt heidät pelastamaan. Tunnen listan kärkikaksikoiden tarinat myös varsin hyvin, mutta omasta mielestäni Mao on sekä Stalinia että Hitleriä pahempi tapaus.

Onneksi D-Pörssi 2.0 tulee, vaikka ehkä myöhästyykin. Siellä saat kunnioitettavan, joskin väärän mielipiteesi esille, ystäväiseni. Olen samaa mieltä kanssasi monestakin asiasta. Ensinnäkin, Mao [i]oli[/i] hyvä kirja. Toisekseen, Maolla ei todellakaan ollut ideologiaa - mutta oliko Stalinilla yhtään enempää? Tai olivatko tai ovatko Stalin, Hitler, Pol Pot, Saddam, Korean Kimit, Castro, Mobutu tai Mussolini yhtään sen vähemmän "selväjärkisiä"? Itse olen halukas diagnosoimaan monille D-Pörssin irvokkaille hahmoille vakavan psykopatian; ainakin narsistisen, osalle myös antisosiaalisen persoonallisuushäiriön. Juuri nimenomaan edellämainituista juontava häikäilemättömyys ja empatiakyvyttömyys ovat ne aseet, joilla nämä miehet ovat raivanneet tiensä maiden isiksi.

ääkhypatpat,

Minusta Pervert Musharraf on sen verran leppoisa tyyppi verrattuna muihin diktaattoreihin, ettei hänestä ole pörsiin kuin korkeintaan loppukevennykseksi. Minun mielestäni hän nimen omaan puolustaa maataan islamisteilta. Jos nyt hän päästäisi vallasta irti ja islamistit nousisi valtaan niin jälleen kaikki olisi hänen syytään ;)

Il Duce,

Kuuluuko Pakistanin Pervez Musharraf jo Diktaattoripörsiin? Jos ei muuten, niin viimeaikaisten toimiensa ansioista.

musu,

missä on maailman viisain mies listoilta. bush junior ? ansaitsisi paikan 25 joukosta...

Amfefyc,

cheap tramadol [url=http://cheaptramadoluk.xterm.org/]cheap tramadol[/url] jne jne jne...

Hai sie! Injektoi hyvä shitti toisen veppi-sivu kanssa formi robotti! Ei kuitenkaan onnistua kovin hyvä linkki ei olla linkki. :( Voin kuitenkin, homosovieticusmainen väsymätön robottiystäväni, LUVATA että Diktaattoripörssi Classicissa *on* röörejä. Olen haka tekemään röörejä, ehkä luit taannoin näyttävästi uutisoidusta "SDP-aukosta" joka löytyi eMedian julkaisujärjestelmästä. Minä tein sen aukon vuonna 2006. Jatka siis etsimistä, ystäväni!

Rauha, Työ, Edistys,

Työkansan huominen näyttää entistäkin valoisammalta ja progressiivisemmalta, onhan Diktaattoripörssin Toinen Tuleminen lähellä! Mutta, mutta... onko Mongolian "verinen paroni" Ungern von Sternberg listautumassa pörssiin? Tämä Tšingis-kaanin reinkarnaatio teurastutti kuuden kuukauden hallintokautensa aikana siviilejä niin huomattavat määrät, että 13. Dalai Lama julisti hänet myöhemmin dharmansuojelija Mahakalan inkarnaatioksi! Luulisi 'Pörssille kelpaavan! Muita kovia nimiä voisivat olla esim. Malawin Ngwazi (suuri leijona) Dr Hastings Kamuzu Banda, Nicaraguan Perhe Somoza ja Kroatian Ante Pavelic.

Ystäväni ja uskollinen kaaderini, puhut viisaita ja tosia sanoja. Diktaattoripörssi 2.0:ssa voit kertoa listautumiskelpoisista pahiksista paitsi minulle myös Diktaattoripörssille itselleen! Ja mitä enemmän kerrot Diktaattoripörssille kandidaateista, sitä nopeammin he löytävät tiensä paitsi Omaan Pörssiisi™, myös kaikille yhteiseen 'Pörssiin. Diktaattoripörssi 2.0 on yhteisö, jossa Puhemiehelle ja vallankumoukselle pyhittäytyneet kaaderit voivat ahertaa edistyksen eteen ja jossa ansioituneet ja uskolliset palkitaan!

Il Duce,

Minulla on sellainen tunne, että hänen kunnianarvoisa korkeutensa, Puhemies Pekkis on jo ootanut tämä kaiken huomioon 'Pörssi 2.0:ssa.

Erittäin hyvin sanottu siellä vellovien massojen takaosassa.

Roska,

Kaikin puolin hyvät sivut, runsaasti perustietoa. Eikö pörssiin voisi kuitenkin laittaa niin sanotusti listan kirjoista, linkeistä tms, niin asiasta enemmän kiinnostuneet voisivat tyydyttää tiedonjanoaan`?

Kyllä, ehdottomasti. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, jonka vuoksi D-Pörssi 2.0 on tulossa ennemmin tai myöhemmin.