Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Girlie,

Moi Mikko! Oot tosi SEXY!! *hihii* Teinixmeiniki... Tykkään etsintäkuulutetuista terroristeista. PS. Pol Pot RULZ4EVA (vaikka onkin kuollut ja kuopattu)!?

Kiitti. *hih hih hii* Mäkin tykkään susta, tai ainakin maksastasi beárnaise-kastikkeella ja kermaperunoilla... Mmm, hy-vää! Ja kyllä, Pol Pot oli metka mies - tosin aivan heti en lähtisi sanomaan, että hän rulettaa, en ainakaan julkisesti.

JMattila,

Eikös tälle listalle tulisi lisätä myös Suomen oma Urho Kekkonen? UKK:han oli jonkinlainen itsevaltias vaikei tiettävästi kansaansa murhannutkaan.

Jaa että Urkki? Liian kansanvaltainen, sanotaan mitä sanotaan. Ja ei rumihia, ei respektiä pörssissä, näin se menee.

Jani Rantala,

Hankippa hemmosta nimeltä iivana julma tietoa. Tämä ryssä oli Stalinin esikuva ja äijässä olisi ainesta, vaikka top 10 listalle. Tämä äijä tappoi sen verran ihmisiä että olisi syytä ainakin mainita.

Napoleon. Ludvig tiesmitä. Bismarck. Onhan noita, mutta Diktaattoripörssi on modernin ajan diktaattoriranking. Näin sanelee meille El Presidente, jonka sana on 'pörssissä Laki, Totuus ja Tie. Eläköön El Presidente!

"Kirsi-sisko" aka "paketti",

Heippa pikkuveli! Miksi et lisää George W.Bushia listaasi? No, ei se mikään diktaattori ole, mutta yhtä tyhmä taatusti ja varmasti olisi mielellään koko maailman diktaattori... Yritys joka tapauksessa tuntuu olevan kova. Minä ainakin äänestäisin sitä heti. Jellalle terveisiä. T: Kirsi

Mitä? Rohkenetko ivata George Kaksoisvee Bushia, Maailman Viisainta Miestä? Etkö ole kuullut, että jos et ole hänen puolellaan, olet häntä vastaan? Kuulut pahuuden akseliin, siskoni. Äläkä enää KOSKAAN lausu vastaavaa salaamattomalla linjalla. [lnk]Echelon, http://www.echelonwatch.org, 1[/lnk] kuulee.[lbr]