Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
For55,

Missä Kekkonen?

Il Duce,

Sven Luuletko sinä, että Wanha Kunnon Stalin olisi lähettänyt sotilaitaan massahyökkäyksiin ilman Der Führeriä? Maosta:"Joku saattaa olla yllättynyt löytäessään Puhemies Maon, tämän perverttisen tuhansia teinityttöjä hyväksikäyttäneen ja lukuisille sukupuolitaudeille tahallisesti altistaneen kommunistisen vallankumoojan, vasta näin kaukaa kärjen takaa. Värjäähän hänen käsiään kymmenien ja taas kymmenien miljoonien viattomien [neitsyiden] veri. Mutta totuus, niin tyly kuin se onkin, on se että potentiaalisia tapettaviakin oli enemmän kuin toisilla ja menestys 'Pörssissä määräytyy Forsströmmin yleisen suhteettomuusteorian mukaan. 'Pörssissä ei ole kuin yksi laki, ja se laki olen minä, ja sen myötä Puhemies majailee sijalla kuusi. Näin se menee."

Sven Järn,

Todella hyvät sivut ja kyllä huvittavatkin. En vain ymmärrä miksi Hitler on listan ykkösenä vaikka hänen murhaamat juutalaiset, slaavit ja homot(+alku vaiheessa poliittiset vastustajat)ovat todella pieni osa verrattuna esim. Maon yli 70 miljoonan ihmisen teurastustilastoihin. Mutta huomasin että tämä menee äänestyksellä; ei voi todeta muuta kuin ihmisten yleistieto kusee pahasti. Kysyin yheltä kaverilta Maosta niin ei tienyt että hän olisi ketään tappanut. Ja meni ohi tuo että Hitler murhasi kymmeniä miljoonia?! Siis eikö Stalin murhauttanutkaan omia joukkojaan tappamalla älymystön ja lähettämällä sotilaita massahyökkäyksiin - perääntyneet ammuttiin? Stalin oli kimpassa Hitlerin kanssa, molemmat tiesivät että jompi kumpi hyökkää, mutta Hitler iski ensin(Stalin oli näistä kahdesta se oikea hirmu). Joku tossa mainitsikin että Idi Amin ansaitsisi paljon korkeemman kunniapaikan sairauksistaan. Siis en ketään puolusta mutta törkeät epäkohdat oksettavat. Hyvät jatkot.

Lepsu Ukko,

Erikoista, että Francisco Solano Lopez on viimeisenä äänestyksessä, ja vielä aivan rökälemäisesti muille hävinneenä. Luulisi, että kaveri, joka tapattaa kaksi kolmasosaa kansastaan, pärjäisi pahuusvertailussa paremmin! Ja Alfredo Stroessner on toiseksi viimeisenä... Toivottavasti tälle sivustolle ei eksy paraguaylaisia, pettyisivät vielä, kun heidän poikansa noin huonosti pärjäävät!

Lopez on tuorein ja lähti liikkeelle nollasta, se selittää. Ja toivokaamme että paraguayläiset saapuvat urakalla, niin tilanne korjaantuu!

matti,

Eikö Idi Amin ansaitsisi nousun elokuvan johdosta, vaikkakaan elokuva ei anna täyttä kunniaa Idin tekosille.

Idihän on sopivan korkealla jo valmiiksi. Emme tarvitse elokuvia pönkittääksemme tämän suurmiehen sijoitusta! Elokuva oli kieltämättä katsottava, vaikka olikin häiritsevän paljon fiktiota...

Tiku Taattori,

"Niin ja missähän on George 'tyhmempi' Bush.." No eihän näillä sivuilla nyt pilkata maailman viisainta miestä!

Jätetään Maailman Viisaimman Miehen pilkkaaminen suosiolla miehelle itselleen; hän taitaa sen parhaiten.

Heikki,

Tervehdys.Hienoa jotta olet pärjännyt hyökkäyksistä sivustoa kohtaan.Hieno sivu.Luovuuden riemuvoitto. Pitkästä aikaa sivun löysin ja pitäähän sitä taas itseään sivistää, jotta muistaa mitä tämä maailma on tekemässä. Niin ja missähän on George 'tyhmempi' Bush..

Il Duce,

Milloinkas tänne tulee uusia naamoja?

Kunhan joudan; töissä pitää kiirettä niin ei ole inspiraatiota (taaskaan). Pitäisi käsitellä viimein avuntarjoajat, niin ehkä tulisi vauhtia...

Tiku Taattori,

Salchak Toka, Tuvaanien kansantasavallan diktaattori on mielestäni ansainnut paikkansa tällä sivulla. Tuva - nykyään osa Venäjää - on ehkä pieni valtio, mutta Salchakin aikakaudella tuvalaisista kuoli yli 20 % - eikä kyse ollut pelkästään mistään Pol Pot -tyyppisestä "suuresta harppauksesta", vaan pelkistä suunnattomista puhdistuksista, joissa kuoli noin 50 000 ihmistä. Aika paljon 250 000 ihmisestä.

Pitänee ottaa miehestä selvää, kiitos vinkistä. Minulla on pari muutakin uutta tuntemattomampaa tuttavuutta (Ali Soilih, esimerkiksi) kiikarissa; katsotaan, tulisiko heistä yllätysvetoja 'Pörssiin.

Il Duce,

Pohjois-Korean Kimillä on tänään synttärit

Niin oli! Ja minä ne unohdin, koska siskon koira on ollut hoidossa enkä ole jaksanut seurata maailman asioita tyypillisellä pieteetillä! Oi vuosisatamme valo, annathan anteeksi virheeni! Oi suuri johtajani, en unohtanut merkkipäivääsi tahallani!