Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Dick Tator,

National Geographic Channellilla alkaa sunnuntaina 1.7. uusi dokumentaarinen sarja nimeltä Hirmuhallitsijoiden käsikirja. Täytyypä tutustua. Avausjaksossa Suuri Johtaja Kim Il-Sung.

Dick Tator,

Huomenna on jo kesäkuu. Hyvää kesää kaikille jo etukäteen!

Bolivarian,

Nicolás Maduro on ylittänyt saavutuksillaan jopa oppi-isänsä Hugo Chávezin ja asaitsisi paikkansa nousevien suuruuksien joukossa.

Nabullione,

Sairas ja toisaalta kiehtovakin henkilö, mutta ei missään nimessä diktaattori.

Suuri Bwana,

Kuinkahan määrittelisi 100 vuotisen sodan sankarin joka Jeanne d´Arcinkin kaverina tunnettiin... Gilles de Rais... Raisin Paroni jolla oli käytännössä rajoittamattomat oikeudet tuon ajan Ranskassa. Oli ruhtinas joka oli välillä Ranskan rikkain mies. Ja huvitteli murhaamalla nuoria poikalapsia yöllisissä harrastuksissaan... harjoitti jonkinverran alkemiaa ja muuta harhaoppia, mutta oli toisaalta erittäin uskonnollinen. Hirtettiin lopulta rikoksistaan ja jopa katui tekosiaan loppuvaiheessa... Mystinen ja monitahoinen hahmo.

Dick Tator,

Maaliskuun alkupuolella YLE Areenaan tuli uusia jaksoja 12 diktaattoria-radiosarjalle, tosin uusia jaksoja oli vain kymmenen. Tämän radiosarjan uudella kaudella esiteltiin muun muassa Malawin Suuri leijona Hastings Kamuzu Banda ja Filippiinien Ferdinand Marcos. Kumpaakaan näistä herroista ei muuten ole Diktaattoripörssissä edes esilistalla.

Suuri Bwana,

Eih! Taas Kuubasta kaikuu suru-uutisia. Nyt Fidel Castron poika Fidel "Fidelito" Castro Diaz-Balart on kuollut - vieläpä oman käden kautta.

:( Kylläpä heitä nyt koetellaan!!!

Nabullione,

Jiang Jingguo, Kiinan tasavallan diktaattori (1975-1988), Jiang Jieshin poika.

Gut gut! Tässä juuri junassa istun ja koodaan uutta saittia :)

Nabullione,

Ehdotus: Yuan Shikai, Kiinan diktaattori 1911-1916. Presidenttinä 1911-1915, julistautui vähäksi aikaa jopa Kiinan keisariksi 1915-1916 (vähän niin kuin Bokassa).

dödö,

Leonid Breznev ja Nikita Hrustsev ansaitsevat paikat esilistalla.