Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Missä on kingi Leopold,

Niin ihmettelen vaan sitä että kingi Leopoldia en löytynyt (saattaa olla etten kattonut kaikkia kohti läpi ja siitä että minulla on kolmas silmä per*****) Mutta se Leopold oli todellakin kova heppu Eikös se ollut se sama äijä joka vaati jokaista laukausta kohden yhden käden Ja kerrotaan että jotkut vielä harrastivat metsästystä siellä

JUA,

MYYTTI NIMELTÄ "PALESTIINALAINEN KANSA" Palestiina, joka käsittää nykyisen Israelin ja Länsirannan, ei tosiasiallisesti ole koskaan ollut muinainen kotimaa niille arabeille, jotka asuvat Israelissa ja Länsirannalla -- SIONISTISTA JAUHANTAA -- puuverotuksesta seuranneet metsien tuhohakkaukset) kokenut autioitunut ja karu sekä harvaan asuttu Palestiina oli hyvin harvojen Turkin feodaaliruhtinaitten omistuksessa -- mumbo jumbo -- 950 000 arabia täydellisin kansalaisoikeuksin -- Aselepolinjojen muotouduttua 1949 Israelin valtion alueeksi jäi alle 20% alkuperäisestä Englannin mandaattialueesta Jordanian liittäessä Länsirannan sekä Itä-Jerusalemin Transjordania -- LISÄÄ JAUHANTAA -- Koraanin Muhammed ei kertaakaan mainitse sanaa Jerusalem, kun Mekka mainitaan Koraanissa satoja kertoja ja Medina mainitaan useita kertoja. -- rauhanpalkinnosta Arafat julisti arabiaksi: "Me vannomme, että me jatkamme jihadia Jerusalemiin asti itsemurhapommittajien avulla" -- ISRAELILAISMYÖNTEISTÄ PROPAGANDAA -- kurjien olojen tahallinen lavastaminen. Yleinen käsitys länsimaissa on se, että palestiinalaiset ovat joutuneet elämään pakolaisleireillä Länsirannalla -- VIELÄ LISÄÄ SIONISTISTA PROPAGANDAA -- näistä instansseista ei ole kertaakaan tuominnut arabimaata tai niiden Israeliin kohdistamaa terroria.

No johan on. Mahtaako itse rikkaiden juutalaisten "natsirikollisia jahtaava" Simon Wiesenthal-keskus olla asialla, vai mistä on kysymys? Yhtä kaikki, ilman lyhentämistä jonkun kaunosielun postaama israelilaismielinen ja palestiinalaisvastainen artikkeli olisi täyttänyt koko vieraskirjan. Mutta miksi moinen Diktaattoripörssiin? D-Pörssi ei rakasta sen enempää murhaaja Arafatia rikollisjoukkioineen kuin natsivaltio Israelia kätyreineen ja muureineen.

Pomo,

Saatoit voittaa taistelun, mutta sota on vasta alussa. SIEG!

arto vuori,

Kohtuutonta vääryyttä olet saanut kokea Turun ammattikorkeakoulun puolelta. Älä anna periksi! Nuo oligarkit ansaitsevat pari läimäisyä poskipäihinsä!

dsoidshhoi,

idsoisdhoidsh

Bryssel Rulez!,

Yksi kymppimillin haamurajan rikkoja loistaa poissaolollaan listaltanne: http://www.moreorless.au.com/killers/leopold.html Muutenkin listanne on vähän liian 1900-lukukeskeinen. Kyllä sitä 1800-luvullakin osattiin kansanmurhata, joskaan kolonialismin nimellä tunnettua normaalia liiketoimintaa ei voi aivan helposti henkilöidä vain yhteen viiksiheppuun - bisnes kun kiinnosti monia: http://www.guardian.co.uk/famine/story/0,12128,737405,00.html

Otso T.,

Pitäisiköhän sinun päivittää Adimin tietoja?Vaikka että lisäät jonnekkin "Kuoli 2003"

Kuka on Adim? Samako mies, joka (suora lainaus D-Pörssistä) " -- vaipui koomaan. Häntä hoidettiin Jeddan sairaalassa, jossa hänen ei ensin ennustettu elävän enää kauaa ja josta sen jälkeen muutaman viikon ajan kantautui vaihtelevia tietoja tyrannin terveydentilasta. Lauantaina 16. elokuuta 2003 Idi teki lopulta maailmasta paremman paikan elää heittämällä henkensä." ?

tee epeli,

1 (1). Adolf Hitler, Saksa (1933-1945) Vuonna 1923 Hitlerin huonosti valmistelema ... 11 (7). Idi Amin [Dada], Uganda (1971-1979) Ugandan raskaansarjaan nyrkkeilyä mestarina vuosina 1951-1960... Ja heitti henkensä 5 päivää sitten... (24). Muammar Gaddafi, Libya (1969-) Erämaassa beduiiniperheeseen vuonna 1942 syntynyt ... 2 (2). Iosif Stalin (oik. Iosif Dzugashvili), Neuvostoliitto (1924-1953) ... Iosif, syntyi vuonna 1887. 3 (3). Pol Pot (oik. Saloth Sar), Kambodza (1975-1979) ... hänelle myönnettiin vuonna 1949 stipendi Pariisin... eli vuosiluvut näyttävät olevan väärin... se taitaa kyllä olla sitten systeemistä kiini kun ovat jokainen väärin...

Joskus ihmisten typeryys saavuttaa... typerryttävän asteen. Tämä on yksi niistä tilanteista. Olet ymmärtänyt asian hieman väärin, jättänyt aivot niin sanotusti narikkaan. Mahdollisimman yksinkertaisesti ilmaisten: diktaattorin elinaika ei olla diktaattorin vallassaoloaika. Adolf Hitler nousta valtaan 1933, mutta Adolf Hitler syntyä aikaisempi. Sama päteä kaikki. Vuosiluvut olla oikea, mutta ne kertoa vallassaolovuosi, ei elinvuosi.

Joonas Vartiainen,

On kyllä parhaat sivut mitkä aiheesta olen nähnyt. Keep up the good work!

Thanx. Täytyy yrittää.

Otso T.,

Miten Mikkolainen elämäsi voi enää jatkua kun Idi Adim on kuollu.Oliko se suuri menetys?