Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Puuttuva,

Hugo Chavez näemmä on kuullut 'Pörssistä ja pyrkii listoille: http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id50740.html Jäämme odottamaan ja laskemaan uhreja.

R.Mugabe,

Ehdotan, että pörssiin lisätään itse Mikko Forsström, sillä niin itsevaltaisesti hän on diktaattorit pörssiinsä valinnut!

Ehdotusta ei hyväksyttä. Puhemies Forsström on vässykkä.

katukauppias,

Typeräää kun tuo diktaattoripörssin hedelmä peli ei toimi :/

Typerää on, tosiaan. Tiedosto on valitettavasti mennyt hukkaan. Ehkä väsään veppiin joku kaunis päivä uuden ja paremman. :)

Ajan pyörä,

Japanin sotaherrat puuttuvat 'Pörssistä kokonaan. Miten on mahdollista, että Paavin kaltaiset pikku näpertelijät on rankattu, mutta kymmeniä miljoonien ihmisen teurastamisesta vastuussa olevat raakalaiset häikäisevät poissaolollaan? Tōjō on ainakin ehdottomasti otettava mukaan (Bodycount ilmeisesti noin 8 miljoonaa + yksikkö 731:n "jännät" ihmiskokeet). Korean kenraalikuvernööri Koiso olisi myös varteenotetava ehdokas; Japanin touhut Korean niemimaalla saavat Puolan kenraalikuvernementin vaikuttamaan paratiisilta. Tosi kova jätkä niputtaisi koko "hoidon" keisari Hirohiton vastuulle.

Puhemies ei tunnetusti ole kova jätkä vaan vässykkä, mutta hän niputtaisi koko roskan Hirohitolle. Vaikka Hirohitokin oli todennäköisesti vässykkä.

Kalle,

Sieg Heil! Oikein hyvä. Mutta missä on valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin? Hänen tyly valtakautensahan kesti piiitkään ja mies oli kovan luokan natsisika.

Peku pörssiin? Ehkä jossain rinnakkaisulottuvuudessa. Mutta ei tässä, valitettavasti.

oho,

On tullut puhemiehellä suurenmoinen moka: Saddamin edeltäjä al-Bakr kuoli 1982, hän vain erosi tehtävästään sairastuttuaan.

Puhemies kirjoittaa historian uudelleen. Alibaba kuoli silloin kun Puhemies sanoi hänen kuolleen.

ookoo,

Siis. Puhemies lupaili että uudenvuodenkunnikais tulisi enemmänkin diktaattoreita Solanon lisäksi? En halua hoputtaa, mutta onko tulossa? Ps: Solano osoittaa, että osattiin sitä 1800-luvullakin. Argentiinan Manuel Rosas voisi myös olla aika hyvä nimi.

Puhemies valehteli ja osoitti jälleen, ettei häneen voi luottaa. Mutta onko hän joskus väittänytkään muuta? Mua ha ha hah. Tulossa on, olen vain häilyväinen ja tuli muuta eteen enkä ehtinyt. Pahoitteluni uskollisille.

Isä Urkuri,

Tätä on kysytty jo monta kertaa aiemminkin, mutta minusta on oudoksuttavaa, ettei pörssistä löydy nykypäivän sankareita, etupäässä G. W. Bushia (vallankaappausta vastaava vaalivoitto ja sota, jonka perusteet ovat ontuvia ja vähintäänkin läpinäkyviä) tai itänaapuriamme Putinia (ks. edellisen perusteet. Plus epäilyttävä ihmisoikeuskoplaaminen yleensä). Ei millään pahalla, mutta listalta löytyy muutama muu nimi , joiden teot vaikuttavat noihin verrattuna niin mitättömiltä. Jotenkin epäilen, että herrojen puuttuminen listalta on jotenkin sidoksissa arvon ylläpitäjän ihannoimaan vapaamarkkinaperiaatteeseen, kun molempien hyvä taloudellinen tilanne johtuu sen vääristelemisestä omaksi edukseen. Ei sillä, minusta itsestäni markkinatalous on hyvä asia niin kauan, kun ei sorruta sellaisiin perversseihin malleihin, mitä Venäjä ja USA tarjoavat. Nämä epäilykseni johtunevat lähinnä siitä, että jokainen sosialistinen/sosialismia kannattanut hourupää löytyy listalta, mutta rahataloutta ideana raiskanneista nopealla syynillä vain Mobutu, Pinochet, Saddam ja Apartheid (ja kahdesta jälkimmäisestä on vissiin unohtunut mainita, että jenkeillä oli näppinsä pelissä). En halua mitenkään provosoida, mutta jotenkin tunnen pörssin epätasapainoiseksi ilman noita kahta. Jottei teksti kuulostaisi niin vakavalta, heitetään vielä loppukevennyksenä yksi kyssäri; http://www.diktaattoriporssi.com/data/23/3677_goo_goo.jpg ei kai tuon kuvan taustalla olevassa ruudussa tapahdu sitä, mitä sen epäilen olevan? Ps. Belgian Leopold II oli varsin viriili ja karismaattinen kaveri. Vai onko se vielä liian vanha?

Hui! Puhemiestä on syytetty moneksi, ja hänen kimppuunsa on hyökätty niin vasemmalta kuin oikealta, mutta tällä kertaa Puhemiestä sattui rintaan kun häntä näin asiallisesti ja vakavasti epäiltiin oikeistovoimien kätyriksi! Häntä! Haalariasuista duunaria, ateistia vihreiden kannattajaa ja äänestäjää, Tarja Halosen fanipoikaa, miestä joka kuuluu periaatteen vuoksi Loimaan kassan sijasta ammattiliittoon ja joka on taittanut SDP:n kotisivut aatteen puolesta keskellä yötä ja kehittänyt työkseen järjestelmää jolla niitä ylläpidetään! Pyh pah! Putin ja Maailman viisain mies eivät ole 'Pörssissä siksi, etten katso heidän sinne ainakaan toistaiseksi kuuluvan. Maailman viisain mies tuskin koskaan kuuluukaan, koska hänestä pääsemme Luojan kiitos kohtapuoliin eroon. Kysymys ei siis ole siitä, etteivätkö kumpikin olisi mielestäni vastenmielisiä vaikuttajia. Kuvassa saatetaan goatsettaa, ja Leopold todellakin oli veijari. Voisin itsekin omistaa pikku palasen Afrikkaa ja imeä sen kuiviin kuin paraskin vampyyri.

Tariq Aziz,

Onko diktaattoripörssi jo lähettänyt adressin Saddamin omaisille?

Il Duce,

Niin minä vähän epäilinkin, mutta piti varmistaa asia