Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Catti,

Kuuban Batistankin voisi tänne listata. 35 000:lla uhrilla pörssipakka olisi varmaankin ansaittu

Jep, Fulgencio-setä odottelee raapustamista.

miau,

Tästä Pörssille sopiva maskotti: http://epicpix.com/wp-content/uploads/2014/08/ff_1477.jpg

Aika mahtava ja söpö kitler! <3 Itselläni on mustavalkoinen katti myös, naamari ja kaikkea, mutta ei osu kuviot kitleriksi :)

e,

Kelpaako Indira Gandhi?

Periaatteellisella tasolla kyllä, hänhän OLI muutaman vuoden Intian diktaattori, ellen ole tulkinnut asiaa väärin. Mutta sen jälkeen perui hätätilan ja hävisi vaalit. Tai jotenkin sinne päin, eikö?

Suuri Bwana,

Jotkut historian paavit ovat olleet myös melkoisia veijareita. Heille toivoisin myös omaa pientä, mutta vaikutusvaltaista hiippakuntaa tänne sivustolle.

Minulla OLI Johannes Paavali II itse asiassa monta vuotta saitilla. Vatikaani taitaa vieläkin olla kummittelemassa jossain (eilen illalla itse asiassa koodasin sille korjauksen mutta se ei ole vielä tätä kirjoittaessani linjalla) ja vielä kuukausi sitten JP2:n sivulle pääsi kunhan keksi sen urlin :-)

Miksi poistin? D-pörssin teema muuttui siihen suuntaan, että paavit tuntuivat jotenkin "väärältä". Ei sillä, ettenkö pitäisi heitä melkoisina veijareina, mutta heille pitäisi melkein tehdä oma Paavipörssi...

Fidel,

Olisikohan Kuuban diktaattorille, Fulgencio Batistalle paikkaa diktaattoripörssissä?

Setä Fulgencio on odotellut esilistalla (/diktaattorit/esilista) viimeiset vuodet sitä, että "joku" raapustaa synopsiksen ja artikkelin.

Occo,

Muistan kun olen tätä ekan kerran joskus kossina selaillut. Paitsi kiinnostava, oli sisältö myös hyödyllistä (noin koulutöiden kannalta). Menestyksekästä jatkoa!

Oi, mukava kuulla että raapustuksistani on ollut hyötyä! :) Ja kiitos!

El Che,

Miksi Fidel Castro on diktaattoripörssissä ja vieläpä melko korkealla sijalla. Poistakaahan Castro listalta tai ainakin arvioikaa hänen sijoituksensa diktaattoripörssissä uudelleen.

Fidel Castro on Diktaattoripörssissä siksi, että hän oli Kuuban diktaattori. Olet kyllä oikeassa siinä, että Castron sijoituksessa on vähän ilmaa.

Salainen kaavahan sijoituksen määrää, mutta koska omalla raahailullani on siihen merkitystä, raahailin styrankeja kohdilleen. Parempi? Sille emme voi mitään että kyllä Fidelille täytyy "propsit" antaa kestävyydestä, vaikkei pahuudessa pärjääkään.

RieMann,

Pidän uusien artikkelien määrää loisteellisena ja kansan vapautta edistävänä tekona. Kauan eläköön toveri Pekkis!

Kiitos! Sain myös viimeinkin koodattua tooosi monimutkaisen työkalun, jolla voin vastata vieraskirjan postauksiin. :-) Saat kunnian olla ensimmäinen jolle vastaan.

Saas nähdä kuinka kauan motivaationi kestää. Yritän jatkaa tällaisella hyvällä 50/50 linjalla teknologian ja sisällön suhteen.

El Bimbo,

Tieto lisää tuskaa mutta silti oli vaan luettava. Hyvä että tällaisia sivuja on olemassa! Keep up the good work!!!

Thanks! Yritetään.

e,

Parahin meklari. Täältä puuttuu diktaattoreista suurin. Hän, joka suuren satukirjan mukaan on tappanut enemmän kuin kukaan. Ja koska tuo tissiosasto on niin heikosti edustettuna, täytyy jonkun kunnostautua. Kysyn siis kohteliaimmin: miten korkealla on rima? Kuinka monta pitää listiä, jos mielii pörssiin?

Kriteerit esilistalle pääsemiselle ovat täysin satunnaiset. Itsekin kyllä kaipaisin tyttödiktaattoria kovasti. :(