Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
emä kommari,

haha helv*tin mognoloidit mistä lähtien Hitler on ollut tyranni

Veikko,

Saddam hirtetään 30 päivän sisällä.

Näin on näppylät.

-,

Onko vuodenvaihteen kunniaksi tulossa muitakin kuin tämä Solano Lopez(oli muuten hieno teksti ja sananvalinnat)?

Kyllä! Ja kiitos kauniista sanoista.

Ekoterroristi,

Haa! Milloin al-Assadin perhe on astuva kuvaan?

Jossain vaiheessa.

"vladimir",

Olisiko Diktaattoripörssin mahdollista laajentaa listauksensa myös hengellisiin johtajiin? Puolan Karol on jo päässyt mukaan, ja muitakin sielunhoitajia riittää. Esimerkiksi "ihmiskunnan ystävä", ydinfyysikko, sotasankari, lippueamiraali, filosofi ja "maailman suosituin kirjailija" L. Ron Hubbard, tuo Scientologia-kirkon jo edesmennyt päämies, joka onnistui luomaan stalinismia ja uskonnollisia kultteja yhdistävän totalitaarisen pienosyhteiskuntajärjestelmän (johon kuuluu mm. kirkon omat paramilitaariset joukot, tiedustelupalvelu, oma oikeusjärjestelmä ja jopa uudelleenkoulutusleirit!), valloittamaan Yhdysvalloissa oman kaupungin liikkelleen (Clearwater, Florida) ja samalla kamppailemaan Marcabian konfederaation sätkynukkeina olevien psykiatrien maailmankaikkeudenlaajuista, jo triljoonia vuosia vanhaa salaliittoa vastaan. Kaiken tämän lisäksi LRH on kunnostautunut myös musiikin, kirjallisuuden, huumevieroituksen, hallintotieteiden, hortikultuurin ja tutkimusmatkailun saroilla!

Laajennusta tähän suuntaan ei tule tapahtumaan, koska se ei sovi teemaan. Paavinkin voisi poistaa, kunhan "parempia" tulee tilalle. Ei sillä, ettenkö pitäisi skientologiaa yhtenä nykymaailman pelottavimmista syöpäkasvaimista joka pitäisi "hoitaa" ja jonka leviäminen estää keinolla millä hyvänsä. Keinot voisi tässä nimenomaisessa tapauksessa omaksua vaikka natseilta.

Veikko,

Puhemiehellä on näes nyt työn alla uusien diktaattoreiden lisääminen 'Pörssiin

J,

Mitä! Diktaattoripörssissä ei ole mainittu laisinkaan Portugalin edesmennyttä Johtajaa, António de Oliveira Salazaria, joka oli vallassa melkein 40 vuotta? Häpeällistä.

Salazar on kieltämättä pitkäikäinen, mutta turhan tylsä diktaattori. No, onhan näitä harmaita pikku fasisteja muitakin, joten lupaan että Diktaattoripörssissä tapahtuu vuodenvaihteeseen mennessä neilikkavallankumous ja Salazar löytää tiensä tänne. Siirtomaistamme Googlesta, Wikipediasta ja Youtubesta emme luovu vallankumouksesta huolimatta. Olemme valmiit käyttämään määrättömästi rahaa ja väkivaltaa pitääksemme ne omanamme.

Eusis,

Parahin Puhemies, vallan valonkantaja ja ylemmyyden pyhä ykseys, ylivoimaisen ansiokas diktaattoripörssi tuskin voisi olla täydellisempi, mutta toisi varmasti massoille suurta riemua, jos myös entisaikojen suuret mielet saisivat omia erikoiskatsauksiaan. Paljon veijarimaisen vekkuleita tarinoita ja kohtaloita löytyy esimerkiksi Rooman suuruudenhulluuden historiasta. Tämä verraton aikakausihan sisältää huomattavan määrän arvokasta irstailua, mässäilyä ja kohtuuttomuuden riemujuhlaa. Lisäksi paikallaan voisi olla esimerkiksi alaotsikolla "Kaikki eivät ole profeettia omalla maallaan" jonkinlainen reportaasi historiamme yhdestä unohdetusta suurmiehestä, Belgian Leopold II, Kongoa henkilökohtaisena omaisuutenaan hallinneesta kumikuninkaasta. Suurkiitos ja ylistys osoittamastasi tähänastisesta riumullisesta syleilystä sekä kunniasta niitä kohtaan, joille kunnia totisesti kuuluu!

Ensinnäkin, kiitos kauniista sanoista. Ne voitelevat jo valmiiksi mittavaa egoani niin, että se pystyy pusertumaan ovesta ja täyttämään seuraavan huoneen. Diktaattoripörssi on teollisen ajan diktaattoriranking, koska itse olen kiinnostunut tästä ajasta. Jos Diktaattoripörssi on laajeneva kattamaan aikaisempia aikoja tai tulevaisuutta, se tarkoittaa sitä että Diktaattoripörssin on vaihdettava hallintojärjestelmänsä despotismista sotilasjuntaksi. Tämä ylläpidollisen pohjan laajentaminen onkin aihe, jota olen pohtinut viime aikoina. Diktaattoripörssin ulkoasu pitäisi uusia nykyistä teemaa kehittämällä. En ehdi millään tutkia ja raapustaa kaikkia diktaattoreja, jotka ovat listautumiskelpoisia. En ole tyytyväinen kaikkiin olemassaoleviin teksteihin. Ja niin edelleen. Taitavat graafikot ja kirjoittajat, historiafriikit, visionäärit, muut luovat hullut. Mikäli haluatte osallistua Diktaattoripörssin kehittämiseen, ottakaatte yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [lnk]puhemies@diktaattoriporssi.com, mailto:puhemies@diktaattoriporssi.com[/lnk]. Vapaaehtoistyötä. Ei luontaisetuja, paitsi ainutlaatuinen diktaattoriporssi.com sähköpostiosoite. Puhemies varattu, muut itsekeksityt pompöösit tittelit avoinna.

Veikko,

Olnkohan varmaa se, että 3/4 uutta diktaattoria ennen vuodenvaihdetta-tavoite täyttyy?

Kun minä ja aikataulut olemme kyseessä, mikään ei ole varmaa. Tutkimustyötä on kuitenkin tehty, ja yksi kolmesta on kirjoitettu. Aikaahan on vielä vaikka kuinka. Huonona puolena olen taas jämähtänyt uudelleenkirjoittamaan jo olemassa olevia tekstejä. Jos jatkan samalla linjalla, en varmasti ehdi kahta uutta. Mutta lopputulos on sama: olen tyytyväisempi kuin nyt.

Veikko,

Voi voi, olin itsekin juuri menossa toitottamaan surullista uutista. 2006 on ollut va¨rsinainen piinavuosi: Slobo, Stroessner, Pinohetti, Saddamin kuolemantuomio ja nyt vielä Kaikkien Turkmeenien Johtaja.

Kaikkien turkmeenien JA diktaattoripörssien johtaja ja isä! Tuskamme on käsinkosketeltavaa!