Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Azure,

Entäpä Robert Mugabe, joka on toiminnallaan tuhonnut Zimbabwen lähes täysin?

Vanha kunnon Roopertti-setä. Yksi suosikeistani. Aloitti puolivillinä demokraaattina ja katsokaa mihin hän on päätynyt. Tsk, tsk - oi aikoja, oi tapoja! Mugabe on ehdottomasti listautumiskelpoinen kandidaatti. Antakaa aikaa niin hänetkin saamme pörssiin. Loma, tuo kaunis sana. Neljä viikkoa lomaa. Pörssin päivitys on edessä heinä-elokuun vaihteessa.

Vladimir Putin,

Tilaston mukaan Meidän rakas Isä Aurinkoinen on saanut enemmän ääniä kuin Saksan kova kilpailija Aatu. Olisikohan aika päivittää Josif ansaitsemalleen paikalle.

Kansan mielipide merkitsee minulle lähes yhtä paljon kuin Stalinille tai Hitlerille. Lisäksi Diktaattoripörssin vaalit ovat lähes yhtä rehelliset kuin missä tahansa pikku diktaatuurissa. Stalinilla enemmän ääniä kuin Hitlerillä? Ei pidä lainkaan paikkaansa. Olet nähnyt harhoja. Tilastot valehtelevat.

Jella <3,

kissa rulz kuunteleeko herra Slayeriä??? käytkö vielä mummolassa??????? eihän htitler ollut paha eihän????? pois se herrasmies listoilta >:l paavi johannes paavali 2 mielummin listoille se oli paha setä se :D

Lenin,

Toveri Stalin syntyi vuonna 1878 eikä suinkaan 1887! Luulisi sinunkin sen kunnon bolshevikkinä tietävän.

Toveri, aate on tärkein. Haluatko todellakin jäädä kinastelemaan kanssani pikkuporvarillisista yksityiskohdista vai haluatko kulkea vallankumouksen kanssa eteenpäin? Stalin syntyi silloin, Stalin syntyi tällöin. Semantiikkaa! Bah! Hänen perintönsä elää ja se on tärkeintä!

Mikko,

Äänestän George W. Bushia. Ekalla kerralla alle puolet äänistä, tokalla kerralla propagandalla peloteltu kansa. Afganistan, Irak, mikä seuraavaksi? Krediitit ovat vaikuttavat, listalle vaan!

Maailman viisain mies ei ole diktaattori. Eikä edes kovin paha, pahasti harhautunut ehkä mutta puolustaa omalla harhautuneella tavallaan yhtä kaikki merkittävää osaa niistä arvoista joita itse kukin meistä on tottunut pitämään hyveinä.

Juhani,

Niin meinasin ehdottaa sUomen johtoa vuodelta 1941, ajoivathan he suomen saksan liittolaisena sotaan NL:ää vastaan, mutta vapailla vaaleilla valittu joten D-indeksi ei täyty. Toisaalta esim. George W. Bushin toimissa on jotain maagista. Vaaleissa epäselvyyksiä, lähipiirin suosimista, sotia, kansalaisvapauksien rajoittamista, ihmisoikeusien loukkauksia (guantamo) ja hämärä \"Vapaus\" aate johon vedota! No tällästä tänään.

vapaustaistelija,

Eikö Stalinin ja Maon kuuluisi mennä hitlerin edelle listassa? Kummatkin tapattivat yli 40 miljoonaa ihmistä kun taas Hitler vain 6 miljoonaa juutalaista.

Kaikki on suhteellista. Kaikki paitsi Forsströmin suhteettomuusteoria joka hallitsee 'pörssissä.

Jan,

Valko-Venäjän lukashenka kuuluisi listalle ja ehkäpä Angolan Jo tapettu konna Jonas savmbi. Lukasenka varsinkin on kova jätkä lisätkääpäs listalle

Aika. Inspiraatio. Lähinnä ensimmäistä puuttuu, muuten uusia pahiksia näkisitkin 'pörssissä.

Pave,

Entäpä miksei Bernie Ecclestone ole lsitalla?

Kuka ON Bernie Ecclestone? Joku naurettava pärinäpoika jonka järjestämissä pikku kisasissa ei tapahdu mitään koskaan ja joilla ei ole mitään merkitystä mihinkään paitsi että ne osoittavat kuinka groteskilla tavalla tulot voivat yhteiskuntajärjestelmässämme jakautua väärin ja epätasaisesti? Vastasinko kysymykseesi?

Irvitys,

Hehehe... Muuten erittäin messevää, mutta jäin vähän kaipailemaan Argentiinan ja Guatemalan sotilashallitusten iloisia veikkoja. Lanseerasihan eräs Guatemalalainen eversti kuolemattoman lausahduksen \"Sissit (nuo pahat punikit) ja kansa ovat kuin kalat ja vesi. Kun poistamme veden, kuolevat kalatkin.\", eikä se jäänyt pelkäksi sanahelinäksi.

Aika. Inspiraatio. Anna kumpikin samaan aikaan niin näet diktaattoripörssin laajenevan.