Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Minä,

Eikös Breznev, Hrushtchev, Andropov, Tchernenko ja Gorbachev olleet myös diktaattoreita, vaikkeivat kansaa tainneet kuitenkaan tappaa? Esim. Brezhnevin aikana kommunisminvastaiset suljettiin mielisairaalaan. Ja Portugalin Salazar ja Indonesian Suhartohan olivat kovan luokan tyranneja... Terveisiä Vorsströmille, Minä

Diktaattoripörssi noudattaa pääpiirteissään yhden maan, yhden diktaattorin politiikkaa. Lisädiktaattorit maksavat rutosti, joten tähän asti olen parhaani mukaan välttänyt sitä.

politiikko,

Macias Nguemaa voisi oikeastaan hieman päivittää: Eikö nimeä voisi saman tien muuttaa "perhe Nguemaksi" ja lisätä vähän tietoja myös hänen autuasta veljenpojastaan, virallisesta jumalasta?

Perhe Nguema ei ole *jatkumo*, koska nuorempi tyranki likvidoi vanhemman tyrankin ja aloitti oman, tyyliltään ja puitteiltaan erilaisen kampanjansa.

Kokoomuslainen kolumnisti,

Hmm...Voi voi Forström! Voisit lisäillä vaihteeksi 18 vuosisadan diktaattoreita. Tässä pari valittua. Kiina: valtiovarainministeri Heshen Portugali: Pombalin markiisi

Atari Mies,

Hyvät sivut mutta miksi täällä ei puhuta Atari-tieto koneista?

Pete,

Mitäh?! Kisa olikin jo ratjennut? Voi minua höhlää!

Pete,

Ai niin, 19 vuosisadan diktaattori saattaisivat olla: Rafael Carrera, Justo Rufino Barrios, Manuel Estrada Cabrera (1898-1920), Simon Bolivar, Juan Manuel de Rosas, Carlos Antonio Lopez, Manuel Belzu, Francisco Solano Lopez, Mariano Melgarejo, Antonio Guzman Blanco, Cipriano Castro (1899-1909), Jean-Jacques Dessalines, Henry Cristophe, Pedro Santana, Buenaventura Baez, Ulises Heureaux, Antonio Lopez de Santa Anna, Porfirio Diaz (1879-1910). Siis mikä näistä? Sivusto oli muuten [[list of dictators wikipedia]] . Parhain terveisin, Pete

Pete,

Eikös Suharto, Salazar ja Neuvostoliiton ja Kiinan Kansantasavallan johtajia voisi lisätä myös Pörssiin? Lisäksi Afrikassa on ollut hyvin paljon diktaattoreita, näihin voi perehtyä wikipedian dictator- artikkelissa. Mieluummin englanniksi, täydellisempi lista. Stalin on muuten syntynyt 1879. El Presidente voisi myös lisätä joukkoon. Terveisin, Pete

Esanssi,

[lnk]Exitus Stroessner, http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Paraguayn+ex-diktaattori+kuoli+Brasiliassa/1135221085002[/lnk]

Kirottua! Eikö tälle tuskalle jo löydy loppua! Uuden sukupolven on jo parempi kohta nousta esiin tai elämä ei ole mistään kotoisin. Tyrannia ei ole rakettitiedettä, hopi hopi!

Führer,

Banaanin voi lahjoittaa samantien kehitysapuna Ambomaahan tai ehkä mielummin kuitenkin sellaiseen paikkaan jossa se tarjoaa enemmän vaihtelua jokapäiväiseen ravintoon, vaikkapa Helsingin Kontulaan.

Kuten toivot.

Führer,

Vielä toinen arvaus banaanipakkomielteisenä: Francisco Solano Lopez, Paraguay?

Bingo. Mihin osoitteeseen voin lähettää banaanin vai tuletko hakemaan?