Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Hrr,

Toveri Puhemies...vastaisikohan Paris Hilton arvoisan Josep desire Mobutun naismakua? Kuuleman mukaan herralla oli 17-lasta, ja eräs näistä oli ehdokkaana vuoden 2006 presidentin vaaleissa. Kongossa. Mobutu oli kahdesti naimisissa, vuonna 1977 kuolleen Marie-Antoinette Mobutun kanssa jonka kanssa hänellä oli neljä poikaa: Nyiwa,, Kongga, Kongula ja Manda(kaikki nyttemmin kuolleita.) Toinen vaimo oli Bobi Ladawa ja hänen kanssaan hänellä oli Francois niminen poika(se presidentti ehdokas) ja Yakwpa eli Yaki. Tässä tietoa suruen rosvon perheestä.

setämies,

Voi voi, mutta missä on Mr. George W Bush...

Bush ei tule. Minut on uhattu monesti tappaa jos listaan Bushin 'pörssiin, ja kerran postiluukustani tungettiin aamuyöllä hesarin sijaan hevosenpää. Otin sen varoituksena. Sitä paitsi, tarvitaan asioita ennen kuin se on edes ajankohtaista. Reichstagin palo. Valtalaki. Kristalliyö. Suuri puhdistus. Nykyisellään Maailman Viisain Mies, se vässykkä, ei edes kelpaa.

Roska,

Tässä olisi vähän ehdotuksia tähän runsaaseen hyväntekijöiden joukkoon. On vain ajankysymys milloin Yrjö Hakanen johdattaa kommunistisen ilosanoman äärelle. Imelda ja Ferdinand Marcos (Filippiinit) Manuel Noriega(Panama) Jorge Videla(Argentiina) Tämä saattaa kuulostaa hieman ontuvalta, sillä sisätäähän Pörssi ja yhden saman valtion edustajan mutta laitetaan silti: Mengistu Haile Mariam(Etiopia) Robert Mugabe(Zimbabve) Al-Assadin perhe(Syyria) Toveri Hakasta odotellessa.

Kelpo ehdotuksia, ystävä hyvä. Katsotaan mitä pystyn tekemään asiamme hyväksi.

Führer,

Mikäli toveri Puhemies haluaa välttämättä pörssiin edes jotenkuten varteenotettavan naisdiktaattorin, niin varmaankin kannattaa alkaa suunnitella artikkelia Kiinaa rautaisessa otteessaan pitäneestä leskikeisarinna Ci-Xi:stä (1835-1908). Tuskin löydämme toista yhtälailla pörssiperinteet täyttävää rautarouvaa.

Emme vielä, mutta toivottavasti jo seuraavan parin-kolmen vuosikymmenen aikana.

Veikko,

Pinohetti kuollut.

Maailman onni on meidän menetyksemme. Diktaattoripörssi esittää surunvalittelunsa itselleen ynnä kenraalin omaisille ja kannattajille.

Osmo,

Tämä on opettavainen, ennen kaikkea. Nykyteineille (jos edes eksyvät tänne) etenkin, he kun eivät tiedä nykymenneisyydestä mitään, valitettavasti. Keep up the good work! Ehdotuksia D-Pörssiin: Siad Barre, Somalia Ho Chi Mihn, P-Vietnam

Kiitän kauniista sanoista, mutta nuorisoa nuoleskellakseni, lips lups slurps, vannon kautta kiven ja kannon että nykypäivän nuoriso on paljon minun aikani nuorisoa viisaampaa ja valistuneempaa. Ehdotuksesi ovat hyviä, minulla tuntuu olevan inspiraatio joten voipi olla että ennen pitkää miehet löytävät tiensä 'Pörssiin. Miehet, miehet... aina miehet. Missä viipyy naisdiktaattori? Olisi jo aika saada 'Pörssiin naisenergiaa!

ropsuh,

haa tämä sontaläjä vetää vertoja jopa suurelle ja mahtavalle LSD-tuotantoruhmälle! http://reikkafani.jk.dy.fi/ (jos ne ei toimi ne on päivityksen alla ja minun täytyy lyödä Reikkafania)

Housuissasi on sontaläjä. Diktaattoripörssi sen sijaan on taidetta. Tosin sontaläjäkin voi olla taidetta, jos siihen sotkee muita ihmiseritteitä. Humm... ah... unohtakaa, menen tilttiin.

Führer,

Ymmärtäkää nyt ihmiset että tämä pörssi listaa ennen kaikkea klassisia sotilas/sekopäädiktaattoreita eikä mitään ykispuoluejärjestelmän keulakuviksi nostettuja höppänöitä vanhuksia á la Breznev. Neuvostoliiton johtajista luotavat artikkelit tulisivat olemaan tajuttoman tylsiä ja mustavalkoisia sekä myös täysin kyvyttömiä haastamaan nykyistä pörssin kaartia. Tänne pitää kelpuuttaa vain kovia ja (mielellään aavistuksen) vinksahtaneita herroja. Puhemiehen nykyinen linja on hyvä.

Erittäin hyvin sanottu siellä takana, Führer. Ymmärtäkää te muutkin näkemykseni, yhtykää sen kanssa. Junttien (junttain?) tai puolueiden kanssa ajaudumme vain aatteelliseen umpikujaan, henkilökultti on se joka jyllää ja rymisee. Ajatelkaapas, jos ne toisetkin Puhemies ja Johtaja olisivat löytäneet yhteisen sävelen. Olisi riittänyt 'Pörssissä vipinää.

Wildchild,

Tänään oli (8. luokan) historiantunnilla juttua Euroopan diktaattoreista, ja opettaja veti esiin paperinivaskan, jossa oli rapeat kaksikymmentä (20) kopiota näiden sivujen artikkeleista Setä Stalinista ja Mussolinista. Nämä luettuani en voinut kavereille muuta ilmoittaa, kuin että olipa pirun hyvin kirjoitettu tekstinpätkä. Rock on! Diktaattoripörssi päätyi suosikkeihin. /,,/

Siinäs näette, filistealaiset! Diktaattoripörssi ei ole vain viihdettä, se on myös opettavainen. Up yours, Salvamies! Ime Turun ammattikorkeakoulua! Vakavasti ottaen, olen hyvin otettu siitä että joku kehtaa käyttää raapustuksiani opetustarkoituksissa. Minustakin piti tulla historianopettaja, eikä tullut, mutta 'Pörssin kautta voin silti kantaa pienen, vaatimattoman panokseni kansankynttilöinnin alttarille.

Veikko,

Koskahan ´pörssiin tulee uusia diktaattoreita rankingiin? Mahdollisia ehdokkaita olisivat esim. Brezhnev, Salazar ja Suharto.

Joulukuussa. Se on joululahjani kaikille teille, kymmenille tuhansille uskollisille jotka vaellatte minun, vaatimattoman ja nöyrän ylläpitäjänne, kotisivuilleni.