Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
ropsuh,

haa tämä sontaläjä vetää vertoja jopa suurelle ja mahtavalle LSD-tuotantoruhmälle! http://reikkafani.jk.dy.fi/ (jos ne ei toimi ne on päivityksen alla ja minun täytyy lyödä Reikkafania)

Housuissasi on sontaläjä. Diktaattoripörssi sen sijaan on taidetta. Tosin sontaläjäkin voi olla taidetta, jos siihen sotkee muita ihmiseritteitä. Humm... ah... unohtakaa, menen tilttiin.

Führer,

Ymmärtäkää nyt ihmiset että tämä pörssi listaa ennen kaikkea klassisia sotilas/sekopäädiktaattoreita eikä mitään ykispuoluejärjestelmän keulakuviksi nostettuja höppänöitä vanhuksia á la Breznev. Neuvostoliiton johtajista luotavat artikkelit tulisivat olemaan tajuttoman tylsiä ja mustavalkoisia sekä myös täysin kyvyttömiä haastamaan nykyistä pörssin kaartia. Tänne pitää kelpuuttaa vain kovia ja (mielellään aavistuksen) vinksahtaneita herroja. Puhemiehen nykyinen linja on hyvä.

Erittäin hyvin sanottu siellä takana, Führer. Ymmärtäkää te muutkin näkemykseni, yhtykää sen kanssa. Junttien (junttain?) tai puolueiden kanssa ajaudumme vain aatteelliseen umpikujaan, henkilökultti on se joka jyllää ja rymisee. Ajatelkaapas, jos ne toisetkin Puhemies ja Johtaja olisivat löytäneet yhteisen sävelen. Olisi riittänyt 'Pörssissä vipinää.

Wildchild,

Tänään oli (8. luokan) historiantunnilla juttua Euroopan diktaattoreista, ja opettaja veti esiin paperinivaskan, jossa oli rapeat kaksikymmentä (20) kopiota näiden sivujen artikkeleista Setä Stalinista ja Mussolinista. Nämä luettuani en voinut kavereille muuta ilmoittaa, kuin että olipa pirun hyvin kirjoitettu tekstinpätkä. Rock on! Diktaattoripörssi päätyi suosikkeihin. /,,/

Siinäs näette, filistealaiset! Diktaattoripörssi ei ole vain viihdettä, se on myös opettavainen. Up yours, Salvamies! Ime Turun ammattikorkeakoulua! Vakavasti ottaen, olen hyvin otettu siitä että joku kehtaa käyttää raapustuksiani opetustarkoituksissa. Minustakin piti tulla historianopettaja, eikä tullut, mutta 'Pörssin kautta voin silti kantaa pienen, vaatimattoman panokseni kansankynttilöinnin alttarille.

Veikko,

Koskahan ´pörssiin tulee uusia diktaattoreita rankingiin? Mahdollisia ehdokkaita olisivat esim. Brezhnev, Salazar ja Suharto.

Joulukuussa. Se on joululahjani kaikille teille, kymmenille tuhansille uskollisille jotka vaellatte minun, vaatimattoman ja nöyrän ylläpitäjänne, kotisivuilleni.

Derek,

Hieman kyseenalaiselta tuntuu lausunto, että Ceausescun Kansan palatsille ei ole löytynyt nyky-Romaniassa mitään järkevää käyttöä, onhan kyseessä kumminkin maan parlamenttitalo. Vai onko tämä joku piikki Romanian nykydemokratian tilaa kohtaan?

Mielipidekysymys. Minullakin on sadan neliön varastotila, jossa säilytän kenkiäni ja satunnaisesti muita rojujani. Onko se järkevää? Minusta on, joidenkin mielestä ei.

nanton,

Eikös pinohettia vastaan ole taas jotain juttua meneillään?

Aina, mutta tuskinpa se mihinkään johtaa.

Wiffe,

Loistavat sivut. melkein haistaa kevyttä itseironiaa ja sapekasta sarkasmia. Jälkimmäistä koko maailmaa kohtaan. Melkein. Keep on thrashing.

Kiitän kannustavista sanoista! Jatkan valitsemallani tiellä, joka voi johtaa vain huotilismin lopulliseen voittoon.

ropsuh,

No joo... Kiva paikka mutta eikös olis kuitenkin hyvä laittaa joitain antiikin ajan hulluja diktaattoreita rankingiin? Esimerkiksi Caligula oli täysi sekopää eikä hänkään toki ainut. Rooman keisarit laittoi kyllä paremmaksi kuin joku Mussolini.

Diktaattoripörssi on, kymmenettä kertaa, modernin ajan diktaattoriranking koska minua kiinnostavat vain modernit tyrankit.

Minä,

Eikös Breznev, Hrushtchev, Andropov, Tchernenko ja Gorbachev olleet myös diktaattoreita, vaikkeivat kansaa tainneet kuitenkaan tappaa? Esim. Brezhnevin aikana kommunisminvastaiset suljettiin mielisairaalaan. Ja Portugalin Salazar ja Indonesian Suhartohan olivat kovan luokan tyranneja... Terveisiä Vorsströmille, Minä

Diktaattoripörssi noudattaa pääpiirteissään yhden maan, yhden diktaattorin politiikkaa. Lisädiktaattorit maksavat rutosti, joten tähän asti olen parhaani mukaan välttänyt sitä.

politiikko,

Macias Nguemaa voisi oikeastaan hieman päivittää: Eikö nimeä voisi saman tien muuttaa "perhe Nguemaksi" ja lisätä vähän tietoja myös hänen autuasta veljenpojastaan, virallisesta jumalasta?

Perhe Nguema ei ole *jatkumo*, koska nuorempi tyranki likvidoi vanhemman tyrankin ja aloitti oman, tyyliltään ja puitteiltaan erilaisen kampanjansa.