Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Henrik toistaseksi_aika_pieni,

Sivuilla tulisi ehdottomasti olla foorumit, jotta voimme tehokkaammin päästä päämääräämme (jonka kaikki tietävät [jos eivät, piru heidät periköön]).

Olet harvinaisen oikeassa. Olen ajatellut aivan samaa. Foorumit voisivat todellakin olla ratkaiseva askel suunnitelmiemme onnistumisen kannalta. Toveri, tulkoon siis foorumit ennen pitkää.

Teemu,

Erittäin viihdyttävät sivut, näitä on mukava selailla ja hakea innovaatiota omaan työelämäänsä. Kunhan vain saisi vielä vähän lisää valtaa.. :) Lisävinkkinä tuonne listaan voisi katsella Malesian entistä hallitsijaa (onhan siellä kuningas, mutta hän tuskin päättää edes vessapaperin väriä) eli Dr. Mahatir bin Mohammedia. Kaveri on kuitenkin saanut jopa jotain hyvääkin aikaan..

"saanut aikaan jotain hyvääkin"... DING DONG! Kolmas palo, ulos 'Pörssistä. Kiitän kauniista sanoista. Kiitos niiden, saat haluamaasi valtakaudellani - teen sinusta jonkin pikku periferian suurvisiirin. Valtasi on oleva absoluuttinen.

marko,

Aloitetaan nyt heti kehuilla, eli aivan loistavat sivut. Sitten palautteeseen: Minulle tuli mieleen ainakin kaksi herrasmiestä jotka voisi lisätä listalle, nimittäin Turkmenistanin hallitsija Saparmurat \"kaikkien turkmeenien johtaja\" Niyazov, jolla nyt ei ehkä ole kaikkein verisin hallitsijahistoria, mutta ainakin Pohjois-Koreamaisiin mittoihin venyvä henkilökultti kotimaassaan, sekä naapurimaan Uzbekistanin Islom Karimov, joka puolestaan tunnettu rajusta otteistaan oppositiota sekä sananvapautta kohtaan. Mielestäni molemmat ansaitsisi olla listalla, vaikka tuskin top 20:een nousisivatkaan. Kannattaa varsinkin tutustua Niuyazovin tempauksiin; mies kun on nimennyt maassaan aina viikonpäivätkin uusiksi mieleisekseen.

Kiitän kehuista. Olen itse asiassa viime aikoina tutustunut kyseiseen herraan, Turkmenbashiin, ja kun seuraavan kerran kirjoittelen aion kirjoitella ainakin herra Nijazovista. Hän kun on mielestäni eräs lupaavimmista, ellei lupaavin, uusi kyky alalla.

Jyvä,

Tulin tässä aatelleeksi, että olisi mukavaa, jos joku tekis sellasen pelin missä pitää nousta jonkun maan diktaattoriksi. Sellanen managerointipelin tapanen niinku MHM. Ja kun sulla on toi ohjelmointipuoli hallinnassa ja aihe lähellä sydäntä ni tekisin tälläsen ehdotuksen. Toivon, että harkitset asiaa. Btw. MHM pelit ovat olleet loistavia. Kiitos!

Ei huono idea pelille, mutta vähintäänkin haastava toteuttaa. Anna minulle budjetti ja vuosikaupalla aikaa, niin ryhdyn hetimiten toimeen. Hieman aihetta viistäen minulla on suunnitelmat valmiina yhtä kaikkien aikojen arveluttavinta ja kauneinta peliprojektia koskien. Sen toteuttamiseksi tarvitsisin myös budjetin ja aikaa. Mutta ei. Ilman saamme toimeen tulla.

Mikko,

Kannattaisi lisätä maantieteellisen euroopan keskipistettä tyrannisoivan Aljeksander Lukashenkon CV. Hanhän on valituttanut itsensä useasti Valko-Venäjän johtoon ja toteuttanut monia näillä sivuilla esiteltyjä "uudistuksia"

Setä Aljaksandr on hyvinkin potentiaalinen ehdokas 'Pörssiin. Ongelmana on vain, etten saa aikaan uutta laajennusta...

K,

Huomasin apartheid - järjestelmän pörssissä. Seuraavaksi voisitkin lisätä Suomen pakkoruotsin ja ruotsinkielisten etuoikeudet.

Vähemmistöjen oikeudet ovat lähellä D-Pörssin sydäntä. Heti pois tuollaiset puheet, tai äitini - kreivitär ja toimitusjohtaja Ann-Marie Ehrnrooth af Forsström - ja isäni - kreivi, kartanonherra ja kauppaneuvos Björn Adolf af Forsström III - läpsivät sinua takamukselle märillä püühkeillä. Fy fan.

Missä on kingi Leopold,

Niin ihmettelen vaan sitä että kingi Leopoldia en löytynyt (saattaa olla etten kattonut kaikkia kohti läpi ja siitä että minulla on kolmas silmä per*****) Mutta se Leopold oli todellakin kova heppu Eikös se ollut se sama äijä joka vaati jokaista laukausta kohden yhden käden Ja kerrotaan että jotkut vielä harrastivat metsästystä siellä

JUA,

MYYTTI NIMELTÄ "PALESTIINALAINEN KANSA" Palestiina, joka käsittää nykyisen Israelin ja Länsirannan, ei tosiasiallisesti ole koskaan ollut muinainen kotimaa niille arabeille, jotka asuvat Israelissa ja Länsirannalla -- SIONISTISTA JAUHANTAA -- puuverotuksesta seuranneet metsien tuhohakkaukset) kokenut autioitunut ja karu sekä harvaan asuttu Palestiina oli hyvin harvojen Turkin feodaaliruhtinaitten omistuksessa -- mumbo jumbo -- 950 000 arabia täydellisin kansalaisoikeuksin -- Aselepolinjojen muotouduttua 1949 Israelin valtion alueeksi jäi alle 20% alkuperäisestä Englannin mandaattialueesta Jordanian liittäessä Länsirannan sekä Itä-Jerusalemin Transjordania -- LISÄÄ JAUHANTAA -- Koraanin Muhammed ei kertaakaan mainitse sanaa Jerusalem, kun Mekka mainitaan Koraanissa satoja kertoja ja Medina mainitaan useita kertoja. -- rauhanpalkinnosta Arafat julisti arabiaksi: "Me vannomme, että me jatkamme jihadia Jerusalemiin asti itsemurhapommittajien avulla" -- ISRAELILAISMYÖNTEISTÄ PROPAGANDAA -- kurjien olojen tahallinen lavastaminen. Yleinen käsitys länsimaissa on se, että palestiinalaiset ovat joutuneet elämään pakolaisleireillä Länsirannalla -- VIELÄ LISÄÄ SIONISTISTA PROPAGANDAA -- näistä instansseista ei ole kertaakaan tuominnut arabimaata tai niiden Israeliin kohdistamaa terroria.

No johan on. Mahtaako itse rikkaiden juutalaisten "natsirikollisia jahtaava" Simon Wiesenthal-keskus olla asialla, vai mistä on kysymys? Yhtä kaikki, ilman lyhentämistä jonkun kaunosielun postaama israelilaismielinen ja palestiinalaisvastainen artikkeli olisi täyttänyt koko vieraskirjan. Mutta miksi moinen Diktaattoripörssiin? D-Pörssi ei rakasta sen enempää murhaaja Arafatia rikollisjoukkioineen kuin natsivaltio Israelia kätyreineen ja muureineen.

Pomo,

Saatoit voittaa taistelun, mutta sota on vasta alussa. SIEG!

arto vuori,

Kohtuutonta vääryyttä olet saanut kokea Turun ammattikorkeakoulun puolelta. Älä anna periksi! Nuo oligarkit ansaitsevat pari läimäisyä poskipäihinsä!