Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

matti,

Eikö Idi Amin ansaitsisi nousun elokuvan johdosta, vaikkakaan elokuva ei anna täyttä kunniaa Idin tekosille.

Idihän on sopivan korkealla jo valmiiksi. Emme tarvitse elokuvia pönkittääksemme tämän suurmiehen sijoitusta! Elokuva oli kieltämättä katsottava, vaikka olikin häiritsevän paljon fiktiota...

Tiku Taattori,

"Niin ja missähän on George 'tyhmempi' Bush.." No eihän näillä sivuilla nyt pilkata maailman viisainta miestä!

Jätetään Maailman Viisaimman Miehen pilkkaaminen suosiolla miehelle itselleen; hän taitaa sen parhaiten.

Heikki,

Tervehdys.Hienoa jotta olet pärjännyt hyökkäyksistä sivustoa kohtaan.Hieno sivu.Luovuuden riemuvoitto. Pitkästä aikaa sivun löysin ja pitäähän sitä taas itseään sivistää, jotta muistaa mitä tämä maailma on tekemässä. Niin ja missähän on George 'tyhmempi' Bush..

Il Duce,

Milloinkas tänne tulee uusia naamoja?

Kunhan joudan; töissä pitää kiirettä niin ei ole inspiraatiota (taaskaan). Pitäisi käsitellä viimein avuntarjoajat, niin ehkä tulisi vauhtia...

Tiku Taattori,

Salchak Toka, Tuvaanien kansantasavallan diktaattori on mielestäni ansainnut paikkansa tällä sivulla. Tuva - nykyään osa Venäjää - on ehkä pieni valtio, mutta Salchakin aikakaudella tuvalaisista kuoli yli 20 % - eikä kyse ollut pelkästään mistään Pol Pot -tyyppisestä "suuresta harppauksesta", vaan pelkistä suunnattomista puhdistuksista, joissa kuoli noin 50 000 ihmistä. Aika paljon 250 000 ihmisestä.

Pitänee ottaa miehestä selvää, kiitos vinkistä. Minulla on pari muutakin uutta tuntemattomampaa tuttavuutta (Ali Soilih, esimerkiksi) kiikarissa; katsotaan, tulisiko heistä yllätysvetoja 'Pörssiin.

Il Duce,

Pohjois-Korean Kimillä on tänään synttärit

Niin oli! Ja minä ne unohdin, koska siskon koira on ollut hoidossa enkä ole jaksanut seurata maailman asioita tyypillisellä pieteetillä! Oi vuosisatamme valo, annathan anteeksi virheeni! Oi suuri johtajani, en unohtanut merkkipäivääsi tahallani!

Tarjoo Tupakki,

Tämä Belgian Leopold II on varsin varteenotettava tekijä tyrankina varsinkin näiden Afrikassa suorittamiensa toimenpiteiden ansiosta. Toivottavasti joku avustaa puhemiestä saamaan jotakin hänestäkin listoille!

Veikko,

Koskahan niitä uusia diktaattoeita tulee? Uskolliset odottavat!

mikse,

Aivan mahtavaa analyysia. Keep up the good work.

Kermaperse,

Ja Sveitsistä on noussut eräs pahimmista. Federer ei anna kenellekkään mahdollisuuksia.