Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Noriegavirus,

Manuel Noriega kuoli jo toukokuussa 2017. Siitä ei hänen sivullaan ole mitään mainintaa.

Olet aivan oikeassa. Jossain vaiheessa edellistä D-pörssin inkarnaatiota joku päivitys meni pieleen ja Noriegan kuolinuutinenkin jotenkin sössi itsensä. Saattaa olla samaa alkuperää tämä puute, tai sitten en vaan ole saanut aikaan. Päivittäminen oli nääs tosi vaikeaa, ihan heti ei uskoisi että olen tehnyt tätä koodaushommeloa työkseni kohta 20 vuotta. :D

Korjaan puutteet (tuolta osin) nakuteltuani tämän vastauksen!

Viva Peronismo!,

Juan Perón ansaitsisi paikkansa Pörssissä.

Peronismi, siinä vasta ismi!

Itse asiassa, nyt kun siitä mainitset, minulla on Juan Peron luonnos-tilassa valmiina odottamassa julkaisua. Ongelma: valtakausi, tai valtakaudet pikemminkin. Huomasin että tarvitsen paremman datamallin joka pystyy mallintamaan Juan Peronin (ja pari muutakin, itse asiassa).

Tulossa on, mutta pitää ensin rukata vähän dataa!

Ylämummo,

Jo neljä kuukautta on Valko-Venäjällä ihmiset mennet kaduille ja vaatineet Aleksander Lukashenkon eroamista. Toivottavasti veli Lukashenko ei taivu ja toveri Putin häntä suojelee.

Mitä nämä kansanviholliset oikein ajattelevat, härskisti toivoessaan kansakunnan isälle pahaa? Sytyttäkäämme kynttilä veli Lukashenkon tueksi.

Onneksi meidän ei sentään tarvitse enää kuten männävuosina pelätä Euroopan viimeisen diktaattorin kaatumista; onhan veli Orban nousussa ja varastossa!

Nabullione,

Putin pysyy elinikäisenä presidenttinä jatkossakin, hänelle tosin saatetaan asettaa väliaikainen sijainen maan päälle.

Toivotaan niin! Putinilla on vielä paljon saavutettavaa, ja lisään hänet myös kohta tänne 'Pörssiin wannabe-kategoriassa!

Kaikkea hyvää Putinille,

Viimeisimpien huhujen mukaan Putin olisi jättämässä presidentin virkansa ensi vuoden alkupuolella Parkinsonin taudin vuoksi. Rukoilkaamme, että kyseessä olisi perätön juoru.

Derkku,

Tänään on kulunut 30 vuotta Saksojen yhdistymisestä. Lepää rauhassa, DDR. Muistosi ei unohdu milloinkaan.

Helena,

loputon lista

366 ,

Tänään on kulunut vuosi Robert Mugaben kuolemasta. Kevyet mullat ja rauha hänen muistolleen.

Taikaäiti,

Nyt kaikki osoittamaan vaikealla hetkellä tukensa Valko-Venäjän isälle, lätkäjätkä Aleksander Lukashenkalle!

26 vuotta ja jatkuu vaan,

Sunnuntaina Valko-Venäjän ikioma UKK Aleksander Lukashenka valittiin jatkokaudelle yli 80 %:n ääniosuudella. Hip hip hurraa!