Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Nabullione,

Hyvää lämmintä, jo lähestulkoon kesäistä päivää, oi voimakas puhemiehemme Pekkis! Mahtaako 'Pörssillä jo olla kansallislaulu (joku samantyyppinen kuin "Gott Erhalte Franz, den Kaiser" tai "God Save the King", jne.)? Se olisi siistiä. Terveisin ja politbyroon jäsenhakemuksen käsittelyä jo seitsemättä kuukautta innolla odottaen, Nabullione

Kolipertti,

Milloinkas Diktaattoripörssistä saa ostaa Diktaattoripelikortit? Voi olla että joku on jo ehtinyt kysyä tätä, mutta tepä ette ole ehtineet siihen vielä vastaamaan, tai ette ole osanneet linkittää vastausta riittävän näkösälle, joten on täysin laillista toistaa kysymys uudestaan ja uudestaan kunnes kysymykseen reagoidaan. Olisi kyllä aika mahtavaa vetästä ihan oikea natsikortti kaikenmaailman keskusteluissa esille pelkän kuvitteellisen kortin sijaan. Jokojoh!?

Nabullione,

Diktaattoripörssiin saattaisi kelvata myös Venezuelan Hugo Chavez.

Nabullione,

Erdogan voitti Turkin kansanäänestyksen, jossa päätettiin presidentin valtaoikeuksien kasvattamisesta...

Keikari Keisari,

Ylellä on nyt muutaman kuukauden ajan pyörinyt sarja 12 diktattoria. Aika tutun kuuloista propagandaa. Varsinkin tänään Keisari Bokassan kohdalla. Onkohan kunnioitetulla puhemiehellä näppinsä pelissä vai onko kyseessä salvamiehen uusin kavala juoni?

Huomasin tämän sarjan itse vasta juuri äsken. Pitää tutustua!

Keisari Bokassan kohdalle kun erehdyin heti kärkeen, tuli sellainen olo että Diktaattoripörssin teksti on aika suoraan otettu ensin kuvaukseen pohjalle ja sitten raiskattu.

Plagiointi on korkeinta kehua, kuten sanotaan!

Nabullione,

Hurraa! On kulunut 11 vuotta Slobodan Milosevicin kuolemasta.

Jarno,

Erdögän?

Nabullione,

Lisää 'Pörssiin kelpaavia herrasmiehiä: - Mswati III - Emomali Rahmon - Nursultan Nazarbayev - Isaias Afwerki - Omar al-Bashir

Ihanaa! Kiitos! Uusi d-pörssikin on kyllä edelleen tuloillaan, mutta elämä ja työ ovat syöneet sen aikaa! :)

Suuri Bwana,

Eih! Kim Jong Unin velipuoli Kim jonginpoika Nam menehtyi mystisen myrkkyiskun johdosta Kuala Lumpurin lentokentällä... Tämän täytyy olla imperialististen voimien aikaan saama attentaatti Rakasta Johtajaamme ja hänen koskematonta ylvästä sukuaan kohtaan! Ja vielä nyt kun Pohjois-Korean kukkaisjuhla on alkamassa. Kim Jong Iliat ovat puhkeamassa kukoistukseensa rakkaan edesmenneen Auringonjumalan ja oopperan mestarin Kim Jong Ilin kunniaksi, ja niin hänen muistoa tahrataan kun Kim Jong Nam murhattiin raukkamaisesti... tuo poika, joka ei voinut koskaan kasvaa isoksi ja joka ei koskaan päässyt Japanin Disneylandiin... Tämä on jo terroristien tekemä brutaali isku voimakkaan, vapaan kommunistisen, onnellisen ja rakastetun Pohjois-Korean valtion suvereenia kansallista itsemääräämisoikeutta vastaan! Syvä tyrmistys on vain esitettävä tämän kauhean tapauksen johdosta... Kosto on oleva julma!

Nabullione,

Edellisen viestini ensimmäinen osa jäi kesken - näin se jatkuu: arvatenkaan vaalit eivät olleet kovin rehelliset.