Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Pablo Escobar,

Pahoja uutisia Afriikan mantereelta, Robert Mugabe kohtasi AD 2019 vihdoista viimein noutajansa. Ollaan mitä mieltä tahansa miehen "saavutuksista", hän saavutti korkeahkon iän johon ei ihan jokainen miespuolinen henkilö pääse. Kepeät mullat!

Isä Aurinkoinen,

Jatkakaa kansan alistamista!

Bibbidi,

Bobbidi buu

Dick Tator,

Kesäkuun lopussa Turkissa uusittiin Istanbulin pormestarinvaalit, joissa opposition ehdokas voitti. Harmillinen takaisku Erdoganille.

Dick Tator,

Sunnuntaina Kazakstanin vt. presidentti Kassym-Jomart Tokajev voitti ennenaikaiset presidentinvaalit 71 %:n ääniosuudella. Ehdokkaita oli kaikkiaan seitsemän ja toiseksi tullut sai äänistä 16,2 %. Tokajevin äänisaalis jäi kauaksi 90 %:n haamurajasta. Tulos oli samaa suuruusluokkaa, kuin millä Vladimir Putin voitti Venäjän vaalit viime vuonna.

Dick Tator,

Eilen alkoi kesäkuu. Oikein mukavaa kesää kaikille!

Dick Tator,

Ensi viikon sunnuntaina Kazakstanissa pidetään ennenaikaiset presidentinvaalit, jotka ovat ensimmäiset vaalit Nursultan Nazarbajevin sivuunastumisen jälkeen. Mielenkiintoista nähdä, miten suurella äänisaaliilla virkaatekevä presidentti Tokajev valitaan varsinaiseksi presidentiksi. Ylittääkö se 90 %?

Nabullione,

Rafael Trujillon tyttärenpoika Ramfis Dominguez-Trujillo on asettunut ehdokkaaksi Dominikaanisen tasavallan seuraaviin presidentinvaaleihin.

Suuri Bwana,

Suosikkidiktaattorini on jostain syystä juuri Francisco solano lopez..... maasta se pienikin ponnistaa kuvaa juuri häntä. Pitäisin itsekin Napoleonin uniformua jos sellaisen jostain saisin.

Dick Tator,

Lisää ikäviä uutisia: armeija kaappasi tänään vallan Sudanissa ja presidentti Omar al-Bashir on syrjäytetty. 30 vuotta vallassa ollut presidentti "Taikasauva" on syösty vallasta. Ensin Kazakstanin presidentti Nursultan Nazarbajev ilmoitti astuvansa syrjään ja nyt Sudanin presidentti syrjäytettiin armeijan toimesta.