Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

TZagallo,

Unohda moiset kendomangeripelit ja keskity KUNINGASLAJIIN! Jalkapalloyhteiskunta NYT!

Atro,

Muistan, että Ceaucesculla oli myös poika nimeltä Nicu.

Rautakansleri,

Stalin kuitenkin mahdollisti sen, että meilläkin on mahdollisuus elää suht koht vapaassa Euroopassa ja säälittävästi arvostella johtajiamme internetin salaseuroissamme. Historia on voittajien kirjoittama, ja Stalinin voitosta on hän kaikki kehunsa ansainnut. Utilitarismin näkökulmasta Stalin on tehnyt enemmän hyvää kuin pahaa.

Reserviläinen,

No mielestäni se mitä Stalin sai aikaan ja sen seurauksista niin kyllä ylempi sija olisi paikallaan. Sillä Stalinin tekojen seuraamukset vaikuttavat tänä päivänäkin ympäri maailmaa. Miettikää vaikka Espanjaa , Aasiaa ja Etelä-Amerikkaa.

Sitoutumaton,

Tervehdys ja mitä lämpimimmät joulun että uuden vuoden toivotukset Diktaattoripörssille ja Puhemiehelle täältä!

Hyppymiina,

Ja pitää vielä mainita, ettei Stalin ole ykkössijaa ansainnut. Mies kyllä lahtasi jotakuinkin 20 miljoonaa ihmistä MUTTA Hitu veti paremmaksi: 20 miljoonaa ihmistä tuli lahdattua (joista 6 miljoonaa järjestelmällisesti) kuudessa vuodessa. Stalinilla meni aikaa säälittävät 20 vuotta.

Hyppymiina,

Onko tuosta Maon perverssiydestä mitään todellista näyttöä? Entäpä Idi Aminin kannibalismista? Leninin voisi kyllä lisätä, kun kerran Titokin löytyy, vaikkeivat kummatkaan mitään pahiksia olleetkaan. Entäs Kekkonen? Olihan mies melkoienn itsevaltias.

Reserviläinen,

Olen yllättynyt että Stalin on vasta sijalla 3 , se mitä Stalin teki oikeuttaisi kyllä sijalle 2 ehkä jopa ensimmäiseksi. Ja miksi Lenin ei ole pörssissä?

Valkea Ahma,

Sijalla 20. olevan F.S. Lopezin on otsikoitu hallinneen Paraguyaytä 1962-1980, johtaa vähän herraa tuntemattomia harhaan. :D Jonkinlainen lyhyt palauteboksi rekisteröityneille käyttäjille (=mahdollisuus kehittävään kritiikkiin/korjaamiseen/uusien asioiden lisäämiseen) artikkeleiden loppuun, joka suoltaisi palautteen suoraan artikkelin alapuolelle julkisesti nähtäväksi (ja lähettäisi huomautuksen palautteesta artikkelin kirjoittajalle, jonka tämä näkisi kirjautuessaan palveluun) voisi olla ihan kiva.

Kappas, iik! Onpa kauhea ajatus/kirjoitusvirhe :D Erittäin hyvä huomio siellä takana! Artikkelien kommentointi on tulossa, kunhan taas ehtisin keskittyä aiheeseen. Pari viime viikkoa pelasin Fallout kolmosta, nyt pitää puskea verkkokauppa joulumarkkinoille. Sen jälkeen sitten!

Lax,

Voisko RKP:n kielipoliittisen diktatuurin lisätä?