Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Urho Kaleva Kekkonen,

Diktaattorien listausmahdollisuus sai minut pohtimaan periaatteellista linjakysymystä: ovatko sellaiset hirmuvaltiuspyrkimyksiä esittäneet wannabe-styrankit, jotka ovat saavuttaneet vain rajoitetun tai kyseenalaisen valta-aseman? Esimerkkinä tällaisista vaikkapa jo ehdotettu tyylikkään mielipuolinen paroni Ungern-Sternberg tai ystävällismielisen naapurimaamme Norjan ministeripresidentti ja saksalaisten sätkynukke Vidkun Quisling?

Rautakansleri,

Tervehdys, Oi Arvoisa Toveri Yli Kaikkien Pörssien. Korviini on kantautunut huhu, ettei Itävallan suurta nimeä Engelbert Dollfussia ole pörssissä mainittu ollenkaan. Niin ikään Venäjällä vaikuttanut ja hetken ajan Mongolian diktaattoriksi noussut Roman von Ungern-Sternberg puuttuu, vaikka hänessä mielestäni olisi selkeää top 10 ainesta. Arvoisa Puhemies, me kansliassa toivomme, että otat ehdotuksemme vakavasti vastaan.

Herra Rautakansleri! Olette täysin oikeassa, ja Puhemies voisi listata kumpaisenkin herran. Mutta silloin Puhemies keräisi kunnian, joka kuuluu Teille. Niinpä Puhemies pyytää teitä lisäämään sankarinne Pörssiin omin käsin. Me moderoimme heidät, jonka jälkeen voitte kertoa heistä lisää jos haluatte!

PitkaMasa,

Uuden pörssin myötä uskaltauduin jopa liittyä mahtavaan puolueeseen. Nyt kelpaa selailla maailman mahtajien edesottamuksia. Heil Diktaarrotipörssi ja jumalallisen nerouden ilmentymä Pekkis!

Puhemies toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi. Puolue tarvitsee juuri kaltaistanne uhrattavaa tykinruok... eh, potentiaalista johtaja-ainesta! Toivottavasti jäsenyytenne puolueessamme on kestävä ja antoisa!

Kamreeri Tuominen,

Vaikuttavaa! Uusi diktaattoripörssi. Suuri oli suruni kun erehdyin luulemaan että diktaattoripörssi tulee romahtamaan, mutta nyt on iloni ja auvoni rajaton. Vain yksi asia askarruttaa - missä on anarkos?

Kiitos, ja pahoitteluni jos sain sinut pahoittamaan mielesi. Anarkos on organisoitunut puolueeksi, eikä ole enää lainkaan niin anarkistinen, mutta tavoitteemme on edelleen sama: kampittaa Maailman Viisain Mies®. Eikä meidän, voin luvata, tarvitse enää odottaa kauaa nähdäksemme päivän, jolloin presidentin nimi EI ole Bush.

FeldMarschall,

Ah... Tätä Diktaattoripörssin uutta tulemista onkin jo odotettu kauan. Ei siinä vanhassakaan mitään valittamista ollut, mutta kyllä tätä on ilo katsella ja selailla.

Oi, on todella mukava kuulla tehneensä jotain odotettua. Kiitos siis! Olen iloinen että pidät siitä mitä odotit, ja kyllä se vielä tästä "valmistuukin" syksyn ja talven mittaan.

Urho Kaleva Kekkonen,

Kansalaiset, tervehdin ilolla uuden diktaattoripörssin avautumista. Adjutanttini välittää Puhemiehelle kädenpuristukseni.

Puhemies kiittää tervehdyksestänne. Hän lupaa tehdä parhaansa... noh, Puhemiehenänne!

Gabriel Vihervuori,

Baalin pappiskollegeumin esimies, puhemies, kansojen pakopaikan vartija ja auringon poika (ynnä muiden mahtipontisten mutta osuvien titteleiden haltija) Pekkis. Minä tervehdin teitä ja uutta diktaattoripörssiä!

Puhemies ei ollut kuullut näistä arvonimistä! Häväistystä! Missä ovat ne suurvisiirit jotka ovat pettäneet hänen mahtavuutensa? Vastedes Puhemies liittää ne kaikki ansioluetteloonsa suurella ilolla!

nanton,

Loistavaa että pörssi on taas uutena ja uhkeampana paikalla! Itsehän suhtauduin jo viimeiset kaksi kuukautta innokkaan odotuksen vallassa, kun kerroit lopettavasi toiminnan. Arvasin tämän. Nyt, kun sivistyksen ghetto on avattu, on kaikkien syytä olla iloisia. Kiitokset Puhemiehelle!

Olen iloinen, että olet iloinen. Itse asiassa muutin klassisen Pörssin "lopetusilmoituksen" sävyn ensimmäisten päivien jälkeen läpinäkyvämmäksi, koska sain pahoittelusähköposteja "lopettamisesta" mielensä pahoittaneilta. Ja se ei ollut missään nimessä tarkoitukseni!

Pekkis,

Puhemies on päättänyt testata vieraskirjan vielä kerran. Jii haa!

Pekkis,

Puhemies on päättänyt korkata vieraskirjan aivan itse. Kork!