Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Työläisnainen,

Tervehdys näin suuren Ruorimiehen merkeissä. Osaisittekos neuvoa hyvän ja reippaan propagandistisen Mao-elämäkerran pariin? Lisäpisteitä, jos sellainen aarre löytyisi suomeksi, mutta toki englannillakin pärjättäisiin. Nämä inhat kulttuuri-imperialistiset Changit ja Hallidayt on jo ratsattu ja turhan realistisiksi todettu.

Hitto, tiedän yhden tosi hyvän, mutta en muista sen nimeä. Kaivelen ja palaan aiheeseen! Luin sen itse suomeksi vuosia sitten.

Aiheeseen palaus:

http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=648277

Ei varsinaisesti elämänkerta, mutta jännä kirja yhtä kaikki.

Kuningas,

Voi tätä juhlan päivää! Olette kunnostautunut ja alkanut uudelleen rakentamaan ja kehittämään tätä Internetin Graalin maljaa! Elämäni sai takaisin tutun ja turvallisen kirjanmerkin, johon niin nojaudun huonoina hetkinä. Kunnioitan Teitä syvästi puhemies Pekkis!

Kiitos! Yritän olla edes vähän ahkerampi. :)

Suuri Bwana,

Mutta Haitin entinen diktaattori Jean-Claude Duvalier on nyt poissa... hän oli kuollessaan 63 vuotias.

Joo, meni kuolemaan! Minun on pitänyt sunnuntaista alkaen kirjoittaa siitä uutinen. Teenkin sen nyt :(

hakkeri,

Tämäpä on hauska sivu. Mielenkiintoista lukea näistä sankareista. Laita spämmifiltteri päälle.

Kiitti!

Spämmifiltteri ON päällä. Tuo oli pitkästä aikaa ensimmäinen spämmi mikä tuli läpi. O_o

jeesmimmi,

Netti on aina yhtä yllättävä. Jatka hyvää työtä.

Kiitti. Yritän!

Kraut,

Ovatko mielestänne "diktaattorit", jotka tekevät kansalleen hyvää, myös valittamisen arvoisia? Esim. Chavez?

Kaikki on kiinni katsantokannasta. Toisen terroristi on toisen vapaustaistelija jne. Onko Hugo Chavez tehnyt kansalleen hyvää vai pahaa, se kuulunee tähän samaan kategoriaan. Tärkeintä on mielestäni valta, vallankäyttö ja valtaan "takertuminen", ja ne kriteerit mielestäni Hugo-sedän osalta täyttyvät erinomaisesti.

Catti,

Kuuban Batistankin voisi tänne listata. 35 000:lla uhrilla pörssipakka olisi varmaankin ansaittu

Jep, Fulgencio-setä odottelee raapustamista.

miau,

Tästä Pörssille sopiva maskotti: http://epicpix.com/wp-content/uploads/2014/08/ff_1477.jpg

Aika mahtava ja söpö kitler! <3 Itselläni on mustavalkoinen katti myös, naamari ja kaikkea, mutta ei osu kuviot kitleriksi :)

e,

Kelpaako Indira Gandhi?

Periaatteellisella tasolla kyllä, hänhän OLI muutaman vuoden Intian diktaattori, ellen ole tulkinnut asiaa väärin. Mutta sen jälkeen perui hätätilan ja hävisi vaalit. Tai jotenkin sinne päin, eikö?

Suuri Bwana,

Jotkut historian paavit ovat olleet myös melkoisia veijareita. Heille toivoisin myös omaa pientä, mutta vaikutusvaltaista hiippakuntaa tänne sivustolle.

Minulla OLI Johannes Paavali II itse asiassa monta vuotta saitilla. Vatikaani taitaa vieläkin olla kummittelemassa jossain (eilen illalla itse asiassa koodasin sille korjauksen mutta se ei ole vielä tätä kirjoittaessani linjalla) ja vielä kuukausi sitten JP2:n sivulle pääsi kunhan keksi sen urlin :-)

Miksi poistin? D-pörssin teema muuttui siihen suuntaan, että paavit tuntuivat jotenkin "väärältä". Ei sillä, ettenkö pitäisi heitä melkoisina veijareina, mutta heille pitäisi melkein tehdä oma Paavipörssi...