Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Jarno,

Erdögän?

Nabullione,

Lisää 'Pörssiin kelpaavia herrasmiehiä: - Mswati III - Emomali Rahmon - Nursultan Nazarbayev - Isaias Afwerki - Omar al-Bashir

Ihanaa! Kiitos! Uusi d-pörssikin on kyllä edelleen tuloillaan, mutta elämä ja työ ovat syöneet sen aikaa! :)

Suuri Bwana,

Eih! Kim Jong Unin velipuoli Kim jonginpoika Nam menehtyi mystisen myrkkyiskun johdosta Kuala Lumpurin lentokentällä... Tämän täytyy olla imperialististen voimien aikaan saama attentaatti Rakasta Johtajaamme ja hänen koskematonta ylvästä sukuaan kohtaan! Ja vielä nyt kun Pohjois-Korean kukkaisjuhla on alkamassa. Kim Jong Iliat ovat puhkeamassa kukoistukseensa rakkaan edesmenneen Auringonjumalan ja oopperan mestarin Kim Jong Ilin kunniaksi, ja niin hänen muistoa tahrataan kun Kim Jong Nam murhattiin raukkamaisesti... tuo poika, joka ei voinut koskaan kasvaa isoksi ja joka ei koskaan päässyt Japanin Disneylandiin... Tämä on jo terroristien tekemä brutaali isku voimakkaan, vapaan kommunistisen, onnellisen ja rakastetun Pohjois-Korean valtion suvereenia kansallista itsemääräämisoikeutta vastaan! Syvä tyrmistys on vain esitettävä tämän kauhean tapauksen johdosta... Kosto on oleva julma!

Nabullione,

Edellisen viestini ensimmäinen osa jäi kesken - näin se jatkuu: arvatenkaan vaalit eivät olleet kovin rehelliset.

Nabullione,

Gurbanguly Berdymukhamedov, turkmeenien isä, voitti taas vaalit, 98 %:lla, arvate Ps. Parahin käyttäjä Cuck -- holokaustissa kuoli neljän vuoden aikana 11 miljoonaa, mukaan lukien noin kuusi miljoonaa juutalaista. Lisäksi Hiltterin politiikan seurauksena alkoi toinen maailmansota, jossa kuoli 70 miljoonaa ihmistä. Aatu saanee pitää ykköspaikkansa vielä pitkään.

Cuck,

Ai hitler on pahin? Ja stalin vasta kolmas? Entä missä on killcount -mittari? Hitler tappoi vain 6 miljoona ja stalin 25 miljoonaa, nyt objektivisuus käteen nistit

Wulfenstein,

Hei, ja kiitos erinomaisesta informattivisesta ja humoristisesta saitista. Oletko ajatellut listauttaa kuninkaallisia: S-Arabia, Brunei, Ruåtsi..?

Nabullione,

Hyvää uuttavuotta myös Puhemiehelle ja kaikille muillekin Puolueen jäsenille!

Nabullione,

Tänään on kulunut kymmenen vuotta siitä, kun Saddam hirtettiin! Ehdotan, että 'Pörssi liputtaa loppupäivän ajan.

Nabullione,

Tuleekos muuten tuo uusi 'Pörssi eroamaan visuaalisesti kovinkaan paljoa nykyisestä?