Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Nabullione,

Arvon Kansojen isä, minä olen tästä syntymävuodesta jo aikaisemmin huomauttanut Puhemies Pekkikselle (isä aurinkoinen syntyi oikeasti vuonna 1878 eikä vuonna 1887), mutta Ajatusten Vantaanjoki ei jotenkin ole joko huomannut huomautustani, on unohtanut sen tmv.

Kansojen isä,

Stalinin syntymävuosi vaikuttaisi olevan pielessä. Hieno sivusto muuten.

Nabullione,

Mielestäni Napoleon on riittävän moderni tyranni Diktaattoripörssiin, olihan hän vallassa vielä vuonna 1815.

Nabullione,

Milloinkas 'Pörssissä järjestetään seuraavat vaalit? Äänestän Pekkistä vaikka kymmenen kertaa saman vaalin aikana, ellei sitten äänestäjien nimiä tarkisteta. Ja kaikkien muidenkin 'Pörssin kansalaisten on ehdottomasti pakko sitten äänestää. Ja vaaleihin ehdokkaiksi pyrkivät oppositiojohtajat saisivat luvan kadota kuin pieru Saharaan. Voin jo kuvitella 'Pörssin ainoan sallitun, propagandasta ja henkilökultista vapaan sanomalehden jutun aiheesta: "Diktaattoripörssiä täysin laillisesti jo 18 vuoden ajan hallinnut Pekkis on voittanut täysin vapaat ja rehelliset yhden ehdokkaan puhemiehenvaalit, jotka ovat 'Pörssin ensimmäiset vuosikausiin. Pekkiksen valtakauden aikana iljettävän demokraattisessa naapurimaa Suomessa on ehtinyt olla kolme presidenttiä, seitsemän pääministeriä ja peräti kymmenen eduskunnan puhemiestä, joista jokaisen Pekkis on voittanut virallisessa painiottelussa." Anteeksi että nyt taas huutelen täältä takarivistä, oi Puhemies, mutta vaalit saattaisivat luoda 'Pörsisstä paremman ja demokraattisemman kuvan maailmalla!

Nabullione,

Hyvää lämmintä, jo lähestulkoon kesäistä päivää, oi voimakas puhemiehemme Pekkis! Mahtaako 'Pörssillä jo olla kansallislaulu (joku samantyyppinen kuin "Gott Erhalte Franz, den Kaiser" tai "God Save the King", jne.)? Se olisi siistiä. Terveisin ja politbyroon jäsenhakemuksen käsittelyä jo seitsemättä kuukautta innolla odottaen, Nabullione

Kolipertti,

Milloinkas Diktaattoripörssistä saa ostaa Diktaattoripelikortit? Voi olla että joku on jo ehtinyt kysyä tätä, mutta tepä ette ole ehtineet siihen vielä vastaamaan, tai ette ole osanneet linkittää vastausta riittävän näkösälle, joten on täysin laillista toistaa kysymys uudestaan ja uudestaan kunnes kysymykseen reagoidaan. Olisi kyllä aika mahtavaa vetästä ihan oikea natsikortti kaikenmaailman keskusteluissa esille pelkän kuvitteellisen kortin sijaan. Jokojoh!?

Nabullione,

Diktaattoripörssiin saattaisi kelvata myös Venezuelan Hugo Chavez.

Nabullione,

Erdogan voitti Turkin kansanäänestyksen, jossa päätettiin presidentin valtaoikeuksien kasvattamisesta...

Keikari Keisari,

Ylellä on nyt muutaman kuukauden ajan pyörinyt sarja 12 diktattoria. Aika tutun kuuloista propagandaa. Varsinkin tänään Keisari Bokassan kohdalla. Onkohan kunnioitetulla puhemiehellä näppinsä pelissä vai onko kyseessä salvamiehen uusin kavala juoni?

Huomasin tämän sarjan itse vasta juuri äsken. Pitää tutustua!

Keisari Bokassan kohdalle kun erehdyin heti kärkeen, tuli sellainen olo että Diktaattoripörssin teksti on aika suoraan otettu ensin kuvaukseen pohjalle ja sitten raiskattu.

Plagiointi on korkeinta kehua, kuten sanotaan!

Nabullione,

Hurraa! On kulunut 11 vuotta Slobodan Milosevicin kuolemasta.