Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bo Li,

Korjaus edelliseen: 13 vuotta ehti Morales hallita Boliviaa. Lyöntivirheen takia ykkösen paikalle tuli huutomerkki.

Bo Li,

Boliviassakin on itsevaltias väistynyt. !3 vuotta presidenttinä toiminut Evo Morales ilmoitti eroavansa väkivaltaisiksi yltyneiden mielenosoitusten vuoksi ja liukeni maanpakoon Meksikoon. :-(

Spooky,

Happy Halloween!

Nabullione,

Osoitan syvimmät osanottoni Toveri Mugaben omaisille ja koko eteläisen Afrikan väestölle.

Pablo Escobar,

Pahoja uutisia Afriikan mantereelta, Robert Mugabe kohtasi AD 2019 vihdoista viimein noutajansa. Ollaan mitä mieltä tahansa miehen "saavutuksista", hän saavutti korkeahkon iän johon ei ihan jokainen miespuolinen henkilö pääse. Kepeät mullat!

Isä Aurinkoinen,

Jatkakaa kansan alistamista!

Bibbidi,

Bobbidi buu

Dick Tator,

Kesäkuun lopussa Turkissa uusittiin Istanbulin pormestarinvaalit, joissa opposition ehdokas voitti. Harmillinen takaisku Erdoganille.

Dick Tator,

Sunnuntaina Kazakstanin vt. presidentti Kassym-Jomart Tokajev voitti ennenaikaiset presidentinvaalit 71 %:n ääniosuudella. Ehdokkaita oli kaikkiaan seitsemän ja toiseksi tullut sai äänistä 16,2 %. Tokajevin äänisaalis jäi kauaksi 90 %:n haamurajasta. Tulos oli samaa suuruusluokkaa, kuin millä Vladimir Putin voitti Venäjän vaalit viime vuonna.

Dick Tator,

Eilen alkoi kesäkuu. Oikein mukavaa kesää kaikille!