Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Nabullione,

Eihän 'Pörssi tunnusta Mugaben syrjätystä?! Mugabe olkoon aina sydämissämme ikuinen suuri presidentti. Ja pääministeri.

Tunnustaa, kunhan kerkeän! Töissä on kovasti "juttuja" :D

Suuri Bwana,

Mutta kuinka käy Mugabelle... Mugavalle miehelle? Ikääkin on jo melkoisesti ja varmaan vaivojakin. Hänet voisi lähettää jonnekin lomailemaan... vaikka Ranskan Rivieralle ja viralisesti mainittaisiin, että Mugabe otti "saikkua".

Suuri Bwana,

Mugabe on eronnut... Tämä on suuri menetys diktaattoreiden kunniattomassa sukupuussa. Kuin vasta eilen olisi ollut se aika korruption ja ihanan nepotismin... "We´ll meet again, Don't know where, don't know when, But I know we'll meet again Some sunny day."

Nabullione,

Mugabe vapautettiin eilen väliaikaisesti ja on kuulemma turvassa, mutta hieman kyllä huolestuttaa. Mugabe taidetaan erottaa lähiaikoina presidentin virasta, ainakin jos Independent-lehden artikkelia on uskominen.

Mugabe kestää! :) Pitää kohta kyl jo joka tapauksessa päivittää artikkelia!

Har Har Har Are,

Nyt kuuluu ikäviä uutisia Zimbabwesta. Robert Mugabe on pistetty kotiarestiin ja syrjäytetty varapresidentti nostettiin armeijan tuella väliaikaiseksi johtajaksi. Huhutaan, että Mugaben vaimo Grace olisi paennut maasta.

Kauan eläköön Mugabe. Vielä nuori mies, voimissaan! Ei anna periksi!

Maltta Maton,

Kaksitoista plus kaksitoista siis tarkoitti, että hän arvelee seuraavalla 12 diktaattoria-sarjan kaudella jaksoissa käsiteltävän ainakin Francoa, Mobutua, Turkmenbashia, Saddamia, Pinochetia, Macias Nguemaa, Fidel Castroa ja Somozan perheen kulloistakin patriarkkaa. Odotan itsekin erittäin malttamattomana, mitä Ylen 12 Diktaattoria-radiosarjan uudet jaksot tuovat tullessaan. Edellisen kauden jaksot ovat edelleen kuunneltavissa Yle Areenassa.

Kaksitoista plus kaksitoista ,

Ylen 12 Diktaattoria-radiosarjasta tulee keväällä uusia jaksoja. Veikkaan, että ainakin Franco, Mobutu, Macias Nguema, Turkmenbashi, Saddam, Pinochet, Fidel Castro sekä Somozat.

Ihanaa! Pitäisi lisätä linkit noihin. Hyvää matskua. Kuvaukset voisivat tällä kertaa kirjoittaa kokonaan itse eivätkä lainata täältä. :)

Maltta Maton,

Milloinkas Pörssiin lisätään esilistalla olevia diktaattoreita? Erityisesti olisi kiva lukea Pörssitekstejä Porfirio Díazista, Antonio Salazarista, Todor Zivkovista, Islom Karimovista, Siad Barresta ja Mengistu Haile Mariamista. Ai niin, ja Manuel Noriegan Pörssitietoihin olisi myös lisättävä se, että hän kuoli toukokuussa 2017.

Nabullione,

Bobrikov olisi hyvä lisäys.

Nabullione,

On muuten ikävää, että 'Pörssin ihana vieraskirja ei ole enää niin aktiivinen kuin joskus. :( Voisin tässä joskus lukaista sen läpi...