Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Igor,

Oi suuri puhemies Pekkis, kaikkia minua vaivanneista asioista yksi on yli kaiken päätäni piinannut: Missä on Mongolian saksalaivenäläinen kaani, Roman Ungern von Sternberg, missä entisen Rhodesian Good Old Bob eli toveri Robert Mugabe ja hänen jo haudattu arkkivihollisensa, peljätty ja kunnioitettu Ian Smith? ;(

Juha,

stalinin kyllä pitääs olla kärjes se tapatti kaikista diktaattoreista eniten ihmisiä

Random,

Nii ja unohdin kysyä että onko arvoisa puhemies tehnyt pelit MHM 1997 - 2000...

Random,

Olipa muuten valaisevaa ja hauskaa luettavaa, koulussa kun ei oikein käsitellä näitä afrikan kannibaali -sekopää diktaattoreita. Ihmetyttää vain tuo Fidel Castron sijoitus...

Il Duce,

Tämä on surkea päivä maailmalle. Kuuban pitkäaikainen maanisä, Fidel Castro on päättänyt luopua presidenttiydestä, antaen näin mahdollisuuden demokratialle tuossa Karibian meren saarivaltiossa.

Onneksi Kuuban kansa valitsi viisaudessaan seuraavaksi johtajakseen nuoren uudistajasukupolven edustajan, Raul Castron.

Se onneton Lapa,

Kuinka kaikkitietäväinen Pekkiksemme on voinut unhoittaa, ah tuon niin kauniin, Pohjois-Korean hallitsijan, Kim Il-Sungin syntymäpäivät?

Il Duce,

Tarkoittaako tämä sitä, että Diktaattoripörssi 2.0 myöhästyy epämääräisen ajan? P.S. Hyvää uutta vuotta Puhemiehelle.

Kyllä, sitä se nimenomaan tarkoittaa. Olen valitettavan kiireinen sellaisten projektien parissa, jotka tuottavat kahisevaa. Kansainvälinen juutalaisbolshevikkien johtava riistokapitalismi on toisin sanoen kietonut minut korruptiosyleilyynsä.

vexi,

Pörsi-luettelojen sivujen alareunassa voisii olla samanlainen linkki luettelon muille sivuille, kuin sivun yläreunassakin. Näin suffaaja välttäisi kelaamasta sivua takaisin ylös ja jos ei kelaa, voi unohtaa, että esim top10:n lisäksi on muitakin alemmantason diktaattoreja omissa listoissaan... siisä tämä myös alaraunaan: Top 10 | Bubblin' Under | Purgatorio | Tyrankitilastot

Matti,

Pitäsköhän Noriega listata myös

Kalevi,

Kunnioituksenija pelonsekainen arvostukseni Puhemiestä kohtaan koki vakavan kolauksen hänen kritisoituaan Vanhasen pakkotyölakia 12.11.2007. Diktaattori joka vastustaa pakkotyötä on yhtä hyödyllinen kuin presidentti joka jakelee piparkakkuja kansalle, ellei sitten pipareissa ole aimoannos botuliinia joukossa. Hämmennys ja häpeä... Ja minä kun joskus uskoin edes DP:n olevan vankkumaton eriarvoisuuden, epätasa-arvon ja kovien arvojen kannattaja.