Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

KGB,

Nyt on Lukashenka mennyt seuraavaan vaiheeseen vastustajiensa kurmoottamisessa: Valko-Venäjän oppositiohenkiset kansalaiset eivät enää ole turvassa edes ulkomailla.

Isoveli Putinin opit ovat menneet tehokkaasti perille.

Todellakin. Lukashenka on jonon kärjessä tutkimustyön suhteen, josko saisin jo nyt kesälomalla kirjoitettua miekkosesta.

Takatukat ovat rumia,

Kim Jong-Un on taas vauhdissa. Hiljattain uutisoitiin, että hän on kieltänyt pillifarkut ja takatukat, koska ne symboloivat kapitalistista rappiota ja mädättävät maata sisältä päin.

Isot pisteet Loistavalle Toverille!

Todellakin! Takatukat kuuluvat ysärille ja mädättävät kyllä nuorison missä tahansa maassa. Takatukasta voisi vaikka rangaista katkaisemalla... eh, tukan.

Siitäkin jo niin kauan,

Tänään on kulunut kaksi vuotta siitä, kun Sudania rautaisella otteella 30 hallinnut Omar al-Bašir syöstiin vallasta ja asetettiin kotiarestiin. Kuinka tämä aika kuluukaan niin nopeasti.

Niin se tekee. Haluaisin kirjoittaa tästä(kin) sedästä jo tämän vuoden aikana. Ans kattoo.

Nabullione,

https://ylioppilaslehti.fi/2005/03/asiapentti-yksinvaltiaat-uusiokayttoon/

Tunisia puuttuu,

Olisiko syytä lisätä sivustolle myös Tunisian entinen iso herra Zine el - Abidine Ben Ali?

Olisi ehkä syytä. Laitan agendaan.

RIP,

Suru-uutinen Tansaniasta; presidentti John Magufuli on kuollut. Virallista tietoa kuolinsyystä ei vielä ole, mutta koronavirus on epäiltyjen joukossa.

Koronavirusta ei ole. Magafulikin sen hyvin tietää.

Kymppi täyteen!,

Syyrian sisällissota on jatkunut jo kymmenen vuotta. Miten aika kuluukin niin nopeasti?

Asiasta kolmanteen, Bašar al-Assadilla on todettu koronavirustartunta, kuten myös hänen vaimollaan. Toivotan kummallekin pikaista paranemista. ❤

A-PU-VA! ,

Bašar al-Assadilla ja hänen vaimollaan on todettu koronavirustartunta. :-0

Pikaista paranemista molemmille.

Kevyitä multia,

Päivälleen 68 vuotta sitten Josif Stalin poistui keskuudestamme. Ja päivälleen 60 vuotta Stalinin jälkeen diktaattorien kerho menetti Hugo Chávezin.

Rauha heidän muistolleen.

Voitto maailmalle. Tappio Diktaattoripörssille.

Burmalainen kissa,

Nyt on Myanmarissa tapahtunut Pörssin kannalta mielenkiintoisia asioita. Armeija on kaapannut siellä vallan ja julistanut vuoden kestävän poikkeustilan. Saa nähdä, venyykö se pidemmäksi.

Toivotaan parasta.

Kyllä! Juuri tässä naputtelen itsekin aiheesta.

Vakoile D-pörssiä