Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Turkka Meeni,

Turkmenistanissa oli lauantaina presidentinvaalit, jossa väistyvän presidentin Gurbanguly Berdimuhamedowin poika Serdal voitti odotetusti saatuaan annetuista äänistä 73 %. Vastaehdokkaita (tai "vastaehdokkaita") oli kaikkiaan kahdeksan. Isä oli viisi vuotta aikaisemmin saanut 97,7 %:n ääniosuuden niin ikään kaikkiaan yhdeksän ehdokkaan joukosta.

Kyllä! Olen seurannut tilannetta jännittyneellä tyytyväisyydellä. Diktaattoripörssi onnittelee lämpimästi!

Toveri Mengele,

Putinin osakkeet ovat sen verran korkealla, että hänestä lukisi mieluusti pörssissä enemmänkin ennen ydinsotaa ja maailmanloppua!

Kunhan nyt edes jonkun julkilausuman saan aikaan niin olen tyytyväinen.

Putler,

Olisiko jo aika listata naapurimme Putin pörssiin?

Todellakin. Olen vain harvinaisen lannistunut viimeisistä tapahtumista, etten saanut viikkoon aikaan edes mielenilmaisua aiheesta.

Hurjaa menoa,

Ukrainassa on meno muuttunut räjähtäväksi. Putin on Lukashenkon avustuksella ja myötävaikutuksella pistänyt tuulemaan.

Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Ajatusten Tonava,

Kovasti arvostamani Sensei Putin ansaitsee omat palstamillimetrinsä arvoisassa seurassa. Paitsi jos hän saa vihiä tästä, niin suosittelen pikaista maisemanvaihdosta. Radioaktiivisen säpäkkä valtiomies kyseessä kumminkin. Suu soukemmalle!

Uutispommi,

Tällä viikolla jysähti melkoinen pommi: Turkmenistanin suuri Suojelija Gurbanguly Berdimuhamedow ilmoitti jättävänsä presidenttiyden ja että maassa järjestetään ennenaikaiset presidentinvaalit tulevana keväänä. Berdimuhamedow on jo nimennyt seuraajasuosikikseen oman poikansa.

Jussi,

Ehdottomasti pitäisi olla V.J. Leninistä oma sivu: samaisti väkivallan ja yhteiskunnan uudistamisen. Keksi ja otti käyttöön kaikki ne terrorin muodot, joita muut kommunistidiktaattorit myöhemmin sovelsivat. Stalin jatkoi suoraan Leniniltä kesken jäänyttä yhteiskunnan totaalista terrorisointia.

Lenin oli yksi historian pahimmista massamurhaajista, eikä mikään rauhan mies ja Suomen itsenäisyyden lahjoittaja, kuten moni harhojensa vallassa haluaa yhä uskoa.

B. O. Rat,

Kazakstanissa on levotonta menoa ja kauhea kaaos. Nazarbajev lisäksi erotettiin Kansallisen turvallisuuskomitean puheenjohtajan pallilta. Seuraaja otti tämän pestin jatkaen samalla presidenttinä.

Pro President,

Kazakstanissa on melkoinen rähinä päällä.

Rakasta Johtajaa kaivaten,

Tänään on kulunut tasan kymmenen vuotta Rakkaan Johtajan Kim Jong-Ilin kuolemasta. Viettäkäämme tänään kymmenen minuutin hiljainen hetki Hänen muistolleen.