Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

dsoidshhoi,

idsoisdhoidsh

Bryssel Rulez!,

Yksi kymppimillin haamurajan rikkoja loistaa poissaolollaan listaltanne: http://www.moreorless.au.com/killers/leopold.html Muutenkin listanne on vähän liian 1900-lukukeskeinen. Kyllä sitä 1800-luvullakin osattiin kansanmurhata, joskaan kolonialismin nimellä tunnettua normaalia liiketoimintaa ei voi aivan helposti henkilöidä vain yhteen viiksiheppuun - bisnes kun kiinnosti monia: http://www.guardian.co.uk/famine/story/0,12128,737405,00.html

Otso T.,

Pitäisiköhän sinun päivittää Adimin tietoja?Vaikka että lisäät jonnekkin "Kuoli 2003"

Kuka on Adim? Samako mies, joka (suora lainaus D-Pörssistä) " -- vaipui koomaan. Häntä hoidettiin Jeddan sairaalassa, jossa hänen ei ensin ennustettu elävän enää kauaa ja josta sen jälkeen muutaman viikon ajan kantautui vaihtelevia tietoja tyrannin terveydentilasta. Lauantaina 16. elokuuta 2003 Idi teki lopulta maailmasta paremman paikan elää heittämällä henkensä." ?

tee epeli,

1 (1). Adolf Hitler, Saksa (1933-1945) Vuonna 1923 Hitlerin huonosti valmistelema ... 11 (7). Idi Amin [Dada], Uganda (1971-1979) Ugandan raskaansarjaan nyrkkeilyä mestarina vuosina 1951-1960... Ja heitti henkensä 5 päivää sitten... (24). Muammar Gaddafi, Libya (1969-) Erämaassa beduiiniperheeseen vuonna 1942 syntynyt ... 2 (2). Iosif Stalin (oik. Iosif Dzugashvili), Neuvostoliitto (1924-1953) ... Iosif, syntyi vuonna 1887. 3 (3). Pol Pot (oik. Saloth Sar), Kambodza (1975-1979) ... hänelle myönnettiin vuonna 1949 stipendi Pariisin... eli vuosiluvut näyttävät olevan väärin... se taitaa kyllä olla sitten systeemistä kiini kun ovat jokainen väärin...

Joskus ihmisten typeryys saavuttaa... typerryttävän asteen. Tämä on yksi niistä tilanteista. Olet ymmärtänyt asian hieman väärin, jättänyt aivot niin sanotusti narikkaan. Mahdollisimman yksinkertaisesti ilmaisten: diktaattorin elinaika ei olla diktaattorin vallassaoloaika. Adolf Hitler nousta valtaan 1933, mutta Adolf Hitler syntyä aikaisempi. Sama päteä kaikki. Vuosiluvut olla oikea, mutta ne kertoa vallassaolovuosi, ei elinvuosi.

Joonas Vartiainen,

On kyllä parhaat sivut mitkä aiheesta olen nähnyt. Keep up the good work!

Thanx. Täytyy yrittää.

Otso T.,

Miten Mikkolainen elämäsi voi enää jatkua kun Idi Adim on kuollu.Oliko se suuri menetys?

Lauri Tikkanen,

Tulipa tuossa taas mieleen seuraavaa: eipä ole näistä itänaapurien 200 miljoonan kansalaisensa teurastuksesta mitään mainintaa vai olenko sokea?

Olet sokea. Toisaalta olet myös tietämätön, sillä jos itänaapurissamme olisi teurastettu 200 miljoonaa ihmistä siellä ei olisi enää ketään, tai ainakaan juuri ketään, jäljellä kertomassa kansanmurhasta jälkipolville.

Mirva,

Listalta puuttuu totaalisesti armoitettu "koko maailman presidentti" Georg W. Bush. On siinä äijällä otsaa tapattaa viattomia ihmisiä ja syöstää vallasta Saddam, joka tapatti vain omiaan. Perkele, millä oikeudella tuo jenkkiläinen redneck oikein kuvittelee hallitsevansa koko maailmaa?

Tuhannennen kerran: liian demokraattinen. Tarvitaan valtiopäivätalon palo, väkivallan aalto, diktatorinen keikaus. Tiedäthän.

Lauri Suominen,

Hei! Heti kärkeen kehuttakoon sivujen sisällöntuottajan sanallista ilmaisua, verbaliikan hersyvyys on astettain silmiä kostuttavaa. Sisältöön olisi hauskaa, jos moista sanaa sivuston ilmapiirissä edes sallitaan käyttää, saada muutama valittu henkilö hieman kauempaa historiasta. Kaikki esitellyt henkilöt ovat uudelta ajalta, ymmärettävistä syistä, mutta vaille esittelyä jäävät esim. Kolmannen Valtakunnan arkkitehteihin tiettävästi paljonkin vaikuttaneet Rooman keisarit, etunenässä aina yhtä hurmaava Caligula esikuntineen, ja monet muut historian kirjoihin jääneet sankarit, esimerkkinä mainittakoon vaikka Iivana Julma. Apartheid sivuilla mainittiinkin, missä lymyävät Conquistadorit, Klu Klux Klaani, inkvisitiot ja keskiajan noitavainot ? Suurien "sankaritekojen" esittelyjä odotellen.

Kiitän kehuista, ja painotan että D-Pörssi on modernin ajan diktaattoriranking tarkoituksella.

Sakke,

Mitätähtäh, siis että mitähm, täh !?! Hov thizcan pe bossible? Miun ensimmäinen viestini tähän maailman vieraskirjojen Kuninkaasen on poistettu, tahi sitten se ei ole koskaan löytänytkään perille tätä valtaisaa nettiviidakkoa pitkin. Jahas, ainoa miten tästä selvitään nätisti on, että joku kirjoittaa minulle väh. 265 mutta max. 266 rivisen kirjallisen selvityksen miksi miun viesti ei ole ilmestynyt The Vieraskirjaan tahi miksi se olla poistettu... But anyway, my brother, see ya next time.

Ensimmäinen viestisi oli merkillistä, typerää runohöttöä, ellen väärin muista? Siksi poistin sen. Tsup.