Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

KAri,

Stalinin syntymävuosi päin helvettiä.

Onkohan vielä?

diktatuurirepe,

NYT MENEE HYVIN JÄTKÄT! :D

RieMann,

Hittolainen, nyt sitä spämmifiltteriä kehiin! Tätä sotkua on sietämätöntä katsoa.

Spämmifiltteri tuli.

Gabriel V,

Hommaa tänne toimiva spämmifiltteri!

Tuli hommattua.

Peltimies,

Tuolla Maon kohdalla on tapahtunut vihre. Salvamiehen kätyrit ovat selkeästi siirtäneet Maon sijoitusta kuudennesta viidenneksi tai sitten Salvamiehen kätyrit iskivät itse tekstiin jättäen sinne tällaisen virheen!

salanimi,

[img]http://jokottaja.wippiespace.com/img/starecat-ss.png[/img]

RieMann,

Hihhei, nyt on hyvä kun Toveri Puheenjohtaja voi päivittää Gaddafin tietoja. Ja suosittelen mitä nöyrimmin spämmifiltteriä, etteivät luokkapetturi Salvamiehen katalat juonet tuhoa loisteliasta sivustoa, joka näyttää tietä valoisaan tulevaisuuteen! Eläköön Lenin ja hänen poikansa Pekkis! Hups, pitääkin mennä ottamaan lääkitys, BRB...

Urho Kaleva Kekkonen,

Numero 14 on poissa.

iholla,

Kārlis Ulmanis, Latvia 1934-1940 Konstantin Päts, Viro 1934-1939 Antanas Smetona, Liettua 1928-1940 (Kekkonen Urho Kaleva, Suomi 1956-1982) Lähimaidemme historiaa. Kovin unohdettua jostain syystä..

Jumalasta seuraava,

Gaddafissa on tyyliä: Naama kuin vuosikymmeniä ryypänneellä spurgulla, mutta komea on pipo. Kun kansa napisee, ei kun pommikoneet päälle. Ja sitten puhe televisiossa: "Kaikki rakastavat minua! Siksi en voi erota vaan tapan teidät kaikki..."