Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Il Duce,

Kuuluuko Pakistanin Pervez Musharraf jo Diktaattoripörsiin? Jos ei muuten, niin viimeaikaisten toimiensa ansioista.

musu,

missä on maailman viisain mies listoilta. bush junior ? ansaitsisi paikan 25 joukosta...

Amfefyc,

cheap tramadol [url=http://cheaptramadoluk.xterm.org/]cheap tramadol[/url] jne jne jne...

Hai sie! Injektoi hyvä shitti toisen veppi-sivu kanssa formi robotti! Ei kuitenkaan onnistua kovin hyvä linkki ei olla linkki. :( Voin kuitenkin, homosovieticusmainen väsymätön robottiystäväni, LUVATA että Diktaattoripörssi Classicissa *on* röörejä. Olen haka tekemään röörejä, ehkä luit taannoin näyttävästi uutisoidusta "SDP-aukosta" joka löytyi eMedian julkaisujärjestelmästä. Minä tein sen aukon vuonna 2006. Jatka siis etsimistä, ystäväni!

Rauha, Työ, Edistys,

Työkansan huominen näyttää entistäkin valoisammalta ja progressiivisemmalta, onhan Diktaattoripörssin Toinen Tuleminen lähellä! Mutta, mutta... onko Mongolian "verinen paroni" Ungern von Sternberg listautumassa pörssiin? Tämä Tšingis-kaanin reinkarnaatio teurastutti kuuden kuukauden hallintokautensa aikana siviilejä niin huomattavat määrät, että 13. Dalai Lama julisti hänet myöhemmin dharmansuojelija Mahakalan inkarnaatioksi! Luulisi 'Pörssille kelpaavan! Muita kovia nimiä voisivat olla esim. Malawin Ngwazi (suuri leijona) Dr Hastings Kamuzu Banda, Nicaraguan Perhe Somoza ja Kroatian Ante Pavelic.

Ystäväni ja uskollinen kaaderini, puhut viisaita ja tosia sanoja. Diktaattoripörssi 2.0:ssa voit kertoa listautumiskelpoisista pahiksista paitsi minulle myös Diktaattoripörssille itselleen! Ja mitä enemmän kerrot Diktaattoripörssille kandidaateista, sitä nopeammin he löytävät tiensä paitsi Omaan Pörssiisi™, myös kaikille yhteiseen 'Pörssiin. Diktaattoripörssi 2.0 on yhteisö, jossa Puhemiehelle ja vallankumoukselle pyhittäytyneet kaaderit voivat ahertaa edistyksen eteen ja jossa ansioituneet ja uskolliset palkitaan!

Il Duce,

Minulla on sellainen tunne, että hänen kunnianarvoisa korkeutensa, Puhemies Pekkis on jo ootanut tämä kaiken huomioon 'Pörssi 2.0:ssa.

Erittäin hyvin sanottu siellä vellovien massojen takaosassa.

Roska,

Kaikin puolin hyvät sivut, runsaasti perustietoa. Eikö pörssiin voisi kuitenkin laittaa niin sanotusti listan kirjoista, linkeistä tms, niin asiasta enemmän kiinnostuneet voisivat tyydyttää tiedonjanoaan`?

Kyllä, ehdottomasti. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, jonka vuoksi D-Pörssi 2.0 on tulossa ennemmin tai myöhemmin.

Suuri läpitunkeva,

Helvetin hauskat sivut! Mielestäni tänne sopisi loistavasti jonkinlainen "tribuutti" kaikille kolmannen mantereen diktaattoreja tukeneille ns. sivistysvaltioille. Tiedä vaikka saisit sivistettyä jonkun kiiluvasilmäisen uusnazin...

Il Duce,

Miten olisi faaraoiden maan oma Gamal Abdel Nasser? Hänkin junaili kaikkea pienti kivaa aikoinaan.

Punjabi Warrior,

Missä luuraa jakomielitautisen maan Burman/Myanmarin ihastuttava kenraali Than Shwe? Toki salamyhkäinen, mutta kuvissa niin lupsakan oloinen despootti on harrastelija moneen muuhun pörssilistoille pääseneeseen, mutta kaiken epätasa-arvon ja epäoikeidenmukaisuuden perusteella hänenkin tulisi saada paikkansa auringossa.

Ystäväni, olet oikeassa! Burma ansaitsisi tulla mainituksi 'Pörssissä, mutta kenet nostaa esille? Nykyinen pomomies Than Shwe? Legendaarinen Ne Win? Koko himputan SLORCin (minulle Burman juntta on edelleen SLORC vaikka sanoisitte mitä) noteeraaminen olisi oikeastaan ainoa luonteva vaihtoehto, mutta se taas ei sopisi 'Pörssin individualistiseen luonteeseen. Katsotaan nyt, millaiseen ratkaisuun D-Pörssi 2.0:ssa päädyn, josko edes jotain...

Serafino Raimondo,

damn all these beautiful gir. Serafino Raimondo.