Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Jari,

Mielenkiintoinen sivusto, joku jaksaa tällästäki pitää. :o

Baarikaveri,

Älä puhu paskaa

Roska,

Koska Komorien lempeä maolainen Ali Soilih on tulossa, kuten lupailit?

Il Duce,

Käytimpäs sinun sivuasi lähteenä kitjoitelmassani Der Führeristä. Ja selailin vanhoja palautesivuja ja pelasin sitä "Mikä diktaattori olet?"-peliä. Olen Sadu-setä.

piiripäällikkö,

Eikö Lenin kuuluisi itseoikeutetusti listalle? Ehkä jopa top kymppiin. Kai hänenkin kontolleen voi muutaman miljoonan henkeä laskea.

deutcland fuhrer,

ich bin schweing

Kalle,

Lisätkää Ante Pavelic listaanne. Oli tympeä ukkeli .

For55,

Missä Kekkonen?

Il Duce,

Sven Luuletko sinä, että Wanha Kunnon Stalin olisi lähettänyt sotilaitaan massahyökkäyksiin ilman Der Führeriä? Maosta:"Joku saattaa olla yllättynyt löytäessään Puhemies Maon, tämän perverttisen tuhansia teinityttöjä hyväksikäyttäneen ja lukuisille sukupuolitaudeille tahallisesti altistaneen kommunistisen vallankumoojan, vasta näin kaukaa kärjen takaa. Värjäähän hänen käsiään kymmenien ja taas kymmenien miljoonien viattomien [neitsyiden] veri. Mutta totuus, niin tyly kuin se onkin, on se että potentiaalisia tapettaviakin oli enemmän kuin toisilla ja menestys 'Pörssissä määräytyy Forsströmmin yleisen suhteettomuusteorian mukaan. 'Pörssissä ei ole kuin yksi laki, ja se laki olen minä, ja sen myötä Puhemies majailee sijalla kuusi. Näin se menee."

Sven Järn,

Todella hyvät sivut ja kyllä huvittavatkin. En vain ymmärrä miksi Hitler on listan ykkösenä vaikka hänen murhaamat juutalaiset, slaavit ja homot(+alku vaiheessa poliittiset vastustajat)ovat todella pieni osa verrattuna esim. Maon yli 70 miljoonan ihmisen teurastustilastoihin. Mutta huomasin että tämä menee äänestyksellä; ei voi todeta muuta kuin ihmisten yleistieto kusee pahasti. Kysyin yheltä kaverilta Maosta niin ei tienyt että hän olisi ketään tappanut. Ja meni ohi tuo että Hitler murhasi kymmeniä miljoonia?! Siis eikö Stalin murhauttanutkaan omia joukkojaan tappamalla älymystön ja lähettämällä sotilaita massahyökkäyksiin - perääntyneet ammuttiin? Stalin oli kimpassa Hitlerin kanssa, molemmat tiesivät että jompi kumpi hyökkää, mutta Hitler iski ensin(Stalin oli näistä kahdesta se oikea hirmu). Joku tossa mainitsikin että Idi Amin ansaitsisi paljon korkeemman kunniapaikan sairauksistaan. Siis en ketään puolusta mutta törkeät epäkohdat oksettavat. Hyvät jatkot.

Vakoile D-pörssiä