Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Kaide,

Useaan otteeseen sivustolla vierailtuani en enää uskalla olla ylistämättä Diktaattoripörssin ylläpitoa suurin suosionosoituksin ja täysin ilman kritiikkiä. Hyvä ja tärkeä sivusto.

Puhemies on valtuuttanut minut kiittämään kauniista sanoista, mutta toteaa samaan hengenvetoon ettei mielistely, vaikka se Puhemiestä kylminä talvi-iltoina lämmittääkin, auta sinua tai perhettäsi välttämään karaokeleiriä Huotilismin tulevalla valtakaudella.

Il Duce,

Milloinkas Anarkoksen kysymys vaihtuu?

Vaihtuuko se?!? ;-) D-Pörssi 2.0 lanaa todennäköisesti koko Anarkoksen mennessään, ainakin väliaikaisesti. Katsotaan nyt, miten konsepti konkretisoituu syksyn mittaan.

Karelskaja stena,

Missäs viipyy wouwa tasavallan pwesidentti Tawja Hawonen? Eli propagandamaisella, kansan suosiota lipovalla nimellä, Tartsalla olisi oikeus päästä listaan aiheuttamistaan julmista ja pysyvistä henkisistä traumoista Suomen kansaa kohtaan!

Hmm. Ehkä on aihetta jälleen täsmentää Diktaattoripörssin sääntöjä. Tulevat samansuuntaiset viestit sensuroidaan suuremmitta seremonioitta. Diktaattoripörssi [b]EI[/b] ole puolueeton media. Diktaattoripörssissä sana [b]EI[/b] ole vapaa. Diktaattoripörssissä [b]EI[/b] mollata Tarja Halosta. Puhemies on Tarjan vannoutunut fani ja uskollinen äänestäjä neljältä vaalikierrokselta, eikä hän suvaitse rouva presidentin parjaamista nyt sen enempää kuin tulevaisuudessa. Suut siis suppuun, possukkaiseni, haukkukaa niitä joita annan luvan haukkua. Sauli "Suoli" Niinistöä vaikkapa, tai kokoomusta noin ylipäätään, tai -- ikiklassikko -- Maailman Viisainta Miestä.

jukka palmu,

Asiallinen sivusto. Hyvät naurut. Terävä analyyttinen kerronta ja värikäs ulosanti. Parasta mitä suomessa on nähty ja kuultu mattinykäsen wikisitaattien jälkeen. Kirjoittajalla on lahjoja.

Sanasi ovat kauniit, kiitos siitä. Ennen kaikkea niissä piilee totuus. Puhemies Pekkis on, kiistattomasti, yksi kuluvan vuosisatamme kirkkaimmista ja hyötysuhteeltaan edukkaimmista valoista. Oodi Puhemiehelle, minulle! Minä, Puhemies, Ajatusten Araljärvi, alati jalomielinen ja pyyteetön, valmis jakamaan fyysistä rakkautta niin miehille, vaimoille, lapsille kuin lemmikeille! Olet ehtymätön keidas tiedonjanoisille, majakka kaikille eksyneille! En tiedä, kumpaa ylistäisin -- henkisiä vai fyysisiä attribuuttejasi. Älykkyysosamääräsi on suurehko, mutta hauiksesi leveämpi! Ehkä ylistän sittenkin vaatimattomuuttasi, koska siitä sinut tullaan muistamaan! Sinä miehistä mahtavin, kun kerran olen nähnyt sinut, jättiläisen kääpiöiden joukossa, olen valmis kuolemaan! Olen uskollinen vain sinulle, Puhemies! Puhemies! Puhemies! Puhemies! Elämäni on sinun, täysin ja kokonaan!

Pinar Vercingetorix,

That Georgia's always on my mind Pinar Vercingetorix.

Il Duce,

Tuli tässä mieleeni, että onko Puhemies Pekkis lukenut Mikko Metsämäen erittäin valaisevan teoksen Hullut Diktaattorit?

Oi, olen toki ja omistan teoksen. Heti kun diktaattori tai diktaattorin nimi vilahtaa kirjan kannessa, kilahtaa kirjakaupan kassakone ja köyhdyn entisestäni. D-Pörssi 2.0:ssa (β), joka ilmestyy toivottavasti kunhan illat pimenevät ja kotikoodaus kiihtyy, aiheeseen liittyvät kirjat saavat itse asiassa arvoisensa roolin. Roviolla tavataan, kanssafasistit!

Hyvää huomenta.,

Olisko mitenkään mahdollista lisätä pörssiin yhtä jokeria. Yksi presidentti varmasti sopisi joukkoon hyvin vaikkei diktaattori olekaan. George W. Bush on sen luokan veijari että pomppais suoraan top koloseen kansan tuella. Minun ääneni olisi ainakin taattu.

Ei, ei, ei. Maailman Viisain Mies ei ole diktaattori -- hän on maailman suurimman ja parhaimman maan demokraattisesti valittu herra presidentti, joka johtaa Vapaan Maailman joukkoja oikeutetussa puolustuksen luonteisessa hyökkäyssodassamme idän villejä kansoja vastaan. Niin totta kuin hänen nimensä on George W. Bush, eivät barbaarit enää kauaa kiristä sivistynyttä Länttä öljyllään, luonnonvaroillaan ja halvalla työvoimallaan! Kolmasti eläköön George W. Bush, sankarimme joka johtaa meidät voittoon ja suuruuteen! Eläköön! Eläköön! ELÄKÖÖ-ÖÖÖÖ-ÖN!

[kirjoittaja ei halunnut etu- tai sukunimeään julk,

onkos navigaatiopalkin fontti Agent orange?

Ei muistikuvaa. Hukkasin alkuperäiset photarileiskat 2002 kieppeillä.

Ville,

Vielä lisäyksenä äskeiseen kommenttiin, että kirjoittahan Veikko Huovinenkin kirjan "Veitikka - A.Hitlerin elämä ja toiminta". Ja voin sanoa, että sitä lukiessa hytkyy naurusta koko kirjan ajan. Kirjailija korostaa juuri sitä, että kaikesta huolimatta diktaattoreihin(kin) voi huoletta suhtautua huumorilla.

Nimenomaan. Muista se, ystäväni Salvamies!

Ville,

Niin, lähtökohtahan on että kaikki sivustolla esitellyt velikullat ovat olleet pahemman luokan rosvoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei ko. heeboista voitaisi kertoilla hieman humoristisempaan sävyyn. Helkkarin hauska ja hyvä sivusto!

Kiitti. Toivotaan, että D-Pörssi 2.0 on vielä parempi.