Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
El Che,

Miksi Fidel Castro on diktaattoripörssissä ja vieläpä melko korkealla sijalla. Poistakaahan Castro listalta tai ainakin arvioikaa hänen sijoituksensa diktaattoripörssissä uudelleen.

Fidel Castro on Diktaattoripörssissä siksi, että hän oli Kuuban diktaattori. Olet kyllä oikeassa siinä, että Castron sijoituksessa on vähän ilmaa.

Salainen kaavahan sijoituksen määrää, mutta koska omalla raahailullani on siihen merkitystä, raahailin styrankeja kohdilleen. Parempi? Sille emme voi mitään että kyllä Fidelille täytyy "propsit" antaa kestävyydestä, vaikkei pahuudessa pärjääkään.

RieMann,

Pidän uusien artikkelien määrää loisteellisena ja kansan vapautta edistävänä tekona. Kauan eläköön toveri Pekkis!

Kiitos! Sain myös viimeinkin koodattua tooosi monimutkaisen työkalun, jolla voin vastata vieraskirjan postauksiin. :-) Saat kunnian olla ensimmäinen jolle vastaan.

Saas nähdä kuinka kauan motivaationi kestää. Yritän jatkaa tällaisella hyvällä 50/50 linjalla teknologian ja sisällön suhteen.

El Bimbo,

Tieto lisää tuskaa mutta silti oli vaan luettava. Hyvä että tällaisia sivuja on olemassa! Keep up the good work!!!

Thanks! Yritetään.

e,

Parahin meklari. Täältä puuttuu diktaattoreista suurin. Hän, joka suuren satukirjan mukaan on tappanut enemmän kuin kukaan. Ja koska tuo tissiosasto on niin heikosti edustettuna, täytyy jonkun kunnostautua. Kysyn siis kohteliaimmin: miten korkealla on rima? Kuinka monta pitää listiä, jos mielii pörssiin?

Kriteerit esilistalle pääsemiselle ovat täysin satunnaiset. Itsekin kyllä kaipaisin tyttödiktaattoria kovasti. :(

Peacekeeper,

Onko Syyrian satraapista Bashar Assadista tulossa juttua jossain vaiheessa? Reilu kaksi vuotta kestäneen sisällissodan aikana alkaa cv olemaan sitä luokkaa että lunastaa kevyesti paikkansa tässä yhteisössä!

Bashar on työn alla nyt kesällä 2014.

Pekka,

Hei pörssi. Sun propaganda on aika asiaa ja olen nyt aivopesty. Kiitos vaan :) Pekka, http://goo.gl/19LCpn

Ole hyvä!

MLTMT,

JUTTU ESIM PERUN. VENEZUELAN TAI VAIKKAPA ECUADORIN HEPUISTA TAIKKA BENININ VALKOTUKKA KEREKOUSTA KIINNOSTAISI

Hugo Chavez. Hyvä pointti. Lisään esilistalle ASAP!

Master of Sparks,

Pääsääntöisesti erittäin hyvä sivusto, varsinkin kun otetaan huomioon se fakta, että diktatuurin raja on vähän häilyvä. Lähdeluettelot eivät olisi pahitteeksi...

En usko lähdeluetteloihin. En ole ikinä uskonut. Se on heikkouteni. Lue: ei kiinnosta selvitellä lähteitä.

88,

Kuollut ryssä = hyvä ryssä :p

Ooookoo.

Lulzer,

Suuri ja kunnioitettu Puhemies, Euvostoliiton nöyränä kansalaisena anelen Teiltä uutta ajankohtaista, Pahaa kysymystä. Toivoisin lisäksi että suuri ja kunnioitettu Puhemies lisäisi alustavan artikkelin toveri Kim Jong-Un:sta ja hänen loistavasta tiestään maailmanvallankumouksen johtamisessa.

Kim Jong-Un on lisätty. Meni vain yli vuosi. :-)