Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Dick Tator,

Eilen alkoi kesäkuu. Oikein mukavaa kesää kaikille!

Dick Tator,

Ensi viikon sunnuntaina Kazakstanissa pidetään ennenaikaiset presidentinvaalit, jotka ovat ensimmäiset vaalit Nursultan Nazarbajevin sivuunastumisen jälkeen. Mielenkiintoista nähdä, miten suurella äänisaaliilla virkaatekevä presidentti Tokajev valitaan varsinaiseksi presidentiksi. Ylittääkö se 90 %?

Nabullione,

Rafael Trujillon tyttärenpoika Ramfis Dominguez-Trujillo on asettunut ehdokkaaksi Dominikaanisen tasavallan seuraaviin presidentinvaaleihin.

Suuri Bwana,

Suosikkidiktaattorini on jostain syystä juuri Francisco solano lopez..... maasta se pienikin ponnistaa kuvaa juuri häntä. Pitäisin itsekin Napoleonin uniformua jos sellaisen jostain saisin.

Dick Tator,

Lisää ikäviä uutisia: armeija kaappasi tänään vallan Sudanissa ja presidentti Omar al-Bashir on syrjäytetty. 30 vuotta vallassa ollut presidentti "Taikasauva" on syösty vallasta. Ensin Kazakstanin presidentti Nursultan Nazarbajev ilmoitti astuvansa syrjään ja nyt Sudanin presidentti syrjäytettiin armeijan toimesta.

Dick Tator,

Korjaus edelliseen: päätös Nazarbajevin erosta astuu voimaan huomenna 20.3. Englanninkielisen Wikipedian mukaan senaatin puhemies Kassym-Jomart Tokajev on kuitenkin jo nyt Kazakstanin virkaatekevä presidentti.

Dick Tator,

BREAKING NEWS! Kazakstanin ikipresidentti Nursultan Nazarbajev eroaa tehtävistään. Hän kertoi asiasta kansakunnalle pitämässään televisiopuheessa. Nazarbajevin mukaan päätös astuu voimaan keskiviikkona 27.3. Väliaikaiseksi presidentiksi nousee Nazarbajevin mukaan senaatin puheenjohtaja Kassym-Jomart Tokajev. Nazarbajev aikoo kuitenkin pysyä yhä valtion turvallisuuskomitean puheenjohtajana ja valtapuolue Nur Otanin johdossa. Lisäksi hänellä on perustuslain takaama asema "kansakunnan johtajana". YLE Uutiset kertoi asiasta tänään. Tämä shokkiuutinen tuli täysin puskista.

Joonas,

Ei toequemadaoille Escobaareille sun muille. Rikokset ihmisyyttä vastaan vaan eivät riitä, pitää ottaa valtio haliintaansa, että pääsee tänne. Jotain rajaa..

Joonas,

Maximillian Roberspierre. Häntä ei kait virallisesti määriteltt diktaattoriksi, mutta hänellä oli valta määrätä kuka tahansa quilljotiiniin, minne hän lopuksi joutui itsekin, avaten tie Napoleonin diktatuurille.

Dick Tator,

Perjantaina 22.3.2019 Yleisradion 12 diktaattoria-radiosarjassa kuullaan jakso Pablo Escobarista. Tämä tuli allekirjoittaneelle melkoisena yllätyksenä, sillä en miellä Escobaria diktaattoriksi sanan varsinaisessa merkityksessä.

Vakoile D-pörssiä