Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Gabriel Vihervuori,

Baalin pappiskollegeumin esimies, puhemies, kansojen pakopaikan vartija ja auringon poika (ynnä muiden mahtipontisten mutta osuvien titteleiden haltija) Pekkis. Minä tervehdin teitä ja uutta diktaattoripörssiä!

Puhemies ei ollut kuullut näistä arvonimistä! Häväistystä! Missä ovat ne suurvisiirit jotka ovat pettäneet hänen mahtavuutensa? Vastedes Puhemies liittää ne kaikki ansioluetteloonsa suurella ilolla!

nanton,

Loistavaa että pörssi on taas uutena ja uhkeampana paikalla! Itsehän suhtauduin jo viimeiset kaksi kuukautta innokkaan odotuksen vallassa, kun kerroit lopettavasi toiminnan. Arvasin tämän. Nyt, kun sivistyksen ghetto on avattu, on kaikkien syytä olla iloisia. Kiitokset Puhemiehelle!

Olen iloinen, että olet iloinen. Itse asiassa muutin klassisen Pörssin "lopetusilmoituksen" sävyn ensimmäisten päivien jälkeen läpinäkyvämmäksi, koska sain pahoittelusähköposteja "lopettamisesta" mielensä pahoittaneilta. Ja se ei ollut missään nimessä tarkoitukseni!

Pekkis,

Puhemies on päättänyt testata vieraskirjan vielä kerran. Jii haa!

Pekkis,

Puhemies on päättänyt korkata vieraskirjan aivan itse. Kork!

Igor,

Oi suuri puhemies Pekkis, kaikkia minua vaivanneista asioista yksi on yli kaiken päätäni piinannut: Missä on Mongolian saksalaivenäläinen kaani, Roman Ungern von Sternberg, missä entisen Rhodesian Good Old Bob eli toveri Robert Mugabe ja hänen jo haudattu arkkivihollisensa, peljätty ja kunnioitettu Ian Smith? ;(

Juha,

stalinin kyllä pitääs olla kärjes se tapatti kaikista diktaattoreista eniten ihmisiä

Random,

Nii ja unohdin kysyä että onko arvoisa puhemies tehnyt pelit MHM 1997 - 2000...

Random,

Olipa muuten valaisevaa ja hauskaa luettavaa, koulussa kun ei oikein käsitellä näitä afrikan kannibaali -sekopää diktaattoreita. Ihmetyttää vain tuo Fidel Castron sijoitus...

Il Duce,

Tämä on surkea päivä maailmalle. Kuuban pitkäaikainen maanisä, Fidel Castro on päättänyt luopua presidenttiydestä, antaen näin mahdollisuuden demokratialle tuossa Karibian meren saarivaltiossa.

Onneksi Kuuban kansa valitsi viisaudessaan seuraavaksi johtajakseen nuoren uudistajasukupolven edustajan, Raul Castron.

Se onneton Lapa,

Kuinka kaikkitietäväinen Pekkiksemme on voinut unhoittaa, ah tuon niin kauniin, Pohjois-Korean hallitsijan, Kim Il-Sungin syntymäpäivät?