Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Derek,

Hieman kyseenalaiselta tuntuu lausunto, että Ceausescun Kansan palatsille ei ole löytynyt nyky-Romaniassa mitään järkevää käyttöä, onhan kyseessä kumminkin maan parlamenttitalo. Vai onko tämä joku piikki Romanian nykydemokratian tilaa kohtaan?

Mielipidekysymys. Minullakin on sadan neliön varastotila, jossa säilytän kenkiäni ja satunnaisesti muita rojujani. Onko se järkevää? Minusta on, joidenkin mielestä ei.

nanton,

Eikös pinohettia vastaan ole taas jotain juttua meneillään?

Aina, mutta tuskinpa se mihinkään johtaa.

Wiffe,

Loistavat sivut. melkein haistaa kevyttä itseironiaa ja sapekasta sarkasmia. Jälkimmäistä koko maailmaa kohtaan. Melkein. Keep on thrashing.

Kiitän kannustavista sanoista! Jatkan valitsemallani tiellä, joka voi johtaa vain huotilismin lopulliseen voittoon.

ropsuh,

No joo... Kiva paikka mutta eikös olis kuitenkin hyvä laittaa joitain antiikin ajan hulluja diktaattoreita rankingiin? Esimerkiksi Caligula oli täysi sekopää eikä hänkään toki ainut. Rooman keisarit laittoi kyllä paremmaksi kuin joku Mussolini.

Diktaattoripörssi on, kymmenettä kertaa, modernin ajan diktaattoriranking koska minua kiinnostavat vain modernit tyrankit.

Minä,

Eikös Breznev, Hrushtchev, Andropov, Tchernenko ja Gorbachev olleet myös diktaattoreita, vaikkeivat kansaa tainneet kuitenkaan tappaa? Esim. Brezhnevin aikana kommunisminvastaiset suljettiin mielisairaalaan. Ja Portugalin Salazar ja Indonesian Suhartohan olivat kovan luokan tyranneja... Terveisiä Vorsströmille, Minä

Diktaattoripörssi noudattaa pääpiirteissään yhden maan, yhden diktaattorin politiikkaa. Lisädiktaattorit maksavat rutosti, joten tähän asti olen parhaani mukaan välttänyt sitä.

politiikko,

Macias Nguemaa voisi oikeastaan hieman päivittää: Eikö nimeä voisi saman tien muuttaa "perhe Nguemaksi" ja lisätä vähän tietoja myös hänen autuasta veljenpojastaan, virallisesta jumalasta?

Perhe Nguema ei ole *jatkumo*, koska nuorempi tyranki likvidoi vanhemman tyrankin ja aloitti oman, tyyliltään ja puitteiltaan erilaisen kampanjansa.

Kokoomuslainen kolumnisti,

Hmm...Voi voi Forström! Voisit lisäillä vaihteeksi 18 vuosisadan diktaattoreita. Tässä pari valittua. Kiina: valtiovarainministeri Heshen Portugali: Pombalin markiisi

Atari Mies,

Hyvät sivut mutta miksi täällä ei puhuta Atari-tieto koneista?

Pete,

Mitäh?! Kisa olikin jo ratjennut? Voi minua höhlää!

Pete,

Ai niin, 19 vuosisadan diktaattori saattaisivat olla: Rafael Carrera, Justo Rufino Barrios, Manuel Estrada Cabrera (1898-1920), Simon Bolivar, Juan Manuel de Rosas, Carlos Antonio Lopez, Manuel Belzu, Francisco Solano Lopez, Mariano Melgarejo, Antonio Guzman Blanco, Cipriano Castro (1899-1909), Jean-Jacques Dessalines, Henry Cristophe, Pedro Santana, Buenaventura Baez, Ulises Heureaux, Antonio Lopez de Santa Anna, Porfirio Diaz (1879-1910). Siis mikä näistä? Sivusto oli muuten [[list of dictators wikipedia]] . Parhain terveisin, Pete