Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Führer,

Olisikohan tuo 1800-luvun lupailtu uusi kasvo kenties Belgian Leopold? Kongolaisia on sorrettu sen verran kovalla kädellä että kaksi diktaattoria maan osalle on varsin oikeutettua.

Lähellä mutta ei banaania. Väärä maanosa, väärä mies.

Ihmettelijä,

Enpä tiedä toista suomenkielistä ja vastaavanlaista sivustoa, jossa ollaan inhimillisen pahuuden perusteella listattu kauheimmat henkilöt. Toisaalta menneisyydestä löytyy varmana jotain kiinalaisia hirmuhallitsijoita tai Rooman keisareita, jotka ovat syylistyneet vähän samaan menoon. Valitettavasti silmissäni kyseinen sivusto muuttui vitsailevan asenteen ja omituisten valintaperusteiden takia huumorisivustoksi, jossa mennään tosissaan väittämään rehellistä liikemiestä, Bill Gatesia ja edesmennyttä Paavia isommiksi pahoiksi kuin Etiopian ja Etelä-Afrikan sortohallitusta. Kehtaavat vielä laittaa samaan syssyyn nämä henkilöt afrikkalaisten ihmisyöjädiktaattoreiden seuraksi.

Olet muuten oikeassa. Pahasta Billistä on viime vuosina kuoriutunut Antikristuksen sijaan historian ehkä suurin hyväntekijä ja filantrooppi. Vaikkakin on todettava, että piljoona on Pahalle Billille sama kuin penni Pekkikselle. Yhtä kaikki, vitsi Bill Gatesista D-Pörssissä on lakannut olemasta hauska jo kauan sitten, ja minun on pitänyt jo jonkun aikaa vetää siitä johtopäätökseni. Niinpä, hyvät ystävät, ensimmäistä kertaa Diktaattoripörssin historiassa poistan diktaattorin listalta. S'on soronoo, Bill! Paavista en luovu, Paavi on paha.

sosialidemokraatti,

hyvää kamaa täällä, mutta seuraavanlaista hiustenhalkomista Mussolinista: Beniton nuoruudessa ei ollut mitään kommunistista puoluetta, eikä Avanti!kaan voinut siten kommunistien lehti olla. Kyseisen julkaisun takana oli Partito Socialista Italiano, Italian sosialistinen puolue. Mussolini kyllä kuului puolueen maksimalistien (vasemmisto)siipeen, jonka osasista sittemmin, Beniton erottamisen jälkeen, sukeutui kommunistinenkin puolue. Tämä tosin tapahtui vasta Neuvostoliiton ja sen kommunistisen puolueen perustamisen jälkeen. Maailman ensimmäinen kommunistinen puolue näki siis päivänvalon vasta, kun Mussolini keräili jo fasisteja ympärilleen ja valmisteli marssia Roomaan.

Tieto lisää tuskaa; tässä tapauksessa minun tuskaani kun joudun toteamaan kirjoittaneeni asiavirheen. Voin lohduttaa itseäni ainoastaan sillä, että Diktaattoripörssissä on vain yksi totuus - Forsströmin totuus - ja vaikka se totuus on muualla suhteellinen 'Pörssissä se on absoluuttinen. Ei ole mustaa, ei valkoista, vain Forsströmin sana leijailee vetten päällä.

Kovan linjan serbi,

Mie oon kanssa Kekkosen kannalla. Eikös se niin mennyt että aina vaaleissa valittiin presidentti tasavallan Kekkoseksi. Vois kait sen laskea pörssiin että myöki Suomesta joku saahaan. Kiipesi ukko palmuunki.

Leninin Voima,

Siis kaikki, ei kikki. Ja tuosta plussasta oli tarkoitus tulla kysymysmerkki.

Leninin Voima,

Entä Ugandan diktaattori Milton Obote+ Fidelistä sen verran mainittavaa, että hän saa syntymäpäivänään kokaiinijauhokakun.Anteeksi, kun kirjoitin kaiken neljässä viestissä. Muistui vaan yhtäkkiä paljon asioita mieleen.

Leninin Voima (En ole kommari),

Lukashenkohan on luonut henkilökultinkin ympärilleen ja Putin sensuroi kikki tiedotusvälineet.Ja Kekkonenhan asettui monen puolueen ehdokkaaksi, ja hallitsi Suomea yksinvaltiaan ottein. Hänen kuvansakin laitettiin rahoihin.

Leninin Voima,

Ettekä Suhartoa tai Batistaa. Ja Iranin nykyinen korkein hengellinen johtaja on myös erittäin julma diktaattori kidutusrangaistuksineen.

Leninin Voima,

Ette ole ottaneet huomioon Ferdinand Marcosia, Juan Peronia, Hugo Chavezia, Taleban-järjestelmää, Kiinan Kansantasavallan johtajia ja Neuvostoliiton johtajia

Lapa - se Försström-fani,

Sain ajatuksen. Kun muut ihmiset pistävät Yrjö Puska junioria D-Pörssin kärkeen, niin minä ehdotankin hänen jättämistään listan viimoisille sijoille, sillä hän ei korkeampaa sijoitusta ole valtaannousumenetelmillään ansainnut! Ja lupaat nostaa miestä heti kun Junttilassa käydään seuraavat vaalit...