Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
T-Punk,

Tahdon vain antaa kehuja todella hyvin toteutetuista sivuista, joten; [lbr]kehuja todella hyvistä sivuista.[lbr] Saako sivujen sisältöä käyttää koulun esitelmä/tutkielma/essee materiaalina?

Kiitän kehuista. Jos materiaalista on sinulle hyötyä, ole hyvä vain ja käytä.

joo...,

tuli vaan tossa mieleen kun luin näitä palautteita että kuinkahan demokraattiset noi vaalit jossa MVM valittiin oikeesti oli?? vai onkohan USA oikeesti sellanen käytäntö että se kenen ääniä lyödetään vähiten voittaa vaalit?? Uskomattoman hienot sivut...! Kiitos ja kummarrus että joku oikeesti viitti pitää tämmösiä sivuja yllä...

Kiitän kehuista... kyllähän näitä nyt jo ylläpitää, kun on puoli vuotta aamusta iltaan rakentanut niiden taakse järjestelmää. ;-) Ja kaipa vaalit, joissa MVM valittiin, loppujen lopuksi sangen demokraattiset ja vapaat olivat. Vaalitavaltaan vain hiukkasen pöhköt, sitä en kiistä.

Lauri Särkkä,

Kyllä mielestäni alkaa näyttää vahvasti siltä, että Amerikan keisari George Verinen kuuluisi listalle. Vaikkei hän maansa sisäisten asioiden hoidossa paini isojen poikien kanssa samassa sarjassa, niin raskaan sarjan kansainvälinen diktaattori hän kyllä on.

George W. Bush, myös Maailman Viisaimmaksi Mieheksi kutsumani, [i]ei kuulu eikä myöskään tule[/i] Diktaattoripörssiin. Ei, älkää tulkitko minua väärin. Mielestäni GWB, kristillinen fundamentalisti, on (ainakin lähes) yhtä iljettävä ilmentymä kuin talebaanit tai Sadun kaltaiset maalliset hirmuhallitsijat, mutta GWB on valittu Yhdyvaltain presidentiksi vapailla vaaleilla. Vasta kun (vink vink, George) MVM toteuttaa maassaan jonkinlaisen diktatorisen keikauksen á la Hitler ja Weimarin tasavalta, on hän tervetullut 'Pörssiin.

Anssi,

Saddamin kaataminen on alkanut,kaikkien möhläyksien äiti[lbr]ajatuksien aurinko Yhdysvaltojen presidentti Yrjö toinen[lbr]lähti ristiretkelle Irakiin kaatamaan ,förströmmin rankinlista ykköstä. Huhutaan että Saddam olisi jo kuollut,kuka on listalla toinen joka joutuu luopumaan johtajuudesta olsiko se Castro!!!!Yrjö toinen tuo vapauden valon, ja toveruuden ja yksilön vapauden,tätähän toivovat miljoonat Amerikkalaiset köyhät jotka tonkivat roskiksia haluavat, Coca-colaa maailman sorretuille...

Näin on tapahtunut. Tosin täytyy kyllä omasta puolestani todeta, että jos aivan pakko olisi valita, ottaisin ehkä mieluummin GWB:n maatani hallitsemaan kuin Sadun. Tulee vähän mieleen tilanne, jossa vasemmisto äänesti itkien Jacques Chiracia, kun toisena vaihtoehtona oli fasisti Le Pen. Niin minäkin olisin tehnyt, vaikka kumpikin vaihtoehto haisee kuin tuore höyryävä koiran läjä aamuisella keväthangella.

Blood and honour,

Tietosi aprtheidista ovat erittäin puutteelliset, eivätkä tietosi muutenkaan pidä paikkaansa. Lisäksi pidät Hitleriä listallasi ensimmäisenä, mutta millä perusteella? Silläkö että hän nosti köyhän ja nälkäisen kansan, ja antoi sille työtä ja leipää? Silläkö, että hän taiseteli paremman maailman puolesta? Taitaa "tietosi" perustua juutalaisten holohöpöön, ja muuhun yhtä luotettavaan tietoon! Miksei listallasi ole Israelin pääministereitä, tai Usan presidenttejä?

No perhana, jäin kiinni. Tietoni todellakin perustuvat juutalais-bolshevistisen klikin maailmalle syöttämiin inhottamiin valheisiin. Paitsi että oikea sukunimeni on Bromstein, ja päässäni nököttää kauhea ali-ihmisen kyömynenä, vanhempani olivat henkeen ja vereen trotskilaisia. Eikö tätä taustaa vasten olekin ymmärrettävää, että levitän ympärilleni tämänkaltaista saastaa? Me juutalaiset kun emme kykene kuin vääristämään kaiken mihin koskemme. Joten vasenta, toveri, vasenta, sinne äärioikeallekin.

MiF jr.,

Erittäin hyvät sivut,mahdankohan minäkin joskus päästä top kymppiin?

Olet vielä nuori, sinulla on mahdollisuudet vaikka mihin! Muista kuitenkin, veli hyvä, että [lnk]Muammar Gaddafi, ent_dictator::find.php?alias=gaddafi[/lnk] perusti ensimmäisen vallankumoussolunsa jo 16 vuoden ikäisenä, joten pikku hiljaa voisi olla hyvä aloittaa mikäli top kymppiin hingut.

tee-epeli,

ei näytä tyrannitilastoissa toimivan noi linkit diktaatoreihin ...[lbr]johtuuko siitä että ei oo dictator_find.php:tä siiretty palvelimelle tai jotain ...

Valitettavia teknisiä ongelmia... järjestelmäni vasta hakee lopullista muotoaan, ja kun yksi asia muuttuu toinen ei enää toimikaan..

Just...,

Miks noiden diktaattori linkkien alla tuntuu lukeavan aina Nada...??? Hieno sivusto... Milloin aletaan kaatamaan maailman viisainta miestä?? Miten Anarkokseen voi liittyä??

Diktaattorilinkeissä lukee "nada", koska yhtään diktaattorilinkkiä ei ole. Niitä [i]oli[/i], mutta aika söi ne enkä ole ehtinyt listata uusia. Ehkä kevään mittaan, mikäli aikaa jää. Kiitos. Kampitussuunnitelmat ovat jo käynnissä... banaaninkuoret ovat valmiina. Hetki on lähellä, jolloin Maailman Viisain Mies liukastuu omaan mahdottomuuteensa. Anarkokseen voi liittyä tulevaisuudessa, kunhan saan liittymiseen liittyvät toiminnot ohjelmoitua.

Kirsi-sisko,

Mikä ihmeen "paketti"? Vaadin nämä sivustot suljettaviksi HETI. Kaikkea rienausta netti tulvillaan... Eikö maailmassa ole enää mitään pyhää? Parhaani olen aina yrittänyt ja hyvä sisar ollut, mutta kiittämättömyys näemmä todella on maailman palkka.

Jahas, Kurppa näemmä leikki sisällöllä hieman enemmänkin silloin kun hänellä vielä salasana järjestelmään oli...

Just,

Mene Symppis metsään ja ammu ittes... Onkos pärställä väliä jos sattuu olemaan idiootti??

Ja sinä... mene vaikka Irakiin ihmiskilveksi uhoamaan, tämä on Diktaattoripörssin vieraskirja eikä Symppiksen panettelukirja.