Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
sosialidemokraatti,

hyvää kamaa täällä, mutta seuraavanlaista hiustenhalkomista Mussolinista: Beniton nuoruudessa ei ollut mitään kommunistista puoluetta, eikä Avanti!kaan voinut siten kommunistien lehti olla. Kyseisen julkaisun takana oli Partito Socialista Italiano, Italian sosialistinen puolue. Mussolini kyllä kuului puolueen maksimalistien (vasemmisto)siipeen, jonka osasista sittemmin, Beniton erottamisen jälkeen, sukeutui kommunistinenkin puolue. Tämä tosin tapahtui vasta Neuvostoliiton ja sen kommunistisen puolueen perustamisen jälkeen. Maailman ensimmäinen kommunistinen puolue näki siis päivänvalon vasta, kun Mussolini keräili jo fasisteja ympärilleen ja valmisteli marssia Roomaan.

Tieto lisää tuskaa; tässä tapauksessa minun tuskaani kun joudun toteamaan kirjoittaneeni asiavirheen. Voin lohduttaa itseäni ainoastaan sillä, että Diktaattoripörssissä on vain yksi totuus - Forsströmin totuus - ja vaikka se totuus on muualla suhteellinen 'Pörssissä se on absoluuttinen. Ei ole mustaa, ei valkoista, vain Forsströmin sana leijailee vetten päällä.

Kovan linjan serbi,

Mie oon kanssa Kekkosen kannalla. Eikös se niin mennyt että aina vaaleissa valittiin presidentti tasavallan Kekkoseksi. Vois kait sen laskea pörssiin että myöki Suomesta joku saahaan. Kiipesi ukko palmuunki.

Leninin Voima,

Siis kaikki, ei kikki. Ja tuosta plussasta oli tarkoitus tulla kysymysmerkki.

Leninin Voima,

Entä Ugandan diktaattori Milton Obote+ Fidelistä sen verran mainittavaa, että hän saa syntymäpäivänään kokaiinijauhokakun.Anteeksi, kun kirjoitin kaiken neljässä viestissä. Muistui vaan yhtäkkiä paljon asioita mieleen.

Leninin Voima (En ole kommari),

Lukashenkohan on luonut henkilökultinkin ympärilleen ja Putin sensuroi kikki tiedotusvälineet.Ja Kekkonenhan asettui monen puolueen ehdokkaaksi, ja hallitsi Suomea yksinvaltiaan ottein. Hänen kuvansakin laitettiin rahoihin.

Leninin Voima,

Ettekä Suhartoa tai Batistaa. Ja Iranin nykyinen korkein hengellinen johtaja on myös erittäin julma diktaattori kidutusrangaistuksineen.

Leninin Voima,

Ette ole ottaneet huomioon Ferdinand Marcosia, Juan Peronia, Hugo Chavezia, Taleban-järjestelmää, Kiinan Kansantasavallan johtajia ja Neuvostoliiton johtajia

Lapa - se Försström-fani,

Sain ajatuksen. Kun muut ihmiset pistävät Yrjö Puska junioria D-Pörssin kärkeen, niin minä ehdotankin hänen jättämistään listan viimoisille sijoille, sillä hän ei korkeampaa sijoitusta ole valtaannousumenetelmillään ansainnut! Ja lupaat nostaa miestä heti kun Junttilassa käydään seuraavat vaalit...

wannabe-diktaattori,

Missä on Indonesian Suharto? Entä Portugalin Salazar? Diktaattoreita hekin ovat ja ensimmäisen mainittu oli todella julma.

nikoz,

Hyvät ja informatiiviset sivut.