Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Jacob Söderman the 0th,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/3081287.stm "Idi Amin's 'condition worsens'" ""He is still alive. But he remains in critical condition in the intensive care unit" at King Faisal Specialist Hospital in the Red Sea port city of Jeddah, one of Saudi Arabia's top medical centres, another medical source at the hospital was quoted as saying by local newspaper Arab News." Haluat ehkä päivittää pari viimeistä riviä Aminin kansiosta...

Jep. Tämän siitä saa kun on Korkeasaaressa koko päivän - vierailijat ovat nopeampia kuin minä, ja noteeraan Big Daddyn surullisen tilan jälkijättöisesti...

Otso T.,

Nyt on aika.En minä jaksa enää oottaa sitä.

Luulen ettei järjestelmäni tarjoa sinulle yhtään mitään, joten ei kannata kovinkaan suurella innolla odottaa.

Otso T.,

Koska se LED tulee nettiin jaettavaks ja sit koska sä ne sivut julkaset.

Tulee joskus, JOS tulee. Mitään varmuutta ei asiaa koskien ole. Ja sivut aukeavat, kun asiat ovat edenneet siihen pisteeseen että on sen aika.

Randy Travis,

Vau. Nykyään pystyy jo valita kielenkin... No suomen kielen ainakin.

Jup. Englantikin on tulossa, mutta käännöstyö edistyy hitaanlaisesti.

tylis,

aivan loistavat sivut. diktaattoripörssi nimenä toi mieleen ensin lähinnä jonkin huuto.net irvailun mutta tämähän olikin tyylikkässti toteutettu kokonaisuus. täys kymppi.. :)

Kiitän.

Smir,

Varsin mielenkiintoiset sivut olet väsännyt. "Faciologina" voisin todeta, että olet onnistunut valitsemaan varsin hyvän kuvan Kim Il Sungista, jossa hänen sympaattinen ja valloittava hymynsä tulee erinomaisesti esille. Toinen sivun suokkareistani on ehdottomasti sammakkomaisen ja varsin "älykkään" nassukan omaava Bokassa. Kun sinulle seuraavan kerran ilmaantuu mahdollisuus / riittää mielenkiintoa tarkastella Heinrich Himmleriä niin huomioippa sivuprofiilista tarkasteltuna "Hanen" hupaisa leuka, joka kääntyy hauskasti sisäänpäin vinoon laskuun. Jos kiinnostaa "hauskat" kirjat niin lueppas Walther C. Langerin Adolf Hitler - Mies ja myytti(The mind of Adolf Hitler), jossa Pikku-Adista rakennetaan psykologinen profiili. Teoksen luotettavuuteen kannattaa kuitenkin "ehkä" suhtautua hieman skeptisesti, mutta jos kaipaa omalaatuista, tahatonta huumoria ja pystyy asennoitumaan oikein niin tämä kirja saattaa valottaa tylsää päivää juuri oikealla tavalla.

Täytyypä perehtyä Heinrich-sedän leukaan joku kerta... ja tuohon kirjaan myös. Kiitän vinkeistä.

Toveri Jaakko Rissanen,

Toveri Vorströmmi! Haluaisin vain lisätä teidän tietoisuuteenne erään erinomaisen testin, joka liittyy hyvin erinomaisen sivunne luonteeseen. Löydätte sen osoitteesta [lnk]http://www.poisonedminds.com/tests/dic/, http://www.poisonedminds.com/tests/dic/, 1[/lnk] . Toivottavasti se edistää sivujasi (ja maailmanvallankumousta) hyvin. P.S: Milloin pääsen tuhoamaan Yrjöä Anarkoksen punalipun alla? Elikkä milloinkas siihen voi liittyä? P.P.S: Testin mukaan olen Fidel Castro eli säälittävällä 4. sijalla.

Toveri Rissanen, on erinomaisen hauskaa huomata että yhä ajatte yhteistä asiaamme hyvävoimaisena ja innokkaana. Te ja muut kaltaisenne saavat minut uskomaan, että lopullisen voiton päivä on lähempänä kuin luulemmekaan! Olenkin tutustunut kyseessä olevaan mainioon testiin jo aiemmin, ja minun on pitänyt kertoa siitä Diktaattoripörssissä jo pitemmän aikaa. Minulla on muitakin yleisiä d-linkkejä varastossa, ja kunhan saan linkkilistan rakennettua liitän sen osaksi sivustoa. PS. Anarkos avaa ovensa, kunhan saan tehtyä järjestelmääni ominaisuuden joka mahdollistaa liittymisen. Lähiaikoina, toivottavasti. PPS. Minä olen puhemies Mao, ja vasta sijalla 6.

atttortatt,

lamantiini?

Niin. Lamantiini (Trichechus manatus) on merten letkeä lötkäle, kirkkaiden vesien kultainen noutaja. Tämä äärettömän sympaattinen merinisäkäs, jonka lähimpiin sukulaisiin eläinten joukossa kuuluu muun muassa elefantti, elelee Floridassa ja Länsi-Intian saaristossa. Vaikka lamantiinilla ei ole luontaisia vihollisia, on se uhanalainen, koska floridalaiset tappavat niitä joukoittain ajamalla näiden avuttomien luontokappaleiden yli muskeliveneillään. Lamantiinit liikkuvat niin hitaasti, että niiden selkään kasvaa levää, joten ei ihme etteivät ne ehdi väistelemään moottoriveneitä. Nämä leppoisat, lutuset lullakkeet pitävät kiirettä ainoastaan kiima-aikana, jolloin vain hullu uskaltautuu lähelle kahden lamantiiniuroksen uljasta kisailua. [lnk]Save The Manatee, http://www.savethemanatee.org, 1[/lnk] kertoo lisää, mikäli vielä hämää.

jh,

Sine tee uwdet siwut, wanhoijen tilaxi, wanhoijle dictatoreile.[lbr]Hawska lucea olisi, ios wanhoijsta dictatorista certos.

Ei se olisi lainkaan huono idea, mutta ongelmana on etteivät vanhan ajan hirmuhallitsijat juuri kiinnosta minua, paitsi tietenkin yleishistoriallisessa mielessä. Mutta ehkä sitten, kun olen kartoittanut kaikki uuden ajan despootit (ja oi, kyllä minulla vielä töitä riittää, liki parikymmentä on "akuutilla" listalla heti kättelyssä), kiinnostukseni herää.

Just...,

Mistä sen diktaattoripelin voi imuroida??!

Jaa Diktaattoripotin. Tällä hetkellä ei mistään, pitäisi tehdä siihen uudet värit. Tai kokonaan uusi peli.