Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Toveri Jaakko Rissanen,

Toveri Vorströmmi! Haluaisin vain lisätä teidän tietoisuuteenne erään erinomaisen testin, joka liittyy hyvin erinomaisen sivunne luonteeseen. Löydätte sen osoitteesta [lnk]http://www.poisonedminds.com/tests/dic/, http://www.poisonedminds.com/tests/dic/, 1[/lnk] . Toivottavasti se edistää sivujasi (ja maailmanvallankumousta) hyvin. P.S: Milloin pääsen tuhoamaan Yrjöä Anarkoksen punalipun alla? Elikkä milloinkas siihen voi liittyä? P.P.S: Testin mukaan olen Fidel Castro eli säälittävällä 4. sijalla.

Toveri Rissanen, on erinomaisen hauskaa huomata että yhä ajatte yhteistä asiaamme hyvävoimaisena ja innokkaana. Te ja muut kaltaisenne saavat minut uskomaan, että lopullisen voiton päivä on lähempänä kuin luulemmekaan! Olenkin tutustunut kyseessä olevaan mainioon testiin jo aiemmin, ja minun on pitänyt kertoa siitä Diktaattoripörssissä jo pitemmän aikaa. Minulla on muitakin yleisiä d-linkkejä varastossa, ja kunhan saan linkkilistan rakennettua liitän sen osaksi sivustoa. PS. Anarkos avaa ovensa, kunhan saan tehtyä järjestelmääni ominaisuuden joka mahdollistaa liittymisen. Lähiaikoina, toivottavasti. PPS. Minä olen puhemies Mao, ja vasta sijalla 6.

atttortatt,

lamantiini?

Niin. Lamantiini (Trichechus manatus) on merten letkeä lötkäle, kirkkaiden vesien kultainen noutaja. Tämä äärettömän sympaattinen merinisäkäs, jonka lähimpiin sukulaisiin eläinten joukossa kuuluu muun muassa elefantti, elelee Floridassa ja Länsi-Intian saaristossa. Vaikka lamantiinilla ei ole luontaisia vihollisia, on se uhanalainen, koska floridalaiset tappavat niitä joukoittain ajamalla näiden avuttomien luontokappaleiden yli muskeliveneillään. Lamantiinit liikkuvat niin hitaasti, että niiden selkään kasvaa levää, joten ei ihme etteivät ne ehdi väistelemään moottoriveneitä. Nämä leppoisat, lutuset lullakkeet pitävät kiirettä ainoastaan kiima-aikana, jolloin vain hullu uskaltautuu lähelle kahden lamantiiniuroksen uljasta kisailua. [lnk]Save The Manatee, http://www.savethemanatee.org, 1[/lnk] kertoo lisää, mikäli vielä hämää.

jh,

Sine tee uwdet siwut, wanhoijen tilaxi, wanhoijle dictatoreile.[lbr]Hawska lucea olisi, ios wanhoijsta dictatorista certos.

Ei se olisi lainkaan huono idea, mutta ongelmana on etteivät vanhan ajan hirmuhallitsijat juuri kiinnosta minua, paitsi tietenkin yleishistoriallisessa mielessä. Mutta ehkä sitten, kun olen kartoittanut kaikki uuden ajan despootit (ja oi, kyllä minulla vielä töitä riittää, liki parikymmentä on "akuutilla" listalla heti kättelyssä), kiinnostukseni herää.

Just...,

Mistä sen diktaattoripelin voi imuroida??!

Jaa Diktaattoripotin. Tällä hetkellä ei mistään, pitäisi tehdä siihen uudet värit. Tai kokonaan uusi peli.

JH,

Olisgos mithän mahdollisuxia ehca saada vaicqa muinasten hirmuhallitsijoitha omille lisztoilensa?[lbr]Hwij häpejä, ellet jo tecemäsä ole, sillä costo onpi olewa suuri, ios liszta eij hiljaccoin ilmesty.

Kaunista kieltä, toisin kuin esimerkiksi Häirikön kielioppivammainen nykysuomi, mutta ei auta. Ei ole mahdollista, koska Diktaattoripörssi on modernin ajan diktaattoriranking. Mutta uusia tyrankeja on tulossa, päivänä muutamana.

HJ,

Heh, tämänlainen huumori puree kyllä minun perseestäni aimo palasen! On se kumma, kuinka jotkut ihmiset jaksavat keskittyä "epäolennaiseen", kuten tästä sivustosta valittamiseen. Onhan tämä sivusto tosin erittäinkin oleellinen osa elämääni, sen uudelleen löydettyäni (elämäni meinaan, näiden sivujen kautta). [lbr]Ulkoasukin on muuten paras mihin olen törmännyt! Ihan totta! Suuren kriitikon arvosanat siis:[lbr]Ulkoasu 10[lbr]Sisältö öö.. vaikka 9½

Kiva kuulla, että tykkäät. Kissa ja taiteilija kiitoksella elää, kuten sanotaan, ja kehut ovat paljon hauskempia kuin häiriköt tai natsit joita tänne tuntuu välillä eksyvän.

Aatu,

Mahtavaa !!!! Kun minusta tulee Maailmandiktaattori, näistä sivuista tehdään kaikille uusi Koraani.[lbr]

Hauska kuulla. Ja kun minä pääsen valtaan, sinusta ja kaikista muistakin jauhetaan koiranruokaa ja sianrehua. Paitsi jos olet onnekas, pääset ikuisiksi ajoiksi sisään pronssipatsaaseeni.

Skrewdriver,

Onko tämä kenties joku sionistien ja kansainvälisen juutalaisuuden pyörittämä sivusto. Tietosi eivät pidä paikkaansa ja miten ylipäätänsä määrittelet sanan "diktaattori"? Missä mielessä Hitler oli diktaattori? Hänhän vain yritti saada valtion toimimaan arjalaisille ominaisimmalla tavalla, yksinvaltiudella, tätä ennenhän hän oli voittanut demokraattiset vaalit. Eikös isoin, voittanut pulue saa muuttaa lakeja? Saatko kenties tukea Usan juutalaiselta hallitukselta ja heidän uskolliselta lakeijaltaan, George W. Bushilta? Muuten, sivuillasi on Todella paljon asioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Voisit hieman tarkistuttaa tietojasi.

Natseja. Inhoan natseja. En voi kuin toivoa, että tämä ja hieman taaempana oleva samankaltainen viesti ovat huonoja vitsejä.

Jore,

Erittäin hieno sivu...olis hienoo jos noita diktaattoreja olis täällä sivulla enemmänkin. Onko MHM-pelit nykyään ilmaisia vai vielläkö joutuu rekisteröimään ?

AmiGa-Mies,

Atari kuuluisi listalle. Kärsin kolleektiivisesti siitä vuosia. Aina kun workbenchini kaatui, itkin katkerasti ja kuuntelin naapurin ataristin elämöintiä seinän takaa. He olivat onnellisiä. Minä olin katkera, niin kovin katkera.... Itken itseni uneen puristaessani A500:stani ja hytkyn kunnes nukahdan. Atari oli niin paljon parempi. Nyt olen edelleen luuseri ja työtön. Atari on tuhonnut elämäni.