Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Suuri Bwana,

Mutta kyllä Adolf Hitlerille on annettava silti tuo diktaattorien kuninkaan meriitti. Hänessä vain on sitä jotakin tyyliä, toki miettien senkin asian että Hugo Boss taisi suunnitella nuo SS:n tyylikkäät uniformut... jos nyt unohdetaan Herman Göringin hieman pyjaman näköiset puvut. Teot diktaattoreilla puhuvat toki omaa kieltään, mutta myös tyylikkyys luo lopullisen imagon. Mietitäänpä esim. Fuhrerin hienot limusiinimersut, joihin piti laittaa käymäaineeksi lentokonebensaa! Ja aina pukeutumisessa tuo elegantti "rähinäremmi". jA KYLLÄ, kyllä, diktaattorille sykähdyttäväksi käy nuo pussihousut! Aatun viikset ovat legenda. Vastaava diktaattorikarvoitusta saa etsiä... Diktaattorien ulkoasusta voisi tehdä oman osa-alueensa, mutta Aatua ei voiteta kyllä tässäkään.

Suuri Bwana,

Pitäisikö Tomas de Torquemada listata diktaattoreihin? Hänhän oli kuitenkin oikea hirmutekojen kuningas, vaikka olikin enemmän papiston edustaja... kuitenkin raakalainen valtion mandaatilla omalla häikäilemättömällä tavallaan. Ja viattomatkin kärsivät varmasti... Erityisesti Juutalaiset kärsivät ja kirjarovioitakin ilmeni. Muistakaamme vielä Mel Brooksin Mieletön maailmanhistoria jossa "Inqvisition is here to stay"- musikaali oli inspiroiva meille monille 80-luvulla syntyneille fanaatikoille.

Nabullione,

Ai niin... hyvää uutta vuotta!

Kiitos samoin! :)

Nabullione,

Isaias Afwerki, joka on johtanut Eritreaa vuodesta 1993, olisi oiva lisäys esilistalle.

Olisi! Voi kun saan tän uuden vaan valmiiksi ja pääsen kutsumaan sinut mukaan! Tässä / ensi kuussa, lupaan!

Suuri Bwana,

Mitähän käy nyt Kuuballe, kun viimeinenkin Castro aikoo luopua vallasta? Tuleeko maan autokanta uusiutumaan? Tulisiko Lada julistaa kansanauton asemaan maailmassa?

Nabullione,

Täyttäväkö Erdogan ja Jinping muuten jo mielestäsi tiktaattorin kriteerit?

Ehkä! Ainakin esilistauksen voisi Erdoganille antaa.

Nabullione,

Eihän 'Pörssi tunnusta Mugaben syrjätystä?! Mugabe olkoon aina sydämissämme ikuinen suuri presidentti. Ja pääministeri.

Tunnustaa, kunhan kerkeän! Töissä on kovasti "juttuja" :D

Suuri Bwana,

Mutta kuinka käy Mugabelle... Mugavalle miehelle? Ikääkin on jo melkoisesti ja varmaan vaivojakin. Hänet voisi lähettää jonnekin lomailemaan... vaikka Ranskan Rivieralle ja viralisesti mainittaisiin, että Mugabe otti "saikkua".

Suuri Bwana,

Mugabe on eronnut... Tämä on suuri menetys diktaattoreiden kunniattomassa sukupuussa. Kuin vasta eilen olisi ollut se aika korruption ja ihanan nepotismin... "We´ll meet again, Don't know where, don't know when, But I know we'll meet again Some sunny day."

Nabullione,

Mugabe vapautettiin eilen väliaikaisesti ja on kuulemma turvassa, mutta hieman kyllä huolestuttaa. Mugabe taidetaan erottaa lähiaikoina presidentin virasta, ainakin jos Independent-lehden artikkelia on uskominen.

Mugabe kestää! :) Pitää kohta kyl jo joka tapauksessa päivittää artikkelia!