Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
The Koljonen,

Aivan loistava saitti. Mahtavaa, että tällainen suomi-internetin ilmiö elää ja voi hyvin. Luotan varauksetta tuntemattomiin, jotka harrastavat historiaa omilla foorumeillaan. Takaa koetellun knoppitiedon saunan lauteille ja eduskunnan käytäväkeskusteluihin. Respect!

Kiitos kauniista sanoista! On aivan odotettua, jopa oletettua, että sanaani luotetaan varauksetta. Olenhan sentään tunnettu Ajatusten Vantaana, ja tuo joki virtaa hitaasti ynnä mutapohjaisena... öh, kirkkaana ja vuolaana!

Poika löytyy, isä puuttuu,

Carlos Antonio Lopez ansaitsisi paikkansa täällä. Onhan siellä jo ennestään hänen poikansa.

Olen miettinyt itsekin asiaa. Toistaiseksi olen vetänyt rajan kohtaan "valokuva on oltava", enkä ole löytänyt toistaiseksi valokuvaa Carlos Antonio Lopezista.

Tiedän että tämä raja on keinotekoinen, mutta johonkin se on vedettävä. Jos tunnet valokuvan vanhemmasta Lopezista, niin kuulen siitä mielelläni!

I ♡ B.A.A. ,

Syyriassa oli hiljattain presidentinvaalit, joissa Bashar al-Assad voitti ylivoimaisella 95 %:n ääniosuudella uuden seitsenvuotiskauden.

Onnittelut voittajalle!

Onnittelut koko Diktaattoripörssin puolesta!

KGB,

Nyt on Lukashenka mennyt seuraavaan vaiheeseen vastustajiensa kurmoottamisessa: Valko-Venäjän oppositiohenkiset kansalaiset eivät enää ole turvassa edes ulkomailla.

Isoveli Putinin opit ovat menneet tehokkaasti perille.

Todellakin. Lukashenka on jonon kärjessä tutkimustyön suhteen, josko saisin jo nyt kesälomalla kirjoitettua miekkosesta.

Takatukat ovat rumia,

Kim Jong-Un on taas vauhdissa. Hiljattain uutisoitiin, että hän on kieltänyt pillifarkut ja takatukat, koska ne symboloivat kapitalistista rappiota ja mädättävät maata sisältä päin.

Isot pisteet Loistavalle Toverille!

Todellakin! Takatukat kuuluvat ysärille ja mädättävät kyllä nuorison missä tahansa maassa. Takatukasta voisi vaikka rangaista katkaisemalla... eh, tukan.

Siitäkin jo niin kauan,

Tänään on kulunut kaksi vuotta siitä, kun Sudania rautaisella otteella 30 hallinnut Omar al-Bašir syöstiin vallasta ja asetettiin kotiarestiin. Kuinka tämä aika kuluukaan niin nopeasti.

Niin se tekee. Haluaisin kirjoittaa tästä(kin) sedästä jo tämän vuoden aikana. Ans kattoo.

Nabullione,

https://ylioppilaslehti.fi/2005/03/asiapentti-yksinvaltiaat-uusiokayttoon/

Tunisia puuttuu,

Olisiko syytä lisätä sivustolle myös Tunisian entinen iso herra Zine el - Abidine Ben Ali?

Olisi ehkä syytä. Laitan agendaan.

RIP,

Suru-uutinen Tansaniasta; presidentti John Magufuli on kuollut. Virallista tietoa kuolinsyystä ei vielä ole, mutta koronavirus on epäiltyjen joukossa.

Koronavirusta ei ole. Magafulikin sen hyvin tietää.

Kymppi täyteen!,

Syyrian sisällissota on jatkunut jo kymmenen vuotta. Miten aika kuluukin niin nopeasti?

Asiasta kolmanteen, Bašar al-Assadilla on todettu koronavirustartunta, kuten myös hänen vaimollaan. Toivotan kummallekin pikaista paranemista. ❤