Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Komppaaja,

Olen samoilla linjoilla Ajattelijan kanssa. Tuohon diktaattori-harjoittelijoiden oukkoon voisi lisätä myös Unkarin pääministeri Viktor Orbánin sekä Puolan de facto-johtaja Jarosław Kaczyńskin.

Ajattelija,

Ehdottaisin, että pörssiin lisättäisiin "First North" tyyppinen luokka, johon diktaattori-harjoittelijat voidaan rankata. Esimerkiksi nykyinen yhdysvaltojen asevoimien ylipäällikkö olisi hyvä avaus.

Nabullione,

Hyvää uuttavuotta koko politbyroolle ja erityisesti toveri Pekkikselle!

AN79,

Muistan, kun Ceausescun valtakausi päättyi. Siitä on artikkeli Kodin vuosikalenterissa 2019.

Adolf H,

Adonald Trutler ja Vladolf Putler puuttuvat listalta!

qwerty,

https://hikipedia.info/wiki/Heliogabalus Puuttuu pörssistä?

Bo Li,

Korjaus edelliseen: 13 vuotta ehti Morales hallita Boliviaa. Lyöntivirheen takia ykkösen paikalle tuli huutomerkki.

Bo Li,

Boliviassakin on itsevaltias väistynyt. !3 vuotta presidenttinä toiminut Evo Morales ilmoitti eroavansa väkivaltaisiksi yltyneiden mielenosoitusten vuoksi ja liukeni maanpakoon Meksikoon. :-(

Spooky,

Happy Halloween!

Nabullione,

Osoitan syvimmät osanottoni Toveri Mugaben omaisille ja koko eteläisen Afrikan väestölle.