Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Tiku Taattori,

Salchak Toka, Tuvaanien kansantasavallan diktaattori on mielestäni ansainnut paikkansa tällä sivulla. Tuva - nykyään osa Venäjää - on ehkä pieni valtio, mutta Salchakin aikakaudella tuvalaisista kuoli yli 20 % - eikä kyse ollut pelkästään mistään Pol Pot -tyyppisestä "suuresta harppauksesta", vaan pelkistä suunnattomista puhdistuksista, joissa kuoli noin 50 000 ihmistä. Aika paljon 250 000 ihmisestä.

Pitänee ottaa miehestä selvää, kiitos vinkistä. Minulla on pari muutakin uutta tuntemattomampaa tuttavuutta (Ali Soilih, esimerkiksi) kiikarissa; katsotaan, tulisiko heistä yllätysvetoja 'Pörssiin.

Il Duce,

Pohjois-Korean Kimillä on tänään synttärit

Niin oli! Ja minä ne unohdin, koska siskon koira on ollut hoidossa enkä ole jaksanut seurata maailman asioita tyypillisellä pieteetillä! Oi vuosisatamme valo, annathan anteeksi virheeni! Oi suuri johtajani, en unohtanut merkkipäivääsi tahallani!

Tarjoo Tupakki,

Tämä Belgian Leopold II on varsin varteenotettava tekijä tyrankina varsinkin näiden Afrikassa suorittamiensa toimenpiteiden ansiosta. Toivottavasti joku avustaa puhemiestä saamaan jotakin hänestäkin listoille!

Veikko,

Koskahan niitä uusia diktaattoeita tulee? Uskolliset odottavat!

mikse,

Aivan mahtavaa analyysia. Keep up the good work.

Kermaperse,

Ja Sveitsistä on noussut eräs pahimmista. Federer ei anna kenellekkään mahdollisuuksia.

heheh,

Gambiasta ponnistaa uutta verta pörssiin: http://news.independent.co.uk/world/africa/article2211557.ece

Toveri,

Vaan missä on Lenin? Tämä mies jos kuka ansaitsee paikan täällä. Stalin on turhaan vuosikymmenet saanut kaiken kunnian Leninin neukkulan riemukkaasta historiasta.. Hänhän se kylvi maaperän Isä Aurinkoiselle.

Urho Kaleva Kekkonen,

Ei niin, etteikö suruliputus Diktatuurin Mustan Vuoden 2006 johdosta olisi yhä paikallaan, mutta Saddamin venytyksestä tuli jo se kolme viikkoa.

Sadu on kiikkunut kolme viikkoa vasta kun sanon Sadun kiikkuneen kolme viikkoa. Diktaattoripörssi on tyrannia eikä mikään kansankoti!

Joni,

Moro! Vladimir Seivästäjä kehiin?