Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

heheh,

Gambiasta ponnistaa uutta verta pörssiin: http://news.independent.co.uk/world/africa/article2211557.ece

Toveri,

Vaan missä on Lenin? Tämä mies jos kuka ansaitsee paikan täällä. Stalin on turhaan vuosikymmenet saanut kaiken kunnian Leninin neukkulan riemukkaasta historiasta.. Hänhän se kylvi maaperän Isä Aurinkoiselle.

Urho Kaleva Kekkonen,

Ei niin, etteikö suruliputus Diktatuurin Mustan Vuoden 2006 johdosta olisi yhä paikallaan, mutta Saddamin venytyksestä tuli jo se kolme viikkoa.

Sadu on kiikkunut kolme viikkoa vasta kun sanon Sadun kiikkuneen kolme viikkoa. Diktaattoripörssi on tyrannia eikä mikään kansankoti!

Joni,

Moro! Vladimir Seivästäjä kehiin?

"pelejä",

Pörssistä puuttuu iso läjä raskaan sarjan nimiä. Listaile jos jaksat. 1. Tohtori Hastings Banda - Malawi (kunnioitettava cult of personality) 2. Matyas Rakosi - Unkari (tyylikästä stalinointia) 3. Anastasio Somoza Garcia - Nicaragua (klassinen old school-banaanivaltiodiktaattori. Plussaa dynastian luomisesta) Marcosin moni on jo maininnut.

hah,

Pakko nyt sanoa edellisen viestin kirjoittajalle, että ei se sosialismi tai kansallistaminen tee ruumiskasoja... Uhreilla voi tietenkin tarkoittaa kapitalisteja, jotka menettävät rahaa ja yrityksensä. Kattostaan.

Puuttuva,

Hugo Chavez näemmä on kuullut 'Pörssistä ja pyrkii listoille: http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id50740.html Jäämme odottamaan ja laskemaan uhreja.

R.Mugabe,

Ehdotan, että pörssiin lisätään itse Mikko Forsström, sillä niin itsevaltaisesti hän on diktaattorit pörssiinsä valinnut!

Ehdotusta ei hyväksyttä. Puhemies Forsström on vässykkä.

katukauppias,

Typeräää kun tuo diktaattoripörssin hedelmä peli ei toimi :/

Typerää on, tosiaan. Tiedosto on valitettavasti mennyt hukkaan. Ehkä väsään veppiin joku kaunis päivä uuden ja paremman. :)

Ajan pyörä,

Japanin sotaherrat puuttuvat 'Pörssistä kokonaan. Miten on mahdollista, että Paavin kaltaiset pikku näpertelijät on rankattu, mutta kymmeniä miljoonien ihmisen teurastamisesta vastuussa olevat raakalaiset häikäisevät poissaolollaan? Tōjō on ainakin ehdottomasti otettava mukaan (Bodycount ilmeisesti noin 8 miljoonaa + yksikkö 731:n "jännät" ihmiskokeet). Korean kenraalikuvernööri Koiso olisi myös varteenotetava ehdokas; Japanin touhut Korean niemimaalla saavat Puolan kenraalikuvernementin vaikuttamaan paratiisilta. Tosi kova jätkä niputtaisi koko "hoidon" keisari Hirohiton vastuulle.

Puhemies ei tunnetusti ole kova jätkä vaan vässykkä, mutta hän niputtaisi koko roskan Hirohitolle. Vaikka Hirohitokin oli todennäköisesti vässykkä.