Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Hans Hurja,

Hienot sivut. Mietin tuossa vain, että onko tuo diktaattoreiden järjestys äänestyksen tulos, vai ylläpitäjän oma ranking. Jälkimmäisessä tapauksessa ehdotan Stalinin nostamista vähintään jaetulle ensimmäiselle sijalla, tai jopa Hitlerin ohitse. Ainakin hänen aiheuttamien kuolonuhrien määrän perusteella tämä olisi jotakuinkin oikeutettua.

Lue yhtä ylempi vastaukseni. Kysy, ja olet saava vastauksen, kansalainen!

Miihkali,

Kun on kerran olemassa sellainen "Mikä diktaattori olet?" peli, olisi huisin vängää jos Anarkokseen saataisiin vastaava, mutta suomenkielinen :D

Jari,

Mielenkiintoinen sivusto, joku jaksaa tällästäki pitää. :o

Baarikaveri,

Älä puhu paskaa

Roska,

Koska Komorien lempeä maolainen Ali Soilih on tulossa, kuten lupailit?

Il Duce,

Käytimpäs sinun sivuasi lähteenä kitjoitelmassani Der Führeristä. Ja selailin vanhoja palautesivuja ja pelasin sitä "Mikä diktaattori olet?"-peliä. Olen Sadu-setä.

piiripäällikkö,

Eikö Lenin kuuluisi itseoikeutetusti listalle? Ehkä jopa top kymppiin. Kai hänenkin kontolleen voi muutaman miljoonan henkeä laskea.

deutcland fuhrer,

ich bin schweing

Kalle,

Lisätkää Ante Pavelic listaanne. Oli tympeä ukkeli .

For55,

Missä Kekkonen?