Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Ehdotuksia uusiksi kasvoiksi,

Mainiota, että uusia kasvoja nousee esilistalle.

Seuraavat herrat olisivat myös mainio lisä tälle sivustolle. Nimet tulevat maan jälkeen.

 • Viro: Konstantin Päts
 • Latvia: Kārlis Ulmanis
 • Liettua: Antanas Smetona
 • Puola: Józef Piłsudski, Bolesław Bierut, Wojciech Jaruzelski
 • Itä-Saksa: Erich Honecker
 • Tšekkoslovakia: Klement Gottwald
 • Unkari: Mátyás Rákosi, János Kádár
 • Kreikka: Geórgios Papadópoulos (sotilasjuntan pääjehu)
 • Armenia: Levon Ter-Petrosjan
 • Azerbaidžan: Heydar Aliyev (hänen poikansa on jo mukana)
 • Myanmar: Min Aung Hlaing (vallan kaapanneen armeijan komentaja)
 • Singapore: Lee Kuan Yew
 • Angola: José Eduardo dos Santos
 • Uruguay: Juan María Bordaberry
 • Peru: Alberto Fujimori
 • Nicaragua: Daniel Ortega

Heippa, ja kiitos nimistä! Osa olikin jo tuttuja ja naputtelua / alustavaa tutkimusta odottavia, ja muiden osalta olen viisaampi ja odottavat tutkiskelua.

Jos sinulla on lisää nimiä, antaa tulla. Kreikan Ioannis Metaxas on toinen kreikkalainen jota olen hieman tutkiskellut, joten ehkä lisään molempien herrojen perustiedot kohta samalla.

Nabullione,

Haitissa tapahtuu mielenkiintoisia.

Todellakin. Sanoisin että on aika valita Nicolas Duvalier (elinikäiseksi) presidentiksi.

The Koljonen,

Aivan loistava saitti. Mahtavaa, että tällainen suomi-internetin ilmiö elää ja voi hyvin. Luotan varauksetta tuntemattomiin, jotka harrastavat historiaa omilla foorumeillaan. Takaa koetellun knoppitiedon saunan lauteille ja eduskunnan käytäväkeskusteluihin. Respect!

Kiitos kauniista sanoista! On aivan odotettua, jopa oletettua, että sanaani luotetaan varauksetta. Olenhan sentään tunnettu Ajatusten Vantaana, ja tuo joki virtaa hitaasti ynnä mutapohjaisena... öh, kirkkaana ja vuolaana!

Poika löytyy, isä puuttuu,

Carlos Antonio Lopez ansaitsisi paikkansa täällä. Onhan siellä jo ennestään hänen poikansa.

Olen miettinyt itsekin asiaa. Toistaiseksi olen vetänyt rajan kohtaan "valokuva on oltava", enkä ole löytänyt toistaiseksi valokuvaa Carlos Antonio Lopezista.

Tiedän että tämä raja on keinotekoinen, mutta johonkin se on vedettävä. Jos tunnet valokuvan vanhemmasta Lopezista, niin kuulen siitä mielelläni!

I ♡ B.A.A. ,

Syyriassa oli hiljattain presidentinvaalit, joissa Bashar al-Assad voitti ylivoimaisella 95 %:n ääniosuudella uuden seitsenvuotiskauden.

Onnittelut voittajalle!

Onnittelut koko Diktaattoripörssin puolesta!

KGB,

Nyt on Lukashenka mennyt seuraavaan vaiheeseen vastustajiensa kurmoottamisessa: Valko-Venäjän oppositiohenkiset kansalaiset eivät enää ole turvassa edes ulkomailla.

Isoveli Putinin opit ovat menneet tehokkaasti perille.

Todellakin. Lukashenka on jonon kärjessä tutkimustyön suhteen, josko saisin jo nyt kesälomalla kirjoitettua miekkosesta.

Takatukat ovat rumia,

Kim Jong-Un on taas vauhdissa. Hiljattain uutisoitiin, että hän on kieltänyt pillifarkut ja takatukat, koska ne symboloivat kapitalistista rappiota ja mädättävät maata sisältä päin.

Isot pisteet Loistavalle Toverille!

Todellakin! Takatukat kuuluvat ysärille ja mädättävät kyllä nuorison missä tahansa maassa. Takatukasta voisi vaikka rangaista katkaisemalla... eh, tukan.

Siitäkin jo niin kauan,

Tänään on kulunut kaksi vuotta siitä, kun Sudania rautaisella otteella 30 hallinnut Omar al-Bašir syöstiin vallasta ja asetettiin kotiarestiin. Kuinka tämä aika kuluukaan niin nopeasti.

Niin se tekee. Haluaisin kirjoittaa tästä(kin) sedästä jo tämän vuoden aikana. Ans kattoo.

Nabullione,

https://ylioppilaslehti.fi/2005/03/asiapentti-yksinvaltiaat-uusiokayttoon/

Tunisia puuttuu,

Olisiko syytä lisätä sivustolle myös Tunisian entinen iso herra Zine el - Abidine Ben Ali?

Olisi ehkä syytä. Laitan agendaan.