Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Pena,

Eikö George W. Bush kuuluisi Diktaattoripörssiin? Hänen ansiostaan Irakissa on kuollut arviolta 100000 siviiliä.

Lopes,

Loistavat sivut, kylläpä saikin aikaa vierähtämään näiihin tutustuessa. Lisäyksenä listaan ehdottaisin Argentiinan sotilasjunttaa (etunenässä kaverit Videla ja Galtieri), jonka aikana käytiin ns. likainen sota sekä Falklandin sota. Tuohon aikaan oli meno tuossa maassa hyvin julmaa. Lisäksi Zimbabwen Robert Mugabe täyttäisi myös mielestäni jo kriteerit ainakin listan häntäpäähän.

Kiva että pidät, pyhä tehtäväni on paitsi valistaa myös viihdyttää. Mugabe on ilmiselvää listautumiskamaa, elävä esimerkki vallan turmelevasta vaikutuksesta. Videla, Gaultieri ja tusinat muutkin pikkuhitlerit maailman eri kolkista kuuluvat 'Pörssiin myös, mutta tarjokkaita on niin paljon että tartun ensin mielenkiintoisimpiin. 'Pörssissähän on vain yksi laki, ja se laki on Forsströmin yleinen suhteettomuusteoria. Corpus directi, summa summarum. Totuus ei pala tulessakaan.

Lothar Valontuoja,

Erinomainen sivusto! Pikkaisen ihmetyttää Kreikan oman pojan Ioannis Metaxasin poissaolo. Varsin vekkuli kaveri ansaitsisi ilman muuta paikkansa listalla.

Kiitän kauniista sanoista. Metaxasin poissaoloon on sama syy kuin muittenkin kymmenien listauksen arvoisten despoottien - ylläpitäjän ajanpuute / laiskuus / muut pakottavat syyt. Mutta ehkä ennen pitkää... Oloni on vaihteeksi innokas.

Jussi,

Loistavat sivut! Kotvanen vierähti lukiessa, yksi asia jäi tosin vaivaamaan; minne on unohtunut Vlad Tepes?

Kiitän. Diktaattoripörssi on [b]modernin[/b] ajan diktaattoriranking. Siksi et löydä täältä prinssi Vladia (se kuuli tyyppi keppien anssa, idolini, tiedättehän), Napoleonia, Genghis-kaania tai muita wanhoja wekkuleja.

Henrik toistaseksi_aika_pieni,

Sivuilla tulisi ehdottomasti olla foorumit, jotta voimme tehokkaammin päästä päämääräämme (jonka kaikki tietävät [jos eivät, piru heidät periköön]).

Olet harvinaisen oikeassa. Olen ajatellut aivan samaa. Foorumit voisivat todellakin olla ratkaiseva askel suunnitelmiemme onnistumisen kannalta. Toveri, tulkoon siis foorumit ennen pitkää.

Teemu,

Erittäin viihdyttävät sivut, näitä on mukava selailla ja hakea innovaatiota omaan työelämäänsä. Kunhan vain saisi vielä vähän lisää valtaa.. :) Lisävinkkinä tuonne listaan voisi katsella Malesian entistä hallitsijaa (onhan siellä kuningas, mutta hän tuskin päättää edes vessapaperin väriä) eli Dr. Mahatir bin Mohammedia. Kaveri on kuitenkin saanut jopa jotain hyvääkin aikaan..

"saanut aikaan jotain hyvääkin"... DING DONG! Kolmas palo, ulos 'Pörssistä. Kiitän kauniista sanoista. Kiitos niiden, saat haluamaasi valtakaudellani - teen sinusta jonkin pikku periferian suurvisiirin. Valtasi on oleva absoluuttinen.

marko,

Aloitetaan nyt heti kehuilla, eli aivan loistavat sivut. Sitten palautteeseen: Minulle tuli mieleen ainakin kaksi herrasmiestä jotka voisi lisätä listalle, nimittäin Turkmenistanin hallitsija Saparmurat \"kaikkien turkmeenien johtaja\" Niyazov, jolla nyt ei ehkä ole kaikkein verisin hallitsijahistoria, mutta ainakin Pohjois-Koreamaisiin mittoihin venyvä henkilökultti kotimaassaan, sekä naapurimaan Uzbekistanin Islom Karimov, joka puolestaan tunnettu rajusta otteistaan oppositiota sekä sananvapautta kohtaan. Mielestäni molemmat ansaitsisi olla listalla, vaikka tuskin top 20:een nousisivatkaan. Kannattaa varsinkin tutustua Niuyazovin tempauksiin; mies kun on nimennyt maassaan aina viikonpäivätkin uusiksi mieleisekseen.

Kiitän kehuista. Olen itse asiassa viime aikoina tutustunut kyseiseen herraan, Turkmenbashiin, ja kun seuraavan kerran kirjoittelen aion kirjoitella ainakin herra Nijazovista. Hän kun on mielestäni eräs lupaavimmista, ellei lupaavin, uusi kyky alalla.

Jyvä,

Tulin tässä aatelleeksi, että olisi mukavaa, jos joku tekis sellasen pelin missä pitää nousta jonkun maan diktaattoriksi. Sellanen managerointipelin tapanen niinku MHM. Ja kun sulla on toi ohjelmointipuoli hallinnassa ja aihe lähellä sydäntä ni tekisin tälläsen ehdotuksen. Toivon, että harkitset asiaa. Btw. MHM pelit ovat olleet loistavia. Kiitos!

Ei huono idea pelille, mutta vähintäänkin haastava toteuttaa. Anna minulle budjetti ja vuosikaupalla aikaa, niin ryhdyn hetimiten toimeen. Hieman aihetta viistäen minulla on suunnitelmat valmiina yhtä kaikkien aikojen arveluttavinta ja kauneinta peliprojektia koskien. Sen toteuttamiseksi tarvitsisin myös budjetin ja aikaa. Mutta ei. Ilman saamme toimeen tulla.

Mikko,

Kannattaisi lisätä maantieteellisen euroopan keskipistettä tyrannisoivan Aljeksander Lukashenkon CV. Hanhän on valituttanut itsensä useasti Valko-Venäjän johtoon ja toteuttanut monia näillä sivuilla esiteltyjä "uudistuksia"

Setä Aljaksandr on hyvinkin potentiaalinen ehdokas 'Pörssiin. Ongelmana on vain, etten saa aikaan uutta laajennusta...

K,

Huomasin apartheid - järjestelmän pörssissä. Seuraavaksi voisitkin lisätä Suomen pakkoruotsin ja ruotsinkielisten etuoikeudet.

Vähemmistöjen oikeudet ovat lähellä D-Pörssin sydäntä. Heti pois tuollaiset puheet, tai äitini - kreivitär ja toimitusjohtaja Ann-Marie Ehrnrooth af Forsström - ja isäni - kreivi, kartanonherra ja kauppaneuvos Björn Adolf af Forsström III - läpsivät sinua takamukselle märillä püühkeillä. Fy fan.