Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Jaska,

Tota öö niin...sä oot täys kusip...eikun siis kysymäni piti, että saisinko palkankorotuksen? Vaihteeksi asiaan. mää tierän että sää oot se vorströmmi joka kyhäilöö sitä ämhooämmää. Mää haluisin, jotta sää kertoosit mulle, jotta teekkö sää uutta semmoosta enää koskahan? Toi sun tekeles on meinaan mun suosikkipeli, ja olen jo pirempähän aatellu kysäästä, jotta teekkö sää siitä jatko-osan, vai pitääkö mun ostaa toi 3 vuotta vanha peli. Sitäpaitsi mää en oikeen tykkää siitä, että meirän läski-saloosta haukutaan sun peliis. Sitten on se suurin ropleema. Miks Petrik Wasterbeck ei pelaa meirän sportiiis? meinaan, jotta kyllähän kuninkahalle kuuluus kuninkaan paikka, eli paikka meiränm pohjalaisten seuran Sportin ykkösnyrkiis. Itteasiaas koko Kämsä-Wasterback-Velliaho sais olla siinä peliis... Eipä mulla muuta, kuin puolikuuta.

Saat palkankorotuksen! Nouda korotettu palkkasi kuukausittain sieltä, mistä olet sen aikaisemminkin hakenut. En tiedä, teenkö enää jatkoa MHM:lle. Entiteettipohjainen sähköisen julkaisun järjestelmä on ohjelmointiprojektina vähintään yhtä mielenkiintoinen, ja tällä hetkellä keskityn täysipainoisesti siihen. Ja kun en keskity, teen jotain muuta, joten aikaa MHM:n tekemiselle ei yksinkertaisesti ole. Eli pitää ostaa, mutta toisaalta - MHM 2000 ei ole vanhentunut tekstipohjaisena päivääkään. Läski-Salosta ei haukuta. Läski-Salonen luukulla on varmin voiton tae! Läski-Salonen rulettaa nyt ja aina! En ole ikinä kuullutkaan Westhamista, Känsästä tai edes Vellinaamasta. Ja MHM 2000 pohjautuu vuoteen 1999-2000, jolloin Håkan Hjerpe oli vielä melkein kova sana.

Otso Teperi,

Mhh.Kummaa.Näin PELIT lehessä ton Mikkö Forsströmin nimen.Ookko Mikko ollu tekemäs sitä lehtee?

En kyllä näe siinä mitään kummaa, mutta yhtä kaikki: samasta Vorsströmmistä on kysymys. Ei vaadi kummoista päättelyä, varsinkaan kun [lnk]Tekijästä, ent_marker::find.php?marker=elpresidente[/lnk] - sivulla paljastan kyseisen seikan persoonastani.

Wili,

Mitä kummaa, joukkoa tummaa? Äänestystulokset ovat taas tänään nollaantuneet. Olivatko asialla taas jotkut tekniikan nerot, jotkä äänestivät moneen kertaan, vai mikä mättää? Ennen puoltapäivää kun katsoin, oli kärjessä seitsemällä äänellä maailmankaikkeuden sairain ja hulluin mies, Stalin. Hyvänä kakkosena Saksan aatu viidellä pisteellä.

Jep, äänestystulokset nollautuivat toivottavasti viimeistä kertaa. Vieraskirja ei pyyhkiytynyt, äänestystulokset unohdin siirtää talteen. Mutta todellakin, enää minkään ei pitäisi nollaantua koskaan.

acc,

Nämä sivut ovat taidokkaasti tehty. Osaat asiasi hyvin. Menestystä.

Hanx!

Taivaansusi,

Diktaattoripörssi on sankari, jota voi ehdoitta suositella kaikille aatteellisille. Hasta la victoria siempre! Der sieg wird unser sein!

Vielen Dank, herr Reichsführer.

Rumarko,

Laatu saitti. Taas tuli käytettyä kalliita firman tunteja sivuston selailuun. Sivistit tietämättömyyttäni diktaattoreista aikalailla, kiitos siitä. Ja älä pelkää , diktaattoripörssin mollaajat viedään tulevalla valtakaudellani Mäntyniemeen rakentamani jättimäisen saunan taakse, jossa heille annetaan se mikä heille kuuluukin... ;) M

Mitähän Pörssin kiusaajille saunan takana mahdetaan antaa? Kehuja? Kulttuuripalkinto? Reilu läimäys selälle? Se jää nähtäväksi, mutta odotan sitä innolla.

Agibix,

...ja muuten, unohtui se varsinainen viestikin : Paljon kehumasi entity engine näyttää lupaavalta, mutta eivät nuo tyränkitilastoissa olevat linkit tunnu ohjaavan kunnolla paikalleen. Ainakaan Necro$oft Intter_vep Exploiter 5:lla.

Kappas perkuletta, eivätpä muuten toimikaan täydellisesti. Testasin näemmä vain ykkössivulla majailevilla despooteilla. Täytyypi jossain vaiheessa korjailla, kiits!

Agibix,

Kyllä! Mikään ei ole mediasexympää kuin n0life-häiriköinti kirjoitusvirheen täyttämillä viesteillä! Forsströmmi, keräätkö huomiota sivustollesi olemalla itse tämä mysteerinen taliaivo?

Muuten hyvä ja likimain uskottava salaliittoteoria, mutta yksi asia mättää: rakastan kaunista kieltämme, enkä koskaan suostuisi raiskaamaan sitä edes tavoitellessani [ansaittua] huomiota kansallisessa mediassa.

The Real Salvamies,

Jaaha olet näköjään palannut verkkoon.Olet varmaankin tehnyt töitä sen eteen että reujaaminen jatkuu mutta kun lukee tuotoksiasi ei voi kun päätä pyöritellä,epäuskossa, joku vielä taitaa uskoa noihin,Mutta viihdettä(hän)olet alkanut tehdä, ei muuta painoarvoa taida olla.Palvelintilaa menee hukkaan...

Ah, vaihteeksi viesti vanhalta kunnon häiriköltä, jonka nimen lausuminen on Diktaattoripörssissä suurin ja elinikäisellä porttikiellolla rangaistava rikos. Häneltä saamani sähköposti ohjautuu suoraan roskakoriin, valitettavasti Entity Engine ei ole toistaiseksi niin edistynyt että voisin aukottomasti blokata häirikön Pörssistä. Tekisipä mieleni paitsi korjata kirjoitusasua myös poistaa postaus, sillä riittäähän pelkkä ajatus kyberterroristista aiheuttamaan lievän ahdistuskohtauksen, mutta antaapi olla. Niin alas en kuitenkaan vajoa, että enää kiusaajalle vastaisin.

The Real Salvamies,

Jaaha olet näköjään kommentoinut edellisistä kirjoitustani mmmm. Mutta asiaan hirmuhallitsija Stalin näyttää saanut jostain syystä suhteelisen negatiivisen vastaanoton sinun sivullasi Mitään positiivisia puoliahan et voi korostaa vai mitä.... Se että umpityhmänä pidetyn ja riistetyn kansan sivistäminen lähes yhdessä sukupolvessa on saavutus joka ei onnistunut edes Suomessa vai mitä... Eli puuauran varresta ydinpommiin sillä oli hirveä hinta mutta kannatti(ko) maksaa. No kuolihan siinä noin 60-100 miljoonaa ihmistä (toisin sodassa noin 25 miljoonaa 1920-1927 ikäluokista palasi sodasta noin 20-30% takaisin) eli kaikella on hintansa. Näytät jostain syystä karttelevan totuutta Stalinin juutalaisvastaisuudesta, hänen lähimmät vallankumoustoverit olivat juutalaisia. He kaikki olivat jo kuolleita kun eräs Itävaltalainen aloitti oman ristiretken ja jäi kiinni sanotaanko rysän päältä. Miksi olet jättänyt vaaleilla valittuja johtajia pois eikö se osoita mitään että on käskenyt pudottamaan atomipommin tuhoten kaksi kaupunkia ja tuhoten satojatuhansia ihmisiä ole pöyristytävää vai...

Mitähän tähänkin taas sanoisi... Ehkä on parempi, viranomaisten antamien lisälausuntojen pelossa, olla sanomatta mitään. Tähän nimenomaiseen asiaan täysin liittymättömän filosofisen toteamuksen, jopa runonpuolikkaan, voisin lausua: vaikka vanne päätä kiristää, rautakanki takapuolesta pilkistää, voi elämästä silti nauttia. Jos ei muuten, niin tekemällä itsestään idiootin. Onneksi, siltä varalta että runossa kuvailemiani besserwissereitä sattuisi joskus tulevaisuudessa Diktaattoripörssiin eksymään, postauksen voi poistaa. Nuff said.