Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Har Har Har Are,

Nyt kuuluu ikäviä uutisia Zimbabwesta. Robert Mugabe on pistetty kotiarestiin ja syrjäytetty varapresidentti nostettiin armeijan tuella väliaikaiseksi johtajaksi. Huhutaan, että Mugaben vaimo Grace olisi paennut maasta.

Kauan eläköön Mugabe. Vielä nuori mies, voimissaan! Ei anna periksi!

Maltta Maton,

Kaksitoista plus kaksitoista siis tarkoitti, että hän arvelee seuraavalla 12 diktaattoria-sarjan kaudella jaksoissa käsiteltävän ainakin Francoa, Mobutua, Turkmenbashia, Saddamia, Pinochetia, Macias Nguemaa, Fidel Castroa ja Somozan perheen kulloistakin patriarkkaa. Odotan itsekin erittäin malttamattomana, mitä Ylen 12 Diktaattoria-radiosarjan uudet jaksot tuovat tullessaan. Edellisen kauden jaksot ovat edelleen kuunneltavissa Yle Areenassa.

Kaksitoista plus kaksitoista ,

Ylen 12 Diktaattoria-radiosarjasta tulee keväällä uusia jaksoja. Veikkaan, että ainakin Franco, Mobutu, Macias Nguema, Turkmenbashi, Saddam, Pinochet, Fidel Castro sekä Somozat.

Ihanaa! Pitäisi lisätä linkit noihin. Hyvää matskua. Kuvaukset voisivat tällä kertaa kirjoittaa kokonaan itse eivätkä lainata täältä. :)

Maltta Maton,

Milloinkas Pörssiin lisätään esilistalla olevia diktaattoreita? Erityisesti olisi kiva lukea Pörssitekstejä Porfirio Díazista, Antonio Salazarista, Todor Zivkovista, Islom Karimovista, Siad Barresta ja Mengistu Haile Mariamista. Ai niin, ja Manuel Noriegan Pörssitietoihin olisi myös lisättävä se, että hän kuoli toukokuussa 2017.

Nabullione,

Bobrikov olisi hyvä lisäys.

Nabullione,

On muuten ikävää, että 'Pörssin ihana vieraskirja ei ole enää niin aktiivinen kuin joskus. :( Voisin tässä joskus lukaista sen läpi...

Nabullione,

Arvon Kansojen isä, minä olen tästä syntymävuodesta jo aikaisemmin huomauttanut Puhemies Pekkikselle (isä aurinkoinen syntyi oikeasti vuonna 1878 eikä vuonna 1887), mutta Ajatusten Vantaanjoki ei jotenkin ole joko huomannut huomautustani, on unohtanut sen tmv.

Kansojen isä,

Stalinin syntymävuosi vaikuttaisi olevan pielessä. Hieno sivusto muuten.

Nabullione,

Mielestäni Napoleon on riittävän moderni tyranni Diktaattoripörssiin, olihan hän vallassa vielä vuonna 1815.

Nabullione,

Milloinkas 'Pörssissä järjestetään seuraavat vaalit? Äänestän Pekkistä vaikka kymmenen kertaa saman vaalin aikana, ellei sitten äänestäjien nimiä tarkisteta. Ja kaikkien muidenkin 'Pörssin kansalaisten on ehdottomasti pakko sitten äänestää. Ja vaaleihin ehdokkaiksi pyrkivät oppositiojohtajat saisivat luvan kadota kuin pieru Saharaan. Voin jo kuvitella 'Pörssin ainoan sallitun, propagandasta ja henkilökultista vapaan sanomalehden jutun aiheesta: "Diktaattoripörssiä täysin laillisesti jo 18 vuoden ajan hallinnut Pekkis on voittanut täysin vapaat ja rehelliset yhden ehdokkaan puhemiehenvaalit, jotka ovat 'Pörssin ensimmäiset vuosikausiin. Pekkiksen valtakauden aikana iljettävän demokraattisessa naapurimaa Suomessa on ehtinyt olla kolme presidenttiä, seitsemän pääministeriä ja peräti kymmenen eduskunnan puhemiestä, joista jokaisen Pekkis on voittanut virallisessa painiottelussa." Anteeksi että nyt taas huutelen täältä takarivistä, oi Puhemies, mutta vaalit saattaisivat luoda 'Pörsisstä paremman ja demokraattisemman kuvan maailmalla!