Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
A-PU-VA! ,

Bašar al-Assadilla ja hänen vaimollaan on todettu koronavirustartunta. :-0

Pikaista paranemista molemmille.

Kevyitä multia,

Päivälleen 68 vuotta sitten Josif Stalin poistui keskuudestamme. Ja päivälleen 60 vuotta Stalinin jälkeen diktaattorien kerho menetti Hugo Chávezin.

Rauha heidän muistolleen.

Voitto maailmalle. Tappio Diktaattoripörssille.

Burmalainen kissa ,

Nyt on Myanmarissa tapahtunut Pörssin kannalta mielenkiintoisia asioita. Armeija on kaapannut siellä vallan ja julistanut vuoden kestävän poikkeustilan. Saa nähdä, venyykö se pidemmäksi.

Toivotaan parasta.

Kyllä! Juuri tässä naputtelen itsekin aiheesta.

Adder,

Ehdotan hieman lisäyksiä luokitteluihin:

 • Juan Perón oli sotilas ja sotaherra ja päätyi lopulta maanpakoon
 • Viktor Orbániin sopisivat asiasanat rasisti (pakolaispolitiikan johdosta) ja mätä (Orbán liittolaisineen, perheineen ja kavereineen on ollut osallisina monissa korruptioskandaaleissa)
 • Leopold II oli paitsi monarkki, myös julmuri ja kansanmurhaaja.

Kiitos! Hyviä lisäyksiä, ja tosiaan varsinkin näissä järjestäytymättömissä diktaattoreissa luokittelut ovat alati kesken ja muuttuvaisia. Laitoin niihin männäviikkoina "juuren" sitä mukaa kun nakuttelin perustiedot sisään.

Tarkistettuani faktasi nakutan muutokset sisään. Suurimmasta osasta olen ainakin jo nyt samaa mieltä, mutta lisään samalla tietopohjaani!

Enempi parempi,

Aivan mahtavaa, että esilistalle on tullut lisää nimiä. Pisteet siitä!

Myöa seuraavat herrat ansaitsisivat paikkansa tällä sivustolla:

 • Konstantin Päts (Viro)
 • Kārlis Ulmanis (Latvia)
 • Antanas Smetona (Liettua)
 • Jozef Piłsudski, Bolesław Bierut & Wojciech Jaruzelski (Puola)
 • Levon Ter-Petrosjan (Armenia)
 • Heydar Aliyev (Azerbaidžan, maan nykyisen presidentin isä)
 • Lee Kuan Yew (Singapore)
 • Hosni Mubarak & Abdel Fattah al-Sisi (Egypti)
 • Yahya Jammeh (Gambia)
 • José Eduardo dos Santos (Angola)
 • Alberto Fujimori (Peru)
 • Evo Morales (Bolivia)
 • Daniel Ortega (Nicaragua)

Kiitos! Itsellänikin on vielä liuta nimiä, osa samoja, osa eri nimiä, pitää koittaa löytää rytmi missä vaikka tekee tutkimustyön yhdestä ja lisää yhden uuden aina vuorotellen! :)

Nabullione,

Yhdysvalloissa touhu alkaa yltyä 'Pörssin kannalta yhä mielenkiintoisempaan suuntaan: Trump kehotti Georgian ja luultavasti muidenkin häviämiensä osavaltioiden vaalivirkailijoita sekä varapresidentti Penceä hylkäämään demokraattien ääniä, ja nyt aseistetut Trumpin kannattajat vyöryivät Capitol Buildingiin ja tekivät jotain, missä Robert E. Lee ja molemmat Bushitkin aikanaan epäonnistuivat: pystyttivät sinne etelävaltioiden lipun. Suorastaan hihkun jännityksestä. Mahtaako tämä olla totta? Pääseekö Yhdysvallatkin vihdoin ihka-aidon styrangin lämpimään, tuoksuisaan ikeeseen?

Itse epäilen, ettei Trump saa tehtyä paljoakaan vaan hänet raahataan ulos heti 20. päivä -- ellei tällä menolla jo aikaisemmin. Mutta saa nähdä.

Mielenkiintoisia, joskin pelottavia kuvia. Onneksi Trump on kovin epäpätevä tässä vallankaappausjutussa.

Paremmin varustautuneet ja valmistautuneet talonvaltaajat olisivat ampuneet senaattoreja ja polttaneet osavaltioiden äänestyslaput. Luultavasti koko valtiopäivätalon.

Onneksi Yhdysvalloissa on harjoiteltu tasavaltaa jonkun aikaa. Muuten olisi käynyt tulkintani mukaan kuin Saksassa. Voi käydä vieläkin, mutta ei tänään, ei Trumpin kaudella.

Nabullione,

Mitä silmäni näkevätkään? Pitkästä aikaa päivitystä! Tätä on odotettu hartaasti.

Hyvää uutta vuotta.

Hyvää uutta vuotta! Ja kiitos kärsivällisestä odotuksesta ja uskollisuudesta, se on ollut varmasti pitkä. Myös itselleni! :D

Olen aika varma että olen "hukannut" liitoksen tekemääsi järjestykseen. Se on kyllä tallella ja mukana laskutoimituksissa ja annoin sille sen ansaitseman arvostuksen jo valmiiksi, mutta minun pitää laittaa se profiiliisi käsin kunhan olet kirjautunut sisään kerran.

Vuoden loppu lähenee,

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta myös sinulle. Olettaen että et ole Salvamies tai Salvamiehen liittolainen valeasussa!

Puhemies,

Taisin rikkoa koko vieraskirjan viikoksi livettämällä väärät salaisuudet! No, nyt sen pitäisi taas elää!

Adi Imin,

Mitä,mitä? Mihin on hävinnyt minihitleri-luokitus? Miten nyt voin verrata ketään keskenään mihinkään? Pahoittiko joku mielensä? Minä pahoitin nyt mieleni siitä, että joku ehkä pahoitti mielensä. Toivunko tästä koskaan vai nousenko barrikadeille? Kaadano nykyisen vallan ja astun vallankahvaan ikuisesti kunnes CIA ja kuolema minut vallasta erottaa.Vai palautatteko luokituksen sulassa sovussa?

Diktaattoripörssin 20-vuotisessa historiassa moni on pahoittanut mielensä. Olen muuttanut Diktaattoripörssiä sen vuoksi nolla kertaa, paitsi tietysti yhden kerran vuonna 2002 kun Salvamiehen ja Turun ammattikorkeakoulun terrori-isku lanasi sen hetkeksi maan tasalle.

Poistin pahuuden mittayksikön itse, ainakin hetkeksi, koska se oli arbiträärinen ja mitään merkitsemätön vaikkakin hauska slapstick-mielessä. Mietin mitä haluan tehdä sillä, ja / tai kunnes saan kirjautumisen ja muiden tekemät rankingit takaisin linjalle jossain kohtaa.