Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Joonas,

Ei toequemadaoille Escobaareille sun muille. Rikokset ihmisyyttä vastaan vaan eivät riitä, pitää ottaa valtio haliintaansa, että pääsee tänne. Jotain rajaa..

Joonas,

Maximillian Roberspierre. Häntä ei kait virallisesti määriteltt diktaattoriksi, mutta hänellä oli valta määrätä kuka tahansa quilljotiiniin, minne hän lopuksi joutui itsekin, avaten tie Napoleonin diktatuurille.

Dick Tator,

Perjantaina 22.3.2019 Yleisradion 12 diktaattoria-radiosarjassa kuullaan jakso Pablo Escobarista. Tämä tuli allekirjoittaneelle melkoisena yllätyksenä, sillä en miellä Escobaria diktaattoriksi sanan varsinaisessa merkityksessä.

Hiipivä halkopino,

Hassua tavaraa täällä...

Bill Rights,

Pörssistä uupuu demokratian kaapuun piiloutuneet silkkihanskaiset diktaattorit. Urho Kaleva Kekkonen ansaitsisi oman sivunsa... Vallan ahne yksinvaltias. Itänaapurin hännysmies ja Suomen pelastajan; Risto Rytin selkään puukottaja! Kalju paholainen.

Niin puuttui. Eivät puutu enää. Ja kyllä, ehkä Kekkonenkin ansaitsee tulla mainituksi, jos ei muuta niin nationalismin nimissä!

Nabullione,

Venezuelasta kuuluu huolestuttavia uutisia: presidentti Nicolas Maduron asema on uhattuna! Onneksi armeija sentään on Chavezin seuraajan puolella.

Dick Tator,

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Dick Tator,

Aivan mahtavia uutisia: Ylen 12 Diktaattoria-radiosarjasta on tulossa kolmas kausi!

Dick Tator,

Malawin Hastings Kamuzu Banda ja Filippiinien Ferdinand Marcos ansaitsisivat tulla noteeratuksi täällä(kin).

Hän,

Jair Bolsonaro vahva ehdokas Brasiliasta pian..