Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

pekka_,

Missä on Iivana julma? Käsittääkseni hän ainakin varsin onnistuneesti harvensi rivejä kotimaassaan. Vai jäikö minulta jotain huomaamatta?

Diktaattoripörssi on MODERNIN ajan diktaattoriranking. Näetkö täällä Napoleonia? Genghis kaania? Muita wanhan ajan pahiksia?

Jaako,

Tsau, varsin mielenkiintoiset sivut! Toivottavasti jaksat ylläpitää ja kehittää näitä sivuja hamaan tulevaisuuteen asti. Pari juttua jäi vaivaamaan tutkittuani tätä sivustoa aikansa: Mainitset käsitteen \"huotinismi\", mikä/mitä ihmettä se on, joku sairas tyrannia? Toisekseen: Pelottavan näköinen katti, omistaa lienee tuhoisat kynnet....

Huotilismi on ainoa voittamaton filosofia ja kaikkien ismien äiti. Näet mikä se on kun nousen valtaan.

Martti,

Nämä ovat varmasti moraalittomimmat sivut mitä koskaan olen nähnyt! Luulen, että jos itsekkin istut hetkeksi alas ja ajattelet koko asiaa tarkasti, tulet todella siihen lopputulokseen, että sivut olisi hyvä poistaa..? Miten kukaan täyjärkinen voi keksiä tällaista? Kuinka monen jo ennenstään \"reunalla roikuvan\" nuoren mielen luulet saavan sen kohtalokkaan sysäyksen joka johtaa julmiin tekoihin, edes koe mielessä, muita kanssaihmisiä kohtaan? Lisäksi löysin sivustolta muuta hyvin moraalitonta ja epäsiveellistä materiaalia, mutta en mainitse sijaintia jotta suurin osa vierailijoista säästyisi siltä. Vaadin Sinua (tai teitä) poistamaan sen HETI!! Tulet vielä kuulemaan minusta jos et tee haluamiani muutoksia..

Voi ei! Voi EI! Voin vain toivoa että tämä on vitsi ja piikki kaikkien häiriköiden ja muiden epätoivottujen lihaan! Niin tai näin, kiitän kehuista. Jokainen järkkynyt nuori mieli on voitto huotilismille, ainoalle voittamattomalle filosofialle ja aatesuunnalle. Vain siten saamme lisää gängiä orgioihimme ja muihin epäsiveellisiin toimiimme joita me täällä 'Pörssissä harjoitamme yön pimeydessä. Siltä varalta että tämä huono vitsi ei olekaan vitsi, vastaan vahingosta viisastuneena siihen seuraavassa lyhyesti myös vakavammin. a) Istuin. Ajattelin. Sivut eivät poistu. b) Minä voin. Ja helposti. c) En yhdenkään. d) Moraalista ja epäsiveellistä materiaalia? Katsojan korvassa on epäsiveellistä materiaalia, ja mieliksesi vaihdoin ainoan 'Pörssistä löytyneen edes tulkinnanvaraisesti siveettömän kuvan vähintään yhtä härskiin alastonkuvaan omasta misustani. Mmmmm! e) Vihamiehiä ei koskaan voi olla liikaa. Odotan innolla yhteydenottoasi joko yksityishenkilönä tai palveluntarjoajan edusmiehenä kunhan ehdin siirtää lähipäivinä/viikkoina nimipalvelimet osoittamaan 'Pörssin uuteen kotiin.

Tommy Suharto,

Missä on Suharto??? Hävetkää!

Kunnianhimoiset suunnitelmani 'Pörssin jatkokehittämiselle ovat toistaiseksi jääneet työelämän jalkoihin... Suhartokin on tulossa, aikataulu venyy ja paukkuu valitettavasti pahemman kerran.

Jorma,

On varmasti turha mainita, että erittäin mielenkiintoiset sivut. Ehdottaisin nyt oman diktaattori pörssiin listautettavan ehdokkaani: Vladimir Putin. Hänhän alkaa jo pikku hiljaa (jollei ole jo) lähestyä diktaattorin asemaa rakkaassa itä naapurissamme. Hänen käsialaansa ovat mm. Thetseenian sota, median \"vankkumaton vapaus\" jne. (tavalliset ihmisoikeus rikokset). Lisäksi klassisia henkilöpalvonnan piirteitä alkaa nyt jo näkyä. Joten ehdottaisin ainakin hänet mainittavaksi ns. \"lupaavimpien diktaattorioppilaiden listaan\" tjm.... George Bushin hallitus voisi myös olla lupaava ehdokas. Irakin sota ja median luoma propaganda koneisto... Kyllä varmasti perusteita löytyy...

visitor,

Eikö Arafat kuuluisi diktaattoriörssin ? Mielestäni kaikki diktaattorin tunnusmerkit täyttyvät Jasser Arafatin kohdalla... 40 vuotta vallassa ja eikä siitä huolimatta ollut seuraajaa nimettynä ?

Pena,

Eikö George W. Bush kuuluisi Diktaattoripörssiin? Hänen ansiostaan Irakissa on kuollut arviolta 100000 siviiliä.

Lopes,

Loistavat sivut, kylläpä saikin aikaa vierähtämään näiihin tutustuessa. Lisäyksenä listaan ehdottaisin Argentiinan sotilasjunttaa (etunenässä kaverit Videla ja Galtieri), jonka aikana käytiin ns. likainen sota sekä Falklandin sota. Tuohon aikaan oli meno tuossa maassa hyvin julmaa. Lisäksi Zimbabwen Robert Mugabe täyttäisi myös mielestäni jo kriteerit ainakin listan häntäpäähän.

Kiva että pidät, pyhä tehtäväni on paitsi valistaa myös viihdyttää. Mugabe on ilmiselvää listautumiskamaa, elävä esimerkki vallan turmelevasta vaikutuksesta. Videla, Gaultieri ja tusinat muutkin pikkuhitlerit maailman eri kolkista kuuluvat 'Pörssiin myös, mutta tarjokkaita on niin paljon että tartun ensin mielenkiintoisimpiin. 'Pörssissähän on vain yksi laki, ja se laki on Forsströmin yleinen suhteettomuusteoria. Corpus directi, summa summarum. Totuus ei pala tulessakaan.

Lothar Valontuoja,

Erinomainen sivusto! Pikkaisen ihmetyttää Kreikan oman pojan Ioannis Metaxasin poissaolo. Varsin vekkuli kaveri ansaitsisi ilman muuta paikkansa listalla.

Kiitän kauniista sanoista. Metaxasin poissaoloon on sama syy kuin muittenkin kymmenien listauksen arvoisten despoottien - ylläpitäjän ajanpuute / laiskuus / muut pakottavat syyt. Mutta ehkä ennen pitkää... Oloni on vaihteeksi innokas.

Jussi,

Loistavat sivut! Kotvanen vierähti lukiessa, yksi asia jäi tosin vaivaamaan; minne on unohtunut Vlad Tepes?

Kiitän. Diktaattoripörssi on [b]modernin[/b] ajan diktaattoriranking. Siksi et löydä täältä prinssi Vladia (se kuuli tyyppi keppien anssa, idolini, tiedättehän), Napoleonia, Genghis-kaania tai muita wanhoja wekkuleja.