Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Führer,

Slobo, Alfredo, Saddamin kuolemantuomio, Augusto ja nyt - kuten Trikimees huomautti - Niyazov... Eihän kukaan tästä vuodesta alunalkujakaan tykännyt, eihän?

Voimmeko enää nauttia edes joulusta, kun niin monta meille rakasta hirmuhallitsijaa on poistunut keskuudestamme? Joulupukki, tuothan saman verran edes tilalle?!?

Trikimees,

Ei! Ensin Slobo, sitten Augusto, nyt Niyazov!?!?! Mihin menet maailma?

Unohdit Fidel Castron, joka ehtii huonolla tuurilla kuolla vielä ennen vuodenvaihdetta. Se täydentäisi vuoden, joka jää jo nyt muistoihimme masentavana ja synkkänä. Voimme vain toivoa, ettei vuosi 2006 toistu.

Führer,

Mengistu Haile Mariam ei mielestäni ole arvollinen viemään Haile Selassien paikkaa Diktaattoripörssissä. Mengistu, vaikka läpimätä ja paha ihminen olikin, tuskin tuo pörssiin yhtä paljon karismaattista henkilökulttivivahdetta kuin itse Juudan Leijona. Jokaista maailmassa joskus pahojaan tehnyttä pilipalidiktaattoria ei pidä tähän pörssiin kelpuuttaa, vaikka heidän hallintonsa olisikin ollut (hui kauheaa) - ainakin nimellisesti - sosialistista, mikä tuntuu ainakin olevan eräille ensimmäinen kriteeri tiettyjen herrojen tänne kelpuuttamiseksi (vai kuinka, Roska?) Mitä saudi-vaareihin taasen tulee, auktoritäärisiä nimettömiä monarkkeja löytyy lähihistoriasta niin runsaasti, että heidän kelpuuttamisensa DP:n listoille johtaisi ennen pitkää vain koko 'pörssin rappioon. - Adi-setä, Kotkanpesä

Roska,

Esittäisin vilpittömän pyynnön: Kun ei pörssiin ole listattu Saudi-Arabian kuninkaitakaan tai muita monarkki despootteja, niin voitaisiinkohan Haile Selassie potkaisa takaisin sinne vessan lattian alle ja laittaa hänen tilalleen edustajaksi Abessinian Mengistu Haile Mariam?

Kyllä Juudan leijona aina yhden Mengistun voittaa; hitto, laitetaan naapurista parit siadbarret päälle ja prinssimme Ras Tafari voittaa vieläkin! Ei kauppoja.

Hrr,

Toveri Puhemies...vastaisikohan Paris Hilton arvoisan Josep desire Mobutun naismakua? Kuuleman mukaan herralla oli 17-lasta, ja eräs näistä oli ehdokkaana vuoden 2006 presidentin vaaleissa. Kongossa. Mobutu oli kahdesti naimisissa, vuonna 1977 kuolleen Marie-Antoinette Mobutun kanssa jonka kanssa hänellä oli neljä poikaa: Nyiwa,, Kongga, Kongula ja Manda(kaikki nyttemmin kuolleita.) Toinen vaimo oli Bobi Ladawa ja hänen kanssaan hänellä oli Francois niminen poika(se presidentti ehdokas) ja Yakwpa eli Yaki. Tässä tietoa suruen rosvon perheestä.

setämies,

Voi voi, mutta missä on Mr. George W Bush...

Bush ei tule. Minut on uhattu monesti tappaa jos listaan Bushin 'pörssiin, ja kerran postiluukustani tungettiin aamuyöllä hesarin sijaan hevosenpää. Otin sen varoituksena. Sitä paitsi, tarvitaan asioita ennen kuin se on edes ajankohtaista. Reichstagin palo. Valtalaki. Kristalliyö. Suuri puhdistus. Nykyisellään Maailman Viisain Mies, se vässykkä, ei edes kelpaa.

Roska,

Tässä olisi vähän ehdotuksia tähän runsaaseen hyväntekijöiden joukkoon. On vain ajankysymys milloin Yrjö Hakanen johdattaa kommunistisen ilosanoman äärelle. Imelda ja Ferdinand Marcos (Filippiinit) Manuel Noriega(Panama) Jorge Videla(Argentiina) Tämä saattaa kuulostaa hieman ontuvalta, sillä sisätäähän Pörssi ja yhden saman valtion edustajan mutta laitetaan silti: Mengistu Haile Mariam(Etiopia) Robert Mugabe(Zimbabve) Al-Assadin perhe(Syyria) Toveri Hakasta odotellessa.

Kelpo ehdotuksia, ystävä hyvä. Katsotaan mitä pystyn tekemään asiamme hyväksi.

Führer,

Mikäli toveri Puhemies haluaa välttämättä pörssiin edes jotenkuten varteenotettavan naisdiktaattorin, niin varmaankin kannattaa alkaa suunnitella artikkelia Kiinaa rautaisessa otteessaan pitäneestä leskikeisarinna Ci-Xi:stä (1835-1908). Tuskin löydämme toista yhtälailla pörssiperinteet täyttävää rautarouvaa.

Emme vielä, mutta toivottavasti jo seuraavan parin-kolmen vuosikymmenen aikana.

Veikko,

Pinohetti kuollut.

Maailman onni on meidän menetyksemme. Diktaattoripörssi esittää surunvalittelunsa itselleen ynnä kenraalin omaisille ja kannattajille.

Osmo,

Tämä on opettavainen, ennen kaikkea. Nykyteineille (jos edes eksyvät tänne) etenkin, he kun eivät tiedä nykymenneisyydestä mitään, valitettavasti. Keep up the good work! Ehdotuksia D-Pörssiin: Siad Barre, Somalia Ho Chi Mihn, P-Vietnam

Kiitän kauniista sanoista, mutta nuorisoa nuoleskellakseni, lips lups slurps, vannon kautta kiven ja kannon että nykypäivän nuoriso on paljon minun aikani nuorisoa viisaampaa ja valistuneempaa. Ehdotuksesi ovat hyviä, minulla tuntuu olevan inspiraatio joten voipi olla että ennen pitkää miehet löytävät tiensä 'Pörssiin. Miehet, miehet... aina miehet. Missä viipyy naisdiktaattori? Olisi jo aika saada 'Pörssiin naisenergiaa!