Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Lauri Tikkanen,

Tulipa tuossa taas mieleen seuraavaa: eipä ole näistä itänaapurien 200 miljoonan kansalaisensa teurastuksesta mitään mainintaa vai olenko sokea?

Olet sokea. Toisaalta olet myös tietämätön, sillä jos itänaapurissamme olisi teurastettu 200 miljoonaa ihmistä siellä ei olisi enää ketään, tai ainakaan juuri ketään, jäljellä kertomassa kansanmurhasta jälkipolville.

Mirva,

Listalta puuttuu totaalisesti armoitettu "koko maailman presidentti" Georg W. Bush. On siinä äijällä otsaa tapattaa viattomia ihmisiä ja syöstää vallasta Saddam, joka tapatti vain omiaan. Perkele, millä oikeudella tuo jenkkiläinen redneck oikein kuvittelee hallitsevansa koko maailmaa?

Tuhannennen kerran: liian demokraattinen. Tarvitaan valtiopäivätalon palo, väkivallan aalto, diktatorinen keikaus. Tiedäthän.

Lauri Suominen,

Hei! Heti kärkeen kehuttakoon sivujen sisällöntuottajan sanallista ilmaisua, verbaliikan hersyvyys on astettain silmiä kostuttavaa. Sisältöön olisi hauskaa, jos moista sanaa sivuston ilmapiirissä edes sallitaan käyttää, saada muutama valittu henkilö hieman kauempaa historiasta. Kaikki esitellyt henkilöt ovat uudelta ajalta, ymmärettävistä syistä, mutta vaille esittelyä jäävät esim. Kolmannen Valtakunnan arkkitehteihin tiettävästi paljonkin vaikuttaneet Rooman keisarit, etunenässä aina yhtä hurmaava Caligula esikuntineen, ja monet muut historian kirjoihin jääneet sankarit, esimerkkinä mainittakoon vaikka Iivana Julma. Apartheid sivuilla mainittiinkin, missä lymyävät Conquistadorit, Klu Klux Klaani, inkvisitiot ja keskiajan noitavainot ? Suurien "sankaritekojen" esittelyjä odotellen.

Kiitän kehuista, ja painotan että D-Pörssi on modernin ajan diktaattoriranking tarkoituksella.

Sakke,

Mitätähtäh, siis että mitähm, täh !?! Hov thizcan pe bossible? Miun ensimmäinen viestini tähän maailman vieraskirjojen Kuninkaasen on poistettu, tahi sitten se ei ole koskaan löytänytkään perille tätä valtaisaa nettiviidakkoa pitkin. Jahas, ainoa miten tästä selvitään nätisti on, että joku kirjoittaa minulle väh. 265 mutta max. 266 rivisen kirjallisen selvityksen miksi miun viesti ei ole ilmestynyt The Vieraskirjaan tahi miksi se olla poistettu... But anyway, my brother, see ya next time.

Ensimmäinen viestisi oli merkillistä, typerää runohöttöä, ellen väärin muista? Siksi poistin sen. Tsup.

Jacob Söderman the 0th,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/3081287.stm "Idi Amin's 'condition worsens'" ""He is still alive. But he remains in critical condition in the intensive care unit" at King Faisal Specialist Hospital in the Red Sea port city of Jeddah, one of Saudi Arabia's top medical centres, another medical source at the hospital was quoted as saying by local newspaper Arab News." Haluat ehkä päivittää pari viimeistä riviä Aminin kansiosta...

Jep. Tämän siitä saa kun on Korkeasaaressa koko päivän - vierailijat ovat nopeampia kuin minä, ja noteeraan Big Daddyn surullisen tilan jälkijättöisesti...

Otso T.,

Nyt on aika.En minä jaksa enää oottaa sitä.

Luulen ettei järjestelmäni tarjoa sinulle yhtään mitään, joten ei kannata kovinkaan suurella innolla odottaa.

Otso T.,

Koska se LED tulee nettiin jaettavaks ja sit koska sä ne sivut julkaset.

Tulee joskus, JOS tulee. Mitään varmuutta ei asiaa koskien ole. Ja sivut aukeavat, kun asiat ovat edenneet siihen pisteeseen että on sen aika.

Randy Travis,

Vau. Nykyään pystyy jo valita kielenkin... No suomen kielen ainakin.

Jup. Englantikin on tulossa, mutta käännöstyö edistyy hitaanlaisesti.

tylis,

aivan loistavat sivut. diktaattoripörssi nimenä toi mieleen ensin lähinnä jonkin huuto.net irvailun mutta tämähän olikin tyylikkässti toteutettu kokonaisuus. täys kymppi.. :)

Kiitän.

Smir,

Varsin mielenkiintoiset sivut olet väsännyt. "Faciologina" voisin todeta, että olet onnistunut valitsemaan varsin hyvän kuvan Kim Il Sungista, jossa hänen sympaattinen ja valloittava hymynsä tulee erinomaisesti esille. Toinen sivun suokkareistani on ehdottomasti sammakkomaisen ja varsin "älykkään" nassukan omaava Bokassa. Kun sinulle seuraavan kerran ilmaantuu mahdollisuus / riittää mielenkiintoa tarkastella Heinrich Himmleriä niin huomioippa sivuprofiilista tarkasteltuna "Hanen" hupaisa leuka, joka kääntyy hauskasti sisäänpäin vinoon laskuun. Jos kiinnostaa "hauskat" kirjat niin lueppas Walther C. Langerin Adolf Hitler - Mies ja myytti(The mind of Adolf Hitler), jossa Pikku-Adista rakennetaan psykologinen profiili. Teoksen luotettavuuteen kannattaa kuitenkin "ehkä" suhtautua hieman skeptisesti, mutta jos kaipaa omalaatuista, tahatonta huumoria ja pystyy asennoitumaan oikein niin tämä kirja saattaa valottaa tylsää päivää juuri oikealla tavalla.

Täytyypä perehtyä Heinrich-sedän leukaan joku kerta... ja tuohon kirjaan myös. Kiitän vinkeistä.