Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Tashkentista Harareen,

Uzbekistanin nykyinen presidentti Shavkat Mirzijojev ja Zimbabwen Emmerson Mnangagva olisivat myös kiva lisä Pörssiin. Nämä herrat ovat sentään tuoreimpien valtaannousseiden diktaattorien joukossa. Tuoreemmista tulee mieleen Bongbong Marcos, Serdar Berdimuhamedow, Min Aung Hlaing ja Kassym-Jomart Tokajev.

Kiitos vinkeistä! Nuoren Berdimuhamedowin ja Min Aung Hlaingin törkkäsinkin jo kantaan, ja Bongbongia onnittelin mahtavasta vaalivoitosta!

Pekkis,

Testipostaus

Näyttäisi toimivan, oi Puhemiehistä suurin! Seuraavaksi koodaat poistonapin, eikös niin?

Borat,

Kazakstanin Kassym-Jomart Tokajev näytti diktatorisen luontonsa alkuvuodesta siinä määrin, että häntä voisi harkita ainakin esilistalle.

Ehdottomasti! Teen alustavan tutkimustyön ja töräytän äijän tietokantaan!

Pitääkö olla huolissaan? ,

Kun Turkmenistanin suuri Suojelija Gurbanguly Berdimuhamedow voitti viisi vuotta sitten presidentinvaalit ylivoimaisesti 97,7 %:n ääniosuudella ja tässä pari viikkoa sitten Arkadagin poika Serdar sai 73 %:n ääniosuuden, niin pitäisikö tästä olla huolissaan, että hennot demokratian oraat alkaisivat piakkoin puhjeta kunnolla kukkaan Turkmenistanissa? Minä vain kysyn.

Luulen, että kyse on vain vaatimattomuudesta. Poika ei voi jättää isää tässä vaiheessa varjoonsa, puhummehan sentään itsestään Arkadagista, joka käsittääkseni hänkin sai ensimmäisissä "vaaleissaan" vain 80% äänistä

Uskon vilpittömästi, että seuraavissa "presidentinvaaleissa" Serdar saa jo yli kahdeksankymmentä prosenttia!

Turkka Meeni,

Turkmenistanissa oli lauantaina presidentinvaalit, jossa väistyvän presidentin Gurbanguly Berdimuhamedowin poika Serdal voitti odotetusti saatuaan annetuista äänistä 73 %. Vastaehdokkaita (tai "vastaehdokkaita") oli kaikkiaan kahdeksan. Isä oli viisi vuotta aikaisemmin saanut 97,7 %:n ääniosuuden niin ikään kaikkiaan yhdeksän ehdokkaan joukosta.

Kyllä! Olen seurannut tilannetta jännittyneellä tyytyväisyydellä. Diktaattoripörssi onnittelee lämpimästi!

Toveri Mengele,

Putinin osakkeet ovat sen verran korkealla, että hänestä lukisi mieluusti pörssissä enemmänkin ennen ydinsotaa ja maailmanloppua!

Kunhan nyt edes jonkun julkilausuman saan aikaan niin olen tyytyväinen.

Putler,

Olisiko jo aika listata naapurimme Putin pörssiin?

Todellakin. Olen vain harvinaisen lannistunut viimeisistä tapahtumista, etten saanut viikkoon aikaan edes mielenilmaisua aiheesta.

Hurjaa menoa,

Ukrainassa on meno muuttunut räjähtäväksi. Putin on Lukashenkon avustuksella ja myötävaikutuksella pistänyt tuulemaan.

Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä.

Ajatusten Tonava,

Kovasti arvostamani Sensei Putin ansaitsee omat palstamillimetrinsä arvoisassa seurassa. Paitsi jos hän saa vihiä tästä, niin suosittelen pikaista maisemanvaihdosta. Radioaktiivisen säpäkkä valtiomies kyseessä kumminkin. Suu soukemmalle!

Uutispommi,

Tällä viikolla jysähti melkoinen pommi: Turkmenistanin suuri Suojelija Gurbanguly Berdimuhamedow ilmoitti jättävänsä presidenttiyden ja että maassa järjestetään ennenaikaiset presidentinvaalit tulevana keväänä. Berdimuhamedow on jo nimennyt seuraajasuosikikseen oman poikansa.