Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
RieMann,

Hihhei, nyt on hyvä kun Toveri Puheenjohtaja voi päivittää Gaddafin tietoja. Ja suosittelen mitä nöyrimmin spämmifiltteriä, etteivät luokkapetturi Salvamiehen katalat juonet tuhoa loisteliasta sivustoa, joka näyttää tietä valoisaan tulevaisuuteen! Eläköön Lenin ja hänen poikansa Pekkis! Hups, pitääkin mennä ottamaan lääkitys, BRB...

Urho Kaleva Kekkonen,

Numero 14 on poissa.

iholla,

Kārlis Ulmanis, Latvia 1934-1940 Konstantin Päts, Viro 1934-1939 Antanas Smetona, Liettua 1928-1940 (Kekkonen Urho Kaleva, Suomi 1956-1982) Lähimaidemme historiaa. Kovin unohdettua jostain syystä..

Jumalasta seuraava,

Gaddafissa on tyyliä: Naama kuin vuosikymmeniä ryypänneellä spurgulla, mutta komea on pipo. Kun kansa napisee, ei kun pommikoneet päälle. Ja sitten puhe televisiossa: "Kaikki rakastavat minua! Siksi en voi erota vaan tapan teidät kaikki..."

RakastanConcertaa,

Aikas eeppiset sivut :) Ja pointsit tolle takavuosien ammattikorkeakoulua vastaan taistelulle. Se on oikein. Haluaisin henk. koht. nähdä suomessa diktaattorin, joka laittas maan jokaisen koulun paskaks. Maan tasalle. Alottas viel jkl:n norssista, niin kyl menisin kadulle hurraamaan ja oisin valmis uhraamaan jokusen tipan vertakin asialle

Pollpotti,

Muammar Gaddafi:Nyt on pakko nostaa ylöspäin, jos ei nosteta niin tullaan sitten Muammarin käskystä ihan ite nostamaan!Perkele sanoi kaddis itekin... Ja vittu noista varmistuskirjaimista ei saa selvää ite Stalin, perskuta.

Occo,

Mites tuo Konstantin Päts?

UAQ,

Poikkeuslailla valtaan ja henkilökultti, sensuuri ja uroteot. Kyllä Kekkonen pitäisi tänne lisätä, hän oli ns. "heikko diktaattori".

Big Jim,

Haiskahti vähän kommarille, mutta sitten huomasin että myös kommareita on haukuttu. Haiskahtaa siis ainoastaa hipille. Mutta kirjoitettu ihan hauskasti. Kiitos siitä. Missä on Kekkonen, Bob Marley, M.Vanhanen tai Ari "Paska" Peltonen (jolla oli hetken oma valtionsa.)

Urho Kaleva Kekkonen,

Ehdotan, että Keskuskomitea suosittelee kaikille Puolueen jäsenille tätä korttipeliä: http://singlenesia.com/games/dictator/