Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Ajatusten Tonava,

Kovasti arvostamani Sensei Putin ansaitsee omat palstamillimetrinsä arvoisassa seurassa. Paitsi jos hän saa vihiä tästä, niin suosittelen pikaista maisemanvaihdosta. Radioaktiivisen säpäkkä valtiomies kyseessä kumminkin. Suu soukemmalle!

Uutispommi,

Tällä viikolla jysähti melkoinen pommi: Turkmenistanin suuri Suojelija Gurbanguly Berdimuhamedow ilmoitti jättävänsä presidenttiyden ja että maassa järjestetään ennenaikaiset presidentinvaalit tulevana keväänä. Berdimuhamedow on jo nimennyt seuraajasuosikikseen oman poikansa.

Jussi,

Ehdottomasti pitäisi olla V.J. Leninistä oma sivu: samaisti väkivallan ja yhteiskunnan uudistamisen. Keksi ja otti käyttöön kaikki ne terrorin muodot, joita muut kommunistidiktaattorit myöhemmin sovelsivat. Stalin jatkoi suoraan Leniniltä kesken jäänyttä yhteiskunnan totaalista terrorisointia.

Lenin oli yksi historian pahimmista massamurhaajista, eikä mikään rauhan mies ja Suomen itsenäisyyden lahjoittaja, kuten moni harhojensa vallassa haluaa yhä uskoa.

B. O. Rat,

Kazakstanissa on levotonta menoa ja kauhea kaaos. Nazarbajev lisäksi erotettiin Kansallisen turvallisuuskomitean puheenjohtajan pallilta. Seuraaja otti tämän pestin jatkaen samalla presidenttinä.

Pro President,

Kazakstanissa on melkoinen rähinä päällä.

Rakasta Johtajaa kaivaten,

Tänään on kulunut tasan kymmenen vuotta Rakkaan Johtajan Kim Jong-Ilin kuolemasta. Viettäkäämme tänään kymmenen minuutin hiljainen hetki Hänen muistolleen.

Kiitos Toveri Tyykiluoto!,

Tässä muutama viikko sitten Yle Areenaan ilmestyi uusia jaksoja 12 diktaattoria-sarjasta. Hurjan mielenkiintoisia tarinoita. Mukana oli myös vielä toistaiseksi muutama Pörssin esilistan ulkopuolelle jäänyt herra, joista löytyy valokuvia. He ovat Malin Moussa Traoure, Beninin Mathieu Kérékou ja Brunein Hassanal Bolkiah.

Pojasta polvi paranee,

Muammar Gaddafin poika on hyväksytty ehdokkaaksi 24.12. Libyassa pidettäviin presidentinvaaleihin.

Toivotan Gaddafi juniorille onnea ja menestystä kampanjointiin.

100,

Ensi vuonna tulee kuluneeksi sata vuotta Benito Mussolinin valtaannoususta.

AN79,

En ole pahahenki, mutta löysin tietoa Mao Zedongista Wikipedian kautta.