Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

toisinajattelija,

Hei arvoisa asiantunteva ylläpito, etsin Euroopan diktaattoreita 1900-luvulta ja päädyin pörssiin. Saisiko siis hakuehtoihin maanosat Eurooppa Aasia Afrikka yms... onko olettamus, että ennen 1900-lukua "kaikki" valtaapitävät olivat enemmän tai vähemmän diktaattoreita? Siis kunkinkaat, keisarit, sotaherrat yms Todella hieno sivusto! Kiitos! terveisin, Toisinajattelija

Kiitos Toveri Tyykiluoto!,

Hyviä uutisia! Maanantaina 12.9.2022 YLE Areenaan ilmestyy jo kuudes tuotantokausi 12 diktaattoria-radiosarjaa. Jaksojen teemahenkilöinä muun muassa Hugo Chávez, Ante Pavelic ja Pakistanin Pervez Musharraf.

Kolminkertainen hurraahuuto Yleisradio-kollegalleni, toimittaja Tyykiluodolle!

Kevyet mullat,

Angolasta kantautui loppuviikosta surullisia uutisia: 38 vuotta presidenttinä maata hallinnut José Eduardo dos Santos on kuollut. Hän menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen, jota oli hoidattamassa Barcelonassa.

Rauha Angolan pitkäaikaisen maanisän muistolle.

Eero,

Kiinnostavia juttuja ja oppii vähän historiasta lisää. Sitä minä olen sanonut, että ei tuo Ukrainan jutsku ole niin paha kuin mitä media antaa ymmärtää, on sitä historiassa ollut pahempiakin juttuja. Näitä sattuu aina välillä.

Feliz Cumpleaños,

Tänään Päiväntasaajan Guinean rakastettu presidentti Teodoro Obiang Nguema Mbasogo viettää 80-vuotispäiväänsä. Paljon onnea ja pitkää ikää Suurelle Kenraalimajurille ja Mahtavien saarten herrasmiehelle!

Onnea ja terveyttä päivänsankarille! Enää muutamia tuhansia päiviä niin tämä herrasmies onkin jo ykkösenä pisimmän valtakauden kategoriassa!

Kolme viisasta miestä Egyptistä,

Egyptistä löytyisi kolme herraa listattavaksi tai ainakin esilistalle: Hosni Mubarak, Mohammed Mursi ja Abdel Fattah al-Sisi.

Mubarak kieltämättä vähintään. Töräyttelen listalle kun uusia styrankeja jossain kohtaa täytän.

Tashkentista Harareen,

Uzbekistanin nykyinen presidentti Shavkat Mirzijojev ja Zimbabwen Emmerson Mnangagva olisivat myös kiva lisä Pörssiin. Nämä herrat ovat sentään tuoreimpien valtaannousseiden diktaattorien joukossa. Tuoreemmista tulee mieleen Bongbong Marcos, Serdar Berdimuhamedow, Min Aung Hlaing ja Kassym-Jomart Tokajev.

Kiitos vinkeistä! Nuoren Berdimuhamedowin ja Min Aung Hlaingin törkkäsinkin jo kantaan, ja Bongbongia onnittelin mahtavasta vaalivoitosta!

Pekkis,

Testipostaus

Näyttäisi toimivan, oi Puhemiehistä suurin! Seuraavaksi koodaat poistonapin, eikös niin?

Borat,

Kazakstanin Kassym-Jomart Tokajev näytti diktatorisen luontonsa alkuvuodesta siinä määrin, että häntä voisi harkita ainakin esilistalle.

Ehdottomasti! Teen alustavan tutkimustyön ja töräytän äijän tietokantaan!

Pitääkö olla huolissaan? ,

Kun Turkmenistanin suuri Suojelija Gurbanguly Berdimuhamedow voitti viisi vuotta sitten presidentinvaalit ylivoimaisesti 97,7 %:n ääniosuudella ja tässä pari viikkoa sitten Arkadagin poika Serdar sai 73 %:n ääniosuuden, niin pitäisikö tästä olla huolissaan, että hennot demokratian oraat alkaisivat piakkoin puhjeta kunnolla kukkaan Turkmenistanissa? Minä vain kysyn.

Luulen, että kyse on vain vaatimattomuudesta. Poika ei voi jättää isää tässä vaiheessa varjoonsa, puhummehan sentään itsestään Arkadagista, joka käsittääkseni hänkin sai ensimmäisissä "vaaleissaan" vain 80% äänistä

Uskon vilpittömästi, että seuraavissa "presidentinvaaleissa" Serdar saa jo yli kahdeksankymmentä prosenttia!