Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bottisuojaukseni on turhan kökkö joten tämä on disabloitu kunnes saan sen korjattua.
Il Duce,

Muuten, kuka on tuo mies, joka seisoo sivun vasemmassa laidassa?

Hän on suuri johtajamme Kim Il-Sung valettuna pronssiin, materiaaliin jonka jalous valitettavasti kalpenee johtajamme rinnalla.

Juna,

Tervehdys Kirjoitan kysyäkseni Robert Mugabesta. Hänen listaamistaan oli toivottu jo vuonna 2004. Mies ei ehkä yllä body count tilaston kärkeen, mutta muiden saavutustensa lisäksi hän sai aikaan maailmanennätyksen inflaatiossa, UM:n mukaan yli 1200 %! Ei kai tällaistä suoritusta voi jättää huomiotta pörssitilastoissa?

Ei, sitä ei voi jättää huomiotta. Kaikki Mugaben listaamista ehdottaneet ovat täysin oikeassa. Mugaben pitäisi olla mukana, ja toivottavasti pian onkin. Ja ajatella, että Roope-setäkin aloitti lupaavana demokraattina.

valtakunnan presidetti,

irakin suuri ex-diktaattori saddam hussein sai surullisen ja häpeällisen kuolemantuomion

Niin teki. Ja oikeastaan ensimmäistä kertaa Diktaattoripörssin aikana on mahdotonta lyödä sarkasmivaihdetta silmään. Ei sillä, että minun tulisi ikävä Sadua, mutta en voi olla tuntematta empatiaa miestä kohtaan ja olla järkyttymättä tämän päivän tapahtumista. Ehkä se erottaa minut Diktaattoripörssin muista vaikuttajista, ken tietää.

333,

Eikö Ceausescun voisi päivittää Nicolae ja Elena Ceausescuksi?

Itse asiassa olen pohtinut, että perheet voisi erotella - Kimeille ja Duvalierin velikullille siis kullekin oma korttinsa. Ja ei, Elena ei kuitenkaan ollut diktaattori. Onhan näitä vaimoja, lakeijoita ja muita apulaisia ollut muillakin.

Il Duce,

Mitä? Mitä? Vain 3:n viikon suruliputus? Kolme kuukautta sen olla pittää.

Ainakin kolme viikkoa. Ajattelin itse asiassa ensin jättää ajan määrittelemättä, mutta sitten totesin että Castron ulosliputus on tulossa kohta ja sille on jätettävä bufferia. Tämä vuosi on ollut sellainen, että eiköhän Fidel kuukahda viimeistään huomenna. Sen jälkeen suruliputamme koko vuoden 2007.

Trikimees,

Sinne meni Saddam! Vuosi 2006 sain synkän lopun! Tai ei! Nyt jännätään Fidelin puolesta! Olinko eka?

Ehdit ennen minuakin, tosin täpärästi, koska en jaksanut herätä yhdeksältä.

manslem,

Taitaa Sadu roikkua köyden jatkona ennen vuotta 2007. http://www.foxnews.com/story/0,2933,239783,00.html

Ahh,

Ui, oi, ai! Slobo,Alfredo,Augosto,Sapatmujat,

Valkovenäjäfani,

Oi suuri ja mahtava puuhemies! Annan ehdotuksen mahtaville sivuillesi ja listaa rakas Lukashenkomme listalle, jotta saadaan nykyaikaista diktaattoriverta euroopan edustajaksikin. Lukasenko, tuo upea mies, rakastaa jääkiekkoa ja osaa myös hienosti lopettaa turhat mielenosoitukset ja tietää myös opposition paikan. Kiitos joulupuk... ei kun puhemies

Pasi,

Löysin linkin kautta sivuille. Kiitän että sain yövuorossa ollessani tappaa aikaa ja lukea näitä juttuja maailman sekopäistä. Ihmismieli on sairas. Asialliset sivut kuitenkin ehdottomasti, pitää suositella tutuille.