Diktaattoripörssi

Vieraskirja

Vieraskirja on konseptina reliikki ammoisilta ajoilta, mutta niin on Diktaattoripörssikin. Palauteketjumme on ainutlaatuinen katkeamaton ajatusten virta alkaen vuodesta 2002.

Salvamiehen, pahanhengen Diktaattoripörssin sensuroimisen takana, palautteen löydät tilanteesta riippuen joko viimeiseltä tai viimeistä edelliseltä sivulta. Klassikkomatskua!

Kirjoita vieraskirjaan

Palautelomaketta vahtii bottien hyökkäykseltä reCAPTCHA. Tämän sivun osalta voimassa ovat Diktaattoripörssin omien ehtojen lisäksi Googlen käyttöehdot ja yksityisyyskäytännöt (LOL).

Bill Rights,

Pörssistä uupuu demokratian kaapuun piiloutuneet silkkihanskaiset diktaattorit. Urho Kaleva Kekkonen ansaitsisi oman sivunsa... Vallan ahne yksinvaltias. Itänaapurin hännysmies ja Suomen pelastajan; Risto Rytin selkään puukottaja! Kalju paholainen.

Niin puuttui. Eivät puutu enää. Ja kyllä, ehkä Kekkonenkin ansaitsee tulla mainituksi, jos ei muuta niin nationalismin nimissä!

Nabullione,

Venezuelasta kuuluu huolestuttavia uutisia: presidentti Nicolas Maduron asema on uhattuna! Onneksi armeija sentään on Chavezin seuraajan puolella.

Dick Tator,

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Dick Tator,

Aivan mahtavia uutisia: Ylen 12 Diktaattoria-radiosarjasta on tulossa kolmas kausi!

Dick Tator,

Malawin Hastings Kamuzu Banda ja Filippiinien Ferdinand Marcos ansaitsisivat tulla noteeratuksi täällä(kin).

Hän,

Jair Bolsonaro vahva ehdokas Brasiliasta pian..

Suuri Bwana,

Koska diktaattoreita on niin harmittavasti vähentynyt "luonnollisen poistuman" (onko se mahdollista?) ja kansannousujen takia olisi viisainta ottaa myös Paavit ja itsevaltaiset kuninkaat ja ruhtinaat, vaikka vain omaksi osiokseen, niin siltikin. Paaveissa oli aika mielenkiintoisia hahmoja... mukaan lukien käsittämätön tapaus jossa Paavi Formosius III joutui tekemään jopa kaksi uimapukukierrosta Tiber-virrassa postuumisti ja ei sen vuoksi voi osallistua "Parhaiten säilyneet Paavit"- muumiokisaan. Paavejahan on Pietarinkirkossa jopa näytillä täydellisesti muumioituneina.

Suuri Bwana,

Kuinkahan käy viattomille naisille jotka vahingossa piilokameran kuvauksissa inhalaatioteitä vahingoittavaa, niin kummallista hermomyrkkyä varomattomasti ja puolivahingossa "vapauttivat" rakkaan ja elämässään edenneen Kim Jong Namin herkkiin keuhkoihin ja samalla päästivät sitä niin että hän menehtyi vallan tuon tahattoman ilkityön seurauksena... Et tu Brute! - sanotaan Caesarin huudahtaneen kun tikarinpistot tavoittivat hänet. Sanotaan jopa hänen kietaisseen toogansa tiukemmin peittämään hänen häpynsä kun kuolema oli tuleva.... lopulta armoisasti.

Nabullione,

Tiesitkös, että rakas johtaja Kim Jong-il väitti kerran keksineensä ihmelääkkeen joka tekee ihmisistä pidempiä? Kun joukko Pohjois-Koreankin mittapuulla lyhyitä ihmisiä kokoontui Pjongjangiin testaamaan tätä hienoa ihmelääkettä, paljastui, että kyseessä oli pelkkä rakkaan johtajan keino saada joukko lyhyitä ihmisiä samaan paikkaan. Sitten heitä ei enää koskaan nähty.

Dick Tator,

Zimbabwessa on näihin aikoihin vaalit. Saa nähdä, muuttuuko siellä mikään Mugaben syrjäyttämisen jälkeen.